Tek hesaptan 5 siparis verdim ama o yüzden merak etmiştimBir sıkıntı olmuyor evdekilerin tc ile vermiştim.
Kupon o hesapta olduğu için o hesaptan almak istiyorumTek hesaptan 5 siparis verdim ama o yüzden merak etmiştim
Evet. 20 sipariş falan verdim bu ay 4-5 farklı tc ile.Kendi hesabimdan 5 sipariş verdim. Şuanda hesabımda %20 indirim kuponu var. Sipariş verirken aileden birisinin tcsini girsem kendi hesabimdan sipariş verebilir miyim?
Adres bölümünde alıcı kısmına tc girdiğin kişinin adını ve onun tcsini girdiğin zaman gümrükte o isim ve tc üzerinden işlem yapılır. Hangi temu hesabı kaç sipariş vermiş ona bakmıyorlar yani.Tek hesaptan 5 siparis verdim ama o yüzden merak etmiştim
Tamamdir sağolun hocamAdres bölümünde alıcı kısmına tc girdiğin kişinin adını ve onun tcsini girdiğin zaman gümrükte o isim ve tc üzerinden işlem yapılır. Hangi temu hesabı kaç sipariş vermiş ona bakmıyorlar yani.
olur bizzat denendi, onaylandı.Kendi hesabimdan 5 sipariş verdim. Şuanda hesabımda %20 indirim kuponu var. Sipariş verirken aileden birisinin tcsini girsem kendi hesabimdan sipariş verebilir miyim?
EvetAynı hesaptan mi verdiniz hocam?