O side printed keycaps oluyor ve kimse kötü demedi zaten. Mesela north facing ledler ile bu keycapsleri uyumlu olmuyor. Ama south facing ledlerle çok iyi duruyorikisi arasında bir fark göremedim. Bu arada southface keycapsler kötü değil ayrı bi havası var.
uyumlu south ile güzel olmuyor amabu keycapsler north facing ile uyumlu mudur?
mavi apex ile güzel durabilcek mavi keycaps önerin var mıuyumlu south ile güzel olmuyor ama
temudan bak çeşit çokmavi apex ile güzel durabilcek mavi keycaps önerin var mı
Neden peki hocam?aula f75'de önceden north facing ledler vardı fakat değiştirdiler heralde kendi sitesinde south facing diye gösteriyor ve bence south facing ledler her anlamda north facing ledlere göre daha iyi
Hem rgb daha hoş duruyo hem side printed keycaplere uyumlu ve side printed keycapler en şık duran keycaplerNeden peki hocam?
RGB direkt gözünüze vuruyor ama hocam. Cherry profile olunca daha çok gözünüze geliyor.Hem rgb daha hoş duruyo hem side printed keycaplere uyumlu ve side printed keycapler en şık duran keycapler
Klavyeyi bende aldım büyük ihtimalle south facing gelicek göz alıp almadığını bilemiyorum o yüzden ama zevk meselesi zaten artı olarak ses ve hissiyat farkı varmış ledlerin yerine göre south daha iyi diyorlarRGB direkt gözünüze vuruyor ama hocam. Cherry profile olunca daha çok gözünüze geliyor.