Neler Yeni

Çözüldü✓ Ajazz AK820 Pro Klavye Alınır Mı?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Muhammed emin efe
Üstte de linki attım ne zırvalıyosun? Eve geçince klavyenin arkasını gösteririm Epomaker nerede yazıyormuş iyice görürsün :)
BIraz daha ekle wraith den manyetik switch al 4kya değsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epomakerla alakasi yok bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyenin neresinde epomaker yazisi gordun
Arkadaşlar her firmanın üretimi kendinin. Ama örnek veriyorum Avrupa'da epomaker firması daha kuvvetli ise birlikte etiket basıp beraber satıyorlar. Veya örneğin yeni pazara açılacaklar birlikte satabiliyor firmalar. Bi ara ak820 pro'yu da birlikte etiket vurup satıyorlardı. Bu sebepten tartışmayın laa.

Spectre_zz

80+ Bronze
Sitede apexe de royuan yaziyolar çinde ayni ürün gubu satilan seyin 50 tane muallagini uretiyorlar aula alanlara bile kimisine nort kimisine south facing geldi cin hakkinda bilginiz yok konusuyosunuz

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Burak
Ayni klavye bende de var zirva mirva konusma var ya

At bakayım zoom'u kocaman Epomaker x Aula göreceksin. Bomboş cahilliğin lüzumu yok, bak dalgana. 2gr aklı var Epomaker ile alakası yok diyor kafaya bak :)

Ekler

• Screenshot_20241118_101839_Gallery.jpg
    Screenshot_20241118_101839_Gallery.jpg
    432.5 KB · Hit: 36

Spectre_zz

80+ Bronze
At bakayım zoom'u kocaman Epomaker x Aula göreceksin. Bomboş cahilliğin lüzumu yok, bak dalgana. 2gr aklı var Epomaker ile alakası yok diyor kafaya bak :)
Ulan herkese farkli geliyor diyorum anlamama problemin mi var dostumm

Ekler

• 20241118_102330.jpg
    20241118_102330.jpg
    2.1 MB · Hit: 32

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Burak
Ulan herkese farkli geliyor diyorum anlamama problemin mi var dostumm

Bana ne birader sana gelenden? Klavyenin epomaker ile alakası yok diye zırvalayan sensin. Klavyeyi epomaker ve aula üretip satıyor diyorum boş boş laga luga yapıyorsun. Epomaker ile alakası var mıymış yok muymuş?

Spectre_zz

80+ Bronze
Bana ne birader sana gelenden? Klavyenin epomaker ile alakası yok diye zırvalayan sensin. Klavyeyi epomaker ve aula üretip satıyor diyorum boş boş laga luga yapıyorsun. Epomaker ile alakası var mıymış yok muymuş?
Yok zaten agzini yayip konusma uslububu duzelt alakasi da yok

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eren Öz
mmmhhhh kavga en sevdiğim bghjfbdghjbdfhjgbdhjfbgdjfg

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Burak
Yok zaten agzini yayip konusma uslububu duzelt alakasi da yok

Hala konuşuyor ahhahaha yetmedi mi üstteki foto bi de video mu çekeyim sana özel? :D

Zırlama, hadi bak dalgana. Daha aldığı ürünün ne olduğundan haberi yok konuşuyor vızır vızır.

frqn

80+
aula f75 önerince kızan arkadaşlar 4000k bütçeye ak820 pro yu öneriyor. Kafalar çok güzel

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Konunun geldiği nokta gerçekten şaka gibi
Ajazz AK820 Pro nun Switchleri ile ilgili bilgi almak veyahut gene 3-4k bandında klavye önerisi almak için açtığım konu şuan da aula ve epomaker işbirliği yapıyor mu yapmıyor mu savaşına döndü.
Konuyu amacı dışında kullanmayın artık yeterli bu kadar tartışma.

frqn

80+
Konunun geldiği nokta gerçekten şaka gibi
Ajazz AK820 Pro nun Switchleri ile ilgili bilgi almak veyahut gene 3-4k bandında klavye önerisi almak için açtığım konu şuan da aula ve epomaker işbirliği yapıyor mu yapmıyor mu savaşına döndü.
Konuyu amacı dışında kullanmayın artık yeterli bu kadar tartışma.
knk sen git amazondan al, boşver. Bu arada son bir şey söyleyeceğim amazonda satan satıcı temudan aldığı apexleride satışa koyuyordu en son, temu sevmiyon ya belirteyim dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,569
Üyeler
160,857
Son üye
medieef
Top Bottom