benim uçakta havada 5 5.5 gün asılı kalmıştıGumrukte kalma degil uzun süren uçağın havada asılı kalmasi 4 gün ucakmi uçar birde hazırlanması 3 gün sürmüş uçuş için
benim uçakta havada 5 5.5 gün asılı kalmıştıGumrukte kalma degil uzun süren uçağın havada asılı kalmasi 4 gün ucakmi uçar birde hazırlanması 3 gün sürmüş uçuş için
benimki de bugün geldi hocam kullanmaya başladık hayırlısıylaYokla okadar sürmüyor gumruk ben 2 kasımda aldim bugun elime ulaştı 16 gün olmuş oda ben aldığımda millet havada kapiyordu yoğunluk vardı şimdi daha sakin olur yani
İade etme ürün gelsin aldığın fiyattan alırızKral işlemci r5 3600 8k 4k açmaz 2k oynican furylevel z1mi ajazzmi ajazz 853 e aldim iade edesim var gıcırtı felan diyolar
PP yorum uyumu.Hadi yav gelsin de 250 ye alıcaz bir tane daha
853 ten değilde 1000hayirli olsunİade etme ürün gelsin aldığın fiyattan alırız
Hangi renkti ?853 ten değilde 1000hayirli olsun
El yayı iyidir hocam, dursun.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ürünleri iptal ede basıp soldaki aleti iptal edersem sadece klavye gelir mi? Bir de claimcredite ne olur o durumda @freygasm @ismailx16
ilk kullanımda bendede bi takılma oldu ama sonrasında gözüme çarpmadıHocam yani bize sorunlu model mi geldi ? Kapak nasıl açılıyor bu arada ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benim de böyle. Sizde takılma sorunu var mı? Ben ilk aldığımda biraz denedim, bir iki kez takıldı gibi oldu. Oyunlarda falan deneyince tekrar yazarım buraya takılma olup olmadığını. Şimdilik kenara kaldırdım mouseyi.
@umutatwssclaimcredit iptal olur mu?
Hocam daha önce hic denemedim, hicbir fikrim yok.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ürünleri iptal ede basıp soldaki aleti iptal edersem sadece klavye gelir mi? Bir de claimcredite ne olur o durumda @freygasm @ismailx16
claimcreditten gelen kredi iadesi, siparişindeki ürünleri iptal etmene göre orantılı olarak düşüyor. Mesela 150 tllik bir ürünü iptal edersen bu kredi iadesinden düşülüyor ama tamamen gitmiyorAlıntıyı görüntüle