50-52k sadece sistem önerisi (toplama ya da hazır)

HeraNyks

80+
Reaksiyon skoru
72
Bütçe
52000
50-52k oyun odaklı toplama ya da hazır sistem farketmez öneriniz var mı? Nvidia ekran kartı olursa iyi olur.

50-52k oyun odaklı toplama ya da hazır sistem farketmez öneriniz var mı? Nvidia ekran kartı olursa iyi olur.
Kral 2-3 daha koyabiliyorsan tavsiye ederim yine zam yapmışlar fiyatı artmış.

Taksitli isterim dersen kendin parça parça al.

Taksitli isterim dersen kendin parça parça al.

Para hazır hocam sadece sistemi seçme kısmı kaldı direkt alacağım ama nasıl alacağıma karar veremedim tek tek toplasam linkteki sistemden daha iyi bir sistem toplayabilir miyim?

Para hazır hocam sadece sistemi seçme kısmı kaldı direkt alacağım ama nasıl alacağıma karar veremedim tek tek toplasam linkteki sistemden daha iyi bir sistem toplayabilir miyim?

Hocam mesela bu sistemi kendiniz toplamaya kalksanız 54k (32gb ram ile) şu an o kadar fark yok ama ben aldığım zaman daha ciddi bir fark vardı. Tek tek toplasanız en fazla işlemciyi 7600 yapabilirsiniz.

Hocam mesela bu sistemi kendiniz toplamaya kalksanız 54k (32gb ram ile) şu an o kadar fark yok ama ben aldığım zaman daha ciddi bir fark vardı. Tek tek toplasanız en fazla işlemciyi 7600 yapabilirsiniz.
Gamegarajdaki güzel bir şekilde 51.5k mı ne oluyor. Ben aynı sistemi daha iyi kasa ve psu ile 54k'ya taksitli olacak şekilde ayrı ayrı topladım bugün. Yakın zamanda bir yakınıma 4070tis dizicem de.

Gamegarajdaki güzel bir şekilde 51.5k mı ne oluyor. Ben aynı sistemi daha iyi kasa ve psu ile 54k'ya taksitli olacak şekilde ayrı ayrı topladım bugün. Yakın zamanda bir yakınıma 4070tis dizicem de.
Oluyorsa süper, bu sistemin ilk fiyatı 50k'dı keşke o civara alabilseydim.

Katılıyorum. Bu sistem gayet güzel. Ben sistem içerisinde 7800x3d varken aldım kasım başında. O haliyle daha iyiydi ama fiyatı 70'i geçti (imzamdaki parçalarla). Güzel kasa.

Hocam bahsettiğiniz sistem ve özelleştirmeleri atar mısınız incelemem için.

Hocam bahsettiğiniz sistem ve özelleştirmeleri atar mısınız incelemem için.
Bunu öneririm.
1732312570929.png

Ekran kartını palit gamerock seçebilirsin. Soğutması çok iyidir.

ne kadardı önceden ? yılbaşına doğru fiyat inebilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu öneririm.
Alıntıyı görüntüle
anakart güç kaynağı ram sıkıntı ayrı ayrı almak daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,336
Üyeler
183,827