Neler Yeni

Rotring 500 vs Scrikks graph x-matri x

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
LGS ye hazırlanıyorum genelde yazı ve test ağırlıklı gidiyorum Rotring için kalem düşüren birisi değilim neredeyse hiç düşürmemişimdir Scrikks in kalitesiz ve ağır olduğunu duydum matri x daha hafifmiş kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
ufak bir bilgilendirme lgs çok ağır bir sınav değil girmeden birkaç hafta öncesinden ancak 5 soru çözdüm (aile zoruyla) oda yarım yamalak doğrumu hala bilmiyorum lgs girdim takmadım sınavı ilk dakikalar stres yaptım sonra pek sallamadım 276 aldım istediğim lisede 11. sınıfım

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
ufak bir bilgilendirme lgs çok ağır bir sınav değil girmeden birkaç hafta öncesinden ancak 5 soru çözdüm (aile zoruyla) oda yarım yamalak doğrumu hala bilmiyorum lgs girdim takmadım sınavı ilk dakikalar stres yaptım sonra pek sallamadım 276 aldım istediğim lisede 11. sınıfım
sen obp ile girmişsindir çocuğu niye yanlış yönlendiriyorsun iyi bir lise çoğunlukla daha iyi bir eğitim demektir

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
sen obp ile girmişsindir çocuğu niye yanlış yönlendiriyorsun iyi bir lise çoğunlukla daha iyi bir eğitim demektir
hayır puanla girdim yani çok zorlu bir sınav değil diye diyorum

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
276 çok düşük bir puan ondan obp ile girmişsindir dedim kusura bakma zorlu bir sınav değil ama çalışmadan da 400leri görebileceği bir sınav değil demek istediğim oydu

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
276 çok düşük bir puan ondan obp ile girmişsindir dedim kusura bakma zorlu bir sınav değil ama çalışmadan da 400leri görebileceği bir sınav değil demek istediğim oydu
anladım hocam meslek lisesindeyim bilişim bölümünde anadolu teknik programındayım üniversiteye yönelik sınıfız ama galiba gitmeyecek tek kişi benim

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Rafet Aydın
Bilmediğimiz konuda konuşmasak mı? 276 düşük bir puan maalesef. Yanlış yöndermeyelim genç arkadaşı. Hangi liseyi istiyor kaç net hedefliyor bilmiyoruz. Zaten o konuda yardım da istemiyor. Adam kalem önerisi istiyor.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Hocam LGS hakkinda kolay, onemsiz, cok tkma gibi yorumlar yapanlari cok takma. iyi bir lise iyi bir arkadas ortami demek bu da senin alacagin egitimi kalitesii yukseltir. Kalem olarak dusurmuyorsan tabii ki Rotring 500.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
Bu iki kalem mukayese olmaz 500 tabii ki.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,027
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
11. sınıfta Rotring 500 almıştım. 2 sene hummalı şekilde kullandım. Üniversitede fazla kullanmadım ama bi 4 sene daha götürdü. Şimdi Öğretmenim ve hala kullanıyorum. Muhtemelen çocuğuma kalacak. Uzun ömürlü kalem istiyorsan alabilirsin lakin düşürmemen lazım ucu hassas. Bir de tutma yeri pürüzlü, sert, parmağını tahriş edebilir. Sık kullandığım zamanlarda oraya sünger geçirmiştim kırtasiyelerde vardır ya da internette. Yani manevi anlamda değeri çok benim için. Tavsiye ederim.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Bilmediğimiz konuda konuşmasak mı? 276 düşük bir puan maalesef. Yanlış yöndermeyelim genç arkadaşı. Hangi liseyi istiyor kaç net hedefliyor bilmiyoruz. Zaten o konuda yardım da istemiyor. Adam kalem önerisi istiyor.
Savunmanız için teşekkürler hocam.Lise olarak Pertev Nihal istiyorum obp 99 gibi bir şey inek değilim ama :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

11. sınıfta Rotring 500 almıştım. 2 sene hummalı şekilde kullandım. Üniversitede fazla kullanmadım ama bi 4 sene daha götürdü. Şimdi Öğretmenim ve hala kullanıyorum. Muhtemelen çocuğuma kalacak. Uzun ömürlü kalem istiyorsan alabilirsin lakin düşürmemen lazım ucu hassas. Bir de tutma yeri pürüzlü, sert, parmağını tahriş edebilir. Sık kullandığım zamanlarda oraya sünger geçirmiştim kırtasiyelerde vardır ya da internette. Yani manevi anlamda değeri çok benim için. Tavsiye ederim.
Bu iki kalem mukayese olmaz 500 tabii ki.
150tl kupon var n11 de kartta da 400 küsür wordpuan var alıyorum o zaman Rotring 500 ü.

Top Bottom