Neler Yeni

KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tahir
Arkadaşlar selam, laptopta kullanmak için klavye ve mouse önerisi istiyorum kablosuz olursa daha iyi olur ama BT konusunda bir fikrim yok RF alıcılı kullandım hep BT de kopma gecikme vs olur mu bilemedim. Ek olarak USB çoğaltıcı önerisi istiyorum. Bütçe genel olarak baya az mümkün olduğunca düşük bütçeli f/p ürünleri önerirseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cem Gültekin
bana da önerin size zahmet. kablosuz klavye & mouse kullanıyom şuan. oyunlarda tam bi eziyet..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cem Gültekin
eğer tek oyunculu takılırım diyorsan pek problem olmayacaktır. ancak ben daha çok çevrimiçi oyunlar oynadığımdan ötürü ara ara ufak tefek gecikmeler yüzünden sıkıntılar yaşıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz istiyorum ama bende kullanışsız mı olur oyunlarda vs.
tabi alacağın klavye & mouse'un kaliteli olması gerekiyor. dandik modellerden asla verim alamazsın.

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer tek oyunculu takılırım diyorsan pek problem olmayacaktır. ancak ben daha çok çevrimiçi oyunlar oynadığımdan ötürü ara ara ufak tefek gecikmeler yüzünden sıkıntılar yaşıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi alacağın klavye & mouse'un kaliteli olması gerekiyor. dandik modellerden asla verim alamazsın.
Genel olarak tek oyunculu takılırım sanırım nadir belki çevrimiçi girerim BT mi kullanıyorsun sen USB dongle olanlardan mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cem Gültekin

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tahir
stok yok hocam ayrıca tuşların yerini ezbere biliyorsan sorun olmaz en kötü türkçe keycaps alır takarsın
Tuşların yeri sıkıntı değil de bilemedim keycaps ile de uğraşmak istemiyorum stok beyazda vardı en son 1 saat kadar önce tekrar bittiyse bilemiyorum.

Top Bottom