Neler Yeni

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

Alınır mı?

• Alınır

Oylar: 40 34.5%
  • Alınmaz

Oylar: 30 25.9%
  • Pc al geç

Oylar: 39 33.6%
  • Ps5 pro al geç

Oylar: 12 10.3%

• Oy kullanan toplam üye
    116

asko56

80+ Silver
Hocam mesela GTA için Neden PS alıyorsunuz ki?

Pc'den oynayın ama illa Oyun konsolu hissiyatı istiyorsanız Oyun konsolu'nu bağlamayı düşündüğünüz monitör veya TV ekranına PC'nizi Takın sonra PC'de kullanılan Kablosuz gamepad alın Oynayın alın size oyun konsolu yani bence PS almak Artık mantıklı değil yani alanlar'da GTA 6 için alıyor genelde oda PlayStation'a 1 sene erken çıkacağı için ama onlarda çoğunlukla Alım gücü iyi olan ülkelerde yaşayan insanlar onlarda

-Yurt dışında yaşayan insanlar 800 Euro'ya RTX 4070 Süperli AM5 Sistem Toplayamıyorlar PC bizde Daha ucuz ilginç bir şekilde
(Bunun sebebi ya türkiyeye özel indirimli fiyat ile satılıyor PC bileşenleri yada bir ara bı iddia vardı rürkiyedeki firmalar iade olan tamir görmüs 2.el malları alıp bakım yapıp TR'de sıfır diye satıyolar diye bir teori var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC AL.
ne 1 senesi dostum gta 6 pc ye konsoldan 2 yıl sonra çıkıyor mesela gta 5 ilk xbox 360 ve ps3 e 2013 de çıktı pc ye 2015 de çıktı rocstar aynı stratejiyi izliyor konsol 2025 pc 2027 gta 6 için tek seçenek ps5 pro

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
PS5 Pro'ya uygun monitör ya da TV işini ne yaptın?
Sanırım pro almayacağım😀

ne 1 senesi dostum gta 6 pc ye konsoldan 2 yıl sonra çıkıyor mesela gta 5 ilk xbox 360 ve ps3 e 2013 de çıktı pc ye 2015 de çıktı rocstar aynı stratejiyi izliyor konsol 2025 pc 2027 gta 6 için tek seçenek ps5 pro
Rdr 2 1 sene sonra geldi

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
Hocam bişi dicem de kalbini kırmak istemiyorum. Her gün aynı başlığı açıp aynı soruları soruyorsun. Cevaplıyoruz yine açıyorsun. GTA 6 yı 1, 1.5 sene erken oynamayı aşırı fazla istiyorsan slim al. Amaan fazla önemli değil dersen pc al geç. Oyunlara erişimin daha kolay olur. Bugün oyunlar 3k den çıkıyor yarın olacak 4k. Pc de en azından hesap satın alır veya direkt torrentten çekersin.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Hocam bişi dicem de kalbini kırmak istemiyorum. Her gün aynı başlığı açıp aynı soruları soruyorsun. Cevaplıyoruz yine açıyorsun. GTA 6 yı 1, 1.5 sene erken oynamayı aşırı fazla istiyorsan slim al. Amaan fazla önemli değil dersen pc al geç. Oyunlara erişimin daha kolay olur. Bugün oyunlar 3k den çıkıyor yarın olacak 4k. Pc de en azından hesap satın alır veya direkt torrentten çekersin.
hocam aynı konuda olabilir ama farklı şeyler

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
haklısınız hocam
Hocam kendimden örnek vereyim. PC yi aldığımdan beri 5 kuruş para vermeden oynadığım oyun parasına 2 konsol alırdım. Bazen koltukta oturmak sıkıyor 4k tv ye kasayı takıp yatarak da oynadım. Bazen büyük dünyalı boktan oyunlardan sıkılıp emulatörden mario zelda oynadım +100fps ile acayipte keyif aldım. Sonra 3 5 ay bedava gamepass üyeliği geçti elime ordan ilgimi çeken oyunları süpürdüm. Mod kurdum yama kurdum. DC de arkadaş pc me bağlandı onla beraber pes vs si veya emulatörden farklı oyunlar oynadım. Hepsi sıkınca cs falan girdim. Konsol alsaydım şuan yapacağım tek şey oyunlara kaç para vereceğimi düşünmekti.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (24).png
    Ekran Görüntüsü (24).png
    2.9 MB · Hit: 15
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    3.2 MB · Hit: 16

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam Bildiğim kadarıyla GTA 6 PS'na 2025 Ekim ile Kasım Arasında çıkacak PC'ye ise 2026 sonlarında 4'cü çeyreğinde en kötü 2027 2.çeuregine çıkacaktır Çünkü GTA 5 zaten şuan Full Online'da parayı kırıyor (gerçi insan neden gta'ya para yatırır saçma zaten ama neyese)

En kötü Olasılıkla 2.El Xbox Series S alır 1080P'de oynar

Gtx 1650 li pc im var bu fiyata alınır mı?ps5 pro
Hocam Bu arada bence yeni konu aç ve yeni anket aç çünkü konu ilk açıldığında PC al seceneği olmadığı için eşit ve doğru bir sonuç çıkmaz doğru bir sonuç için yeni bir konu açıp yeni anket açmalısın

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Hocam kendimden örnek vereyim. PC yi aldığımdan beri 5 kuruş para vermeden oynadığım oyun parasına 2 konsol alırdım. Bazen koltukta oturmak sıkıyor 4k tv ye kasayı takıp yatarak da oynadım. Bazen büyük dünyalı boktan oyunlardan sıkılıp emulatörden mario zelda oynadım +100fps ile acayipte keyif aldım. Sonra 3 5 ay bedava gamepass üyeliği geçti elime ordan ilgimi çeken oyunları süpürdüm. Mod kurdum yama kurdum. DC de arkadaş pc me bağlandı onla beraber pes vs si veya emulatörden farklı oyunlar oynadım. Hepsi sıkınca cs falan girdim. Konsol alsaydım şuan yapacağım tek şey oyunlara kaç para vereceğimi düşünmekti.
Hocam switch 2 çıkınca emülatör hemen olmazki

asko56

80+ Silver
Sanırım pro almayacağım😀

Rdr 2 1 sene sonra geldi
rdr2 çok satmadı beklenen başarı olmadıgı için erken geldi gta gelmez

Hocam Bildiğim kadarıyla GTA 6 PS'na 2025 Ekim ile Kasım Arasında çıkacak PC'ye ise 2026 sonlarında 4'cü çeyreğinde en kötü 2027 2.çeuregine çıkacaktır Çünkü GTA 5 zaten şuan Full Online'da parayı kırıyor (gerçi insan neden gta'ya para yatırır saçma zaten ama neyese)

En kötü Olasılıkla 2.El Xbox Series S alır 1080P'de oynar

Hocam Bu arada bence yeni konu aç ve yeni anket aç çünkü konu ilk açıldığında PC al seceneği olmadığı için eşit ve doğru bir sonuç çıkmaz doğru bir sonuç için yeni bir konu açıp yeni anket açmalısın
2026 da gelmez gta çok satan bir seri 2 seneden önce gelmez çok büyük çapta oyun ve sony ile özel anlaşması var millet gta 6 için ps5 ve ps5 pro alıyor deli gibi o yüzen 2027 den önce gelmez

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
32 33 k ya alınır mı?

Top Bottom