kendi uygulamasından birşeyleri ellerken klavye birden çalışmamaya başladı WİN tuşunun altında beyaz bir ışık yanıyor, klavye tuşlarına basamıyorum hiçbirşey algılamıyor şuanda böyle bir sıkıntı yaşayan varmı acaba ?
yok olmadıfn win yap sonra fn w yaparmısın
sunu denermisinyok olmadı
deneyeyim hemensunu denermisin
hocam ekranda pass fln çıkmıyor anlamadımsunu denermisin
klavye kutusu ıcerısınde kısa yollar bakarmısın yada klavyenın onunde bt 2.4 g felan var onu bak birdedeneyeyim hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ekranda pass fln çıkmıyor anlamadım![]()
swıtchlerını bı kontrol edınbende de garip sorunlar bulunuyor. Driver yükledim yararı olmadı. * tuşu ara ara kendi kendine basıyor ve * tuşunu deactive ettiğimden beri 0 tuşu yerine 7 basıyor. @Gurkanpiro bilginiz var mıdır? iade ile uğraşmak istemediğm için de-active atıp geçtim önemli bir tuş olmadığından.
hocam tuşlara tıklıklıyorum ama algılanmıyorklavye kutusu ıcerısınde kısa yollar bakarmısın yada klavyenın onunde bt 2.4 g felan var onu bak birde
swıtchlerını bı kontrol edın
fn-q denediniz mihocam tuşlara tıklıklıyorum ama algılanmıyorsadece WİN tuşu beyaz bir ışık yanıyor garip şekilde kendi uygulamasından renk değiştirirken birden böyle oldu sebepsizce anlamadım
yardım edebilecek yokmu birkaç kişi daha yaşamış ama düzeltmedim nedensizce
switchleri nasıl kontrol etmem gerekiyorklavye kutusu ıcerısınde kısa yollar bakarmısın yada klavyenın onunde bt 2.4 g felan var onu bak birde
swıtchlerını bı kontrol edın
ya ben uygulamasında renkleri kurcalıyordum böyle oldufn-q denediniz mi
switchleri nasıl kontrol etmem gerekiyor![]()
hocam bir daha baktım anladımsunu denermisin
kendi uygulaması klavyeyi bozuyorKronik sorunlu degil beyler ya![]()
bısey degılhocam bir daha baktım anladımsorunum çözüldü çok teşekkür ederim
kendi uygulaması klavyeyi bozuyoronun dışında güzel
keycaps i cıkar swıtchı cıkarmak ıcın aparat cıkıyor kutudan onla çıkar biifn-q denediniz mi
switchleri nasıl kontrol etmem gerekiyor![]()