ben 1 aralıkta aldım, alırken hala hepsipay ile ödemeye %10 iade yazıyordu
uzatılmış anasayfada yazıyor aralık sonuna kadar uzamış ama 15 ocakta yatacak paraBro nasıl anlarız uzayıp uzamadığını
yarın geliyor benimkiKartı gelen oldu mu? Sıkıntı vs. yok di mi
Yarın elimde olucak.Bile bile lades olmayız inşallahKartı gelen oldu mu? Sıkıntı vs. yok di mi
Bana da yarın gelicek fakat şehir dışındayım, hemen deneyemeyeceğim, hayırlısı bakalımYarın elimde olucak.Bile bile lades olmayız inşallah
Forumda onunla alakalı bir konu yok mu? Nvidia'dan geçtiğini tahmin ediyorum600 watt i5 13600kf ile kullanıyorum sıkıntı yok şu an amazon gibi kullanılmış kartta gelmedi. Sadece sürücü kurmak zor oldu.
benimki geldi az önce taktım tek sıkıntı şansıma hafif coil whine çıktı ama performans gayet iyi, hem arttı önceki karta göre hem de fanlar başarılıYarın elimde olucak.Bile bile lades olmayız inşallah
Furmarkta mı hafif coilwhine sesi geliyorbenimki geldi az önce taktım tek sıkıntı şansıma hafif coil whine çıktı ama performans gayet iyi, hem arttı önceki karta göre hem de fanlar başarılı
aslında furmarkta duymamıştım ama stalker 2 açınca çok net duymaya başladım. yarın daha detaylı denicem. wattla ilgisi olabilir tam güçte 245w çekiyor kart. stalkerda 180w civarıyken duydum sadece. bu arada watt değerleri çok iyi performansa göre, benim 3070ti 315w çekiyordu 10-15 fps az veripFurmarkta mı hafif coilwhine sesi geliyor
Süper sevindim, evet coil whine değişik bir mevzu, çok güçte daha çok ses çıkıcak diye bir kaide yok. O eşiğini yakaladın mı, vıyaklıyoraslında furmarkta duymamıştım ama stalker 2 açınca çok net duymaya başladım. yarın daha detaylı denicem. wattla ilgisi olabilir tam güçte 245w çekiyor kart. stalkerda 180w civarıyken duydum sadece. bu arada watt değerleri çok iyi performansa göre, benim 3070ti 315w çekiyordu 10-15 fps az verip