Kral 2-3 daha koyabiliyorsan tavsiye ederim yine zam yapmışlar fiyatı artmış.50-52k oyun odaklı toplama ya da hazır sistem farketmez öneriniz var mı? Nvidia ekran kartı olursa iyi olur.
Taksitli isterim dersen kendin parça parça al.
Hocam mesela bu sistemi kendiniz toplamaya kalksanız 54k (32gb ram ile) şu an o kadar fark yok ama ben aldığım zaman daha ciddi bir fark vardı. Tek tek toplasanız en fazla işlemciyi 7600 yapabilirsiniz.Para hazır hocam sadece sistemi seçme kısmı kaldı direkt alacağım ama nasıl alacağıma karar veremedim tek tek toplasam linkteki sistemden daha iyi bir sistem toplayabilir miyim?
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Gamegarajdaki güzel bir şekilde 51.5k mı ne oluyor. Ben aynı sistemi daha iyi kasa ve psu ile 54k'ya taksitli olacak şekilde ayrı ayrı topladım bugün. Yakın zamanda bir yakınıma 4070tis dizicem de.Hocam mesela bu sistemi kendiniz toplamaya kalksanız 54k (32gb ram ile) şu an o kadar fark yok ama ben aldığım zaman daha ciddi bir fark vardı. Tek tek toplasanız en fazla işlemciyi 7600 yapabilirsiniz.
Oluyorsa süper, bu sistemin ilk fiyatı 50k'dı keşke o civara alabilseydim.Gamegarajdaki güzel bir şekilde 51.5k mı ne oluyor. Ben aynı sistemi daha iyi kasa ve psu ile 54k'ya taksitli olacak şekilde ayrı ayrı topladım bugün. Yakın zamanda bir yakınıma 4070tis dizicem de.
Kral 2-3 daha koyabiliyorsan tavsiye ederim yine zam yapmışlar fiyatı artmış.
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Gamegarajdaki güzel bir şekilde 51.5k mı ne oluyor. Ben aynı sistemi daha iyi kasa ve psu ile 54k'ya taksitli olacak şekilde ayrı ayrı topladım bugün. Yakın zamanda bir yakınıma 4070tis dizicem de.
Hocam bahsettiğiniz sistem ve özelleştirmeleri atar mısınız incelemem için.
ne kadardı önceden ? yılbaşına doğru fiyat inebilir miKral 2-3 daha koyabiliyorsan tavsiye ederim yine zam yapmışlar fiyatı artmış.
anakart güç kaynağı ram sıkıntı ayrı ayrı almak daha mantıklıBunu öneririm.Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER - Game Garaj
Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4070Ti Süper ekran kartı modelleri, DDR5 ram ve anakart seçenekleri ile Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle