Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
psikopat
Bence saçmalıyorsunuz, 4 tane yedek klavye biraz fazla değil mi? Yedek var yedek var sonuçta, 2 klavyen olur ne olur ne olmaz diye. Ama 4 tane aynı tür klavyeniz var ve 1 tane daha almayı düşünüyor, bunu da borçla yapmayı düşünüyorsunuz.
Ayrıca ileride tekrar farklı klavyelerde indirim olur, daha yılbaşı var o var bu var, tüm parayı bunda harcamayın.

(kişileri birbirine karıştırmış olabilirim ama görmezden gelin :D)

Şöyle bir durum da var, bir şey 1 TL ise ama işine yaramayacaksa, ama sen o ürünü yine de aldıysan 1 TL zarardasın demektir. Ne olduğu önemli değil, 5 tane klavyeyi aynı anda kullanamayacağına göre israftan başka bir şey değil. 5 klavyenin farklı switchleri, tuşları olsa, yani farklı klavyeler olsa yine diyeceğim ki tamam olabilir, ama 4 tane aynı klavye, 1 tane de farklı klavye.
Dediğim şeyleri üzerinize alınmayın ama bence bu şekilde düşünenler saçmalıyor ufaktan. Tamam çok güzel duruyor klavye, alasın geliyor falan ama gerek var mı? Hele hele, elinde zaten 2-3 tane varken, kendini alçaltıp borç almak, o aldığın borçla da halihazırda elinde 3 tane olan klavyeden 1 tane almak ne kadar mantıklı?
bende 1 tane aldım ondan bi daha alsam mı diye düşündürdü

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
nightlessx
Bence saçmalıyorsunuz, 4 tane yedek klavye biraz fazla değil mi? Yedek var yedek var sonuçta, 2 klavyen olur ne olur ne olmaz diye. Ama 4 tane aynı tür klavyeniz var ve 1 tane daha almayı düşünüyor, bunu da borçla yapmayı düşünüyorsunuz.
Ayrıca ileride tekrar farklı klavyelerde indirim olur, daha yılbaşı var o var bu var, tüm parayı bunda harcamayın.

Şöyle bir durum da var, bir şey 1 TL ise ama işine yaramayacaksa, ama sen o ürünü yine de aldıysan 1 TL zarardasın demektir. Ne olduğu önemli değil, 5 tane klavyeyi aynı anda kullanamayacağına göre israftan başka bir şey değil. 5 klavyenin farklı switchleri, tuşları olsa, yani farklı klavyeler olsa yine diyeceğim ki tamam olabilir, ama 4 tane aynı klavye, 1 tane de farklı klavye.
Dediğim şeyleri üzerinize alınmayın ama bence bu şekilde düşünenler saçmalıyor ufaktan. Tamam çok güzel duruyor klavye, alasın geliyor falan ama gerek var mı? Hele hele, elinde zaten 2-3 tane varken, kendini alçaltıp borç almak, o aldığın borçla da halihazırda elinde 3 tane olan klavyeden 1 tane almak ne kadar mantıklı?
Mesele yedek değil hocam al satına alıp ilana koyuyor işte 1 tane kendine 1 tane sarı siteye, mantık basit :ROFLMAO:

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
umut

hocam haklısınız da şimdi ne olur ne olmaz klavyenin yedeğe ihtiyacı lazım. e yedeğin de yedeği lazım olabilir. ne olur ne olmaz yedeğin yedeğin yedeğine de belki ihtiyaç olur :D şaka bi yana haklısınız da borç dediğim mevzu çok değil ya zaten kredi iadesi kupon falan derken 300-400 falan oluyor en fazla. Bir tanesinin de para iadesi oldu yanlışlıkla o durumu hala çözmüş değilim. 4 klavyeyi 2 klavye fiyatına almışımdır en fazla. Başka ürün yok mu derseniz bulamadım adam akıllı kendime göre bari dedim klavye alayım ilerki zamanda kasayı kullanarak başka şeyler yapar switch keycaps ya da kasa değişitim vb olmadı arkadaşlarıma hediye olarak veririm diye aldım. Yoksa tabi haklısınız hadi 2 tane olur bi siyah bi beyaz alırsın da ben fantezi için aldım klavyeleri. Başka klavyeler gelirse büyük ihtimalle aynı müdahaleyi yapmayı düşünüyorum stoğu az olursa yapmam da aulanın stoğu bitmiyor arkadaş bi bitse rahatlicam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesele yedek değil hocam al satına alıp ilana koyuyor işte 1 tane kendine 1 tane sarı siteye, mantık basit :ROFLMAO:
al satla gram ilgilenmiyorum

Night Uranos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Berkay Kaygısız
Arkadaşlar klavyeyi aldım gelmesini bekliyorumda bir önerinizi alacağım. Bu keycapslar orjinalinde harfler ışık geçirmiyor biliyorsunuz gece bir sıkıntı yaratırmı BU keycapsi almayı düşünüyorumda sesini kalitesini değiştirirmi. Sizce ne yapayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samed erden
Arkadaşlar klavyeyi aldım gelmesini bekliyorumda bir önerinizi alacağım. Bu keycapslar orjinalinde harfler ışık geçirmiyor biliyorsunuz gece bir sıkıntı yaratırmı BU keycapsi almayı düşünüyorumda sesini kalitesini değiştirirmi. Sizce ne yapayım.
stok hali gayet yeterli

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
umut
bence bunun yerine monitör ışığı alın. Bu keycapsler çok kaliteli olmadığı söylendi. Monitör ışığı kullanarak hem mavi ışık zararından korunuyorsunuz hem de klavye aydınlanıyor.

Top Bottom