Haskebabstyle
80+
olur öyle şeylerfarketmemısım kb
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
olur öyle şeylerfarketmemısım kb
.
Ürünü 3750den aldım ondan dolayı kullanma hevesim kalmadı 3250 görünce. Onun dışında iki üç ayar yapınca gayet memnun kaldım kulaklıktanÜrünü eline ulaşan oldu mu?
Kulaklıgın menteswleri kayiyor mu?Ürünü 3750den aldım ondan dolayı kullanma hevesim kalmadı 3250 görünce. Onun dışında iki üç ayar yapınca gayet memnun kaldım kulaklıktan
Şuanda öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadımKulaklıgın menteswleri kayiyor mu?
Şimdi kullanılır mı kullanılmaz mı?Şuanda öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım
Şunu da belirteyim cloud 2 kabloludan geçtim, ses kalitesi olarak cloud 2 nin altında kalıyor
Ah be 500 TL bir şey olmaz hocam ya takılmayı kulaklık nasıl ondan haber verinÜrünü 3750den aldım ondan dolayı kullanma hevesim kalmadı 3250 görünce. Onun dışında iki üç ayar yapınca gayet memnun kaldım kulaklıktan
Bana geldi sadece kulağıma taktım ses performansını deneme şansım olmadı. İlk intiba kaliteli kulaklık. İzolasyon gayet iyi. Bi tık ağır geldi ama çok dert değil gibi.Ürünü eline ulaşan oldu mu?
İade etme isteği var mı hiç içinde hocamBana geldi sadece kulağıma taktım ses performansını deneme şansım olmadı. İlk intiba kaliteli kulaklık. İzolasyon gayet iyi. Bi tık ağır geldi ama çok dert değil gibi.
Bu fiyata wirelles kulaklıklar için iyi derim.Şimdi kullanılır mı kullanılmaz mı?
Ah be 500 TL bir şey olmaz hocam ya takılmayı kulaklık nasıl ondan haber verin
Valorant ses kasmak için alıcam sesi az diyor kimileri kararsız kaldımBu fiyata wirelles kulaklıklar için iyi derim.
Aldığımız'dan 1 TL daha ucuza alıyorsunuz al geç D:Teknosa doğum günü sebebiyle 250 daha indirim yaptı 3249 oluyor
Sesi yeterli seviyede geliyor ama tabi ayak sesi için tiz mi önemli mid mi önemli oyun içi denemek lazım orayı bilmiyorumValorant ses kasmak için alıcam sesi az diyor kimileri kararsız kaldım
Napcam bilmiyorum kararsızım ürün geldi kutusun'da duruyor elimde razer barracuda x var ondan iyi midir şimdi ondan kötü olursa hayal kırıklığı iade de edemiyorsunSesi yeterli seviyede geliyor ama tabi ayak sesi için tiz mi önemli mid mi önemli oyun içi denemek lazım orayı bilmiyorum