Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ne olduğunu bilmiyorum ama sorayım dedim :D Neyi etkiliyor?
Hocam Emin olun Bı fark görmiyeceksiniz siz O farkı daha çok Profosyonel E-Sporcular anca hissedebiliyor internetten izleyin farkı anlamayacaksınız bile normal gamer insanlar için 2K yeter hatta artar bile 8K zaten en yüksek Hz daha üstü şuan yok Yani RTX 4090 gibi düşünün çok güçlü ama gerek yok

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam siz almıştınız sanki ya :(
Kendim kullanmak için almıştım ama satmam GEREKTİ o yüzden çok moralim bozulmuştu. İkincisini alırsam kullanırım diye düşünmüştüm ama stok gelmediği için umudu da kesmiştim şimdi sipariş verecektim de sistem buglandı sanırım sipariş edemedim önceki sayfalarda mesajım vardı bulursam alıntılarım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bütçe mi yetmedi stoğumu kaçırdınız
Yok Hocam Söyleki

Kardeşim Olacak Şere..... sabah parası yok diye benim kartı Alıp Alışverişe gitmiş içinde 2K vardı 6TL kalmış yanımdada nakit yok karta atayım bende alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendim kullanmak için almıştım ama satmam GEREKTİ o yüzden çok moralim bozulmuştu. İkincisini alırsam kullanırım diye düşünmüştüm ama stok gelmediği için umudu da kesmiştim şimdi sipariş verecektim de sistem buglandı sanırım sipariş edemedim önceki sayfalarda mesajım vardı bulursam alıntılarım
Niye sattınız hocam?

Top Bottom