Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
can
Bu firmadan ürün alırken 100 kere düşünün derim. Bu modelden aldım ve Coilwhine çok fazla geldiği için kartın hiçbir jelatinini bile çıkarmadan sadece 2dk bilgisayara takıp test ettim. Daha sonra kartı iade etmek istedim bana gelip iade alamayacaklarını hijyen açısından montajlı ürün yapıldığı için servise göndereceklerini oradan çıkacak rapor a göre hareket edebileceklerini söylediler. Bende 14 günlük cayma hakkım var kartın hiçbir yerine fiziksel bir hasar vermediysem bunlar kontrol edildikten sonra para iademin yapılmasını talep ettim. Firma sürekli olarak bu işlemi red etti. İşlerine gelmeyince saçma sapan mazeretler uydurup ürünü iade almamak için diretiyorlar. Bu firmadan artık 1 pul dahi almam kimseye de önermiyorum. Daha önce sorunlarını duymuştum ama bu kadar problemli bir firma olduğunu düşünmemiştim. S1nerji Bilgisayarı kimseye önermiyorum ve alışveriş yaparken de bu sureci bilerek alışveriş yapın derim. Şimdi ürün onlara yollayacağım servise gidip gelecek ve olan karara göre THH ye başvurup onları rahat bırakmayacağım ve hakkımı savunacağım.

Bu arada amd kartlarda genel olarak bir CW problemi olduğunu biliyordum ama kapalı kasada bile duyulacak seviyede olunca ürünü iade etmek istedim. Hafif bir cw olsa kapalı kasada duyulmayacak derece kabuldüm zaten ürüne ama bu bir arıza olmasa da bir kusur ve bunu kullanıcının kabul etmemesi normal bir durum. O kadar para verip ürün alıyoruz arı vızıltısı gibi sürekli ses duyarak oyun oynamak istemez insan doğal olarak.
Selamlar hata sizde, sebep belirtmeden 14 günlük iade hakkınızı kullanıcaktınız eğer arıza tarzı bir sebep belirtirseniz firmaların prosedürü bu şekilde önce servise gönderip oradan rapor almak zorundalar cw şikayetiniz eğer çok abartılacak düzeyde de değilse değişim iade raporu vermezler geçmiş olsun.

savas82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Savaş YAŞAR
Selamlar hata sizde, sebep belirtmeden 14 günlük iade hakkınızı kullanıcaktınız eğer arıza tarzı bir sebep belirtirseniz firmaların prosedürü bu şekilde önce servise gönderip oradan rapor almak zorundalar cw şikayetiniz eğer çok abartılacak düzeyde de değilse değişim iade raporu vermezler geçmiş olsun.
Hocam ben doğru söylemeyi tercih ettim. Neyse olayı onu söyledim bunun bir arıza olmadığını kusur olduğunu ve iade etmek istediğimi söyledim. Yalan söyleyip ürünü almaktan vazgeçtim söyleyebilirdim. Valla ben bir şekilde iademi alacağım sonuçta cayma hakkımı kullanarak iade etme hakkım var. Eğer ürün bana gelirse tekrardan THH'ye başvurup ürünü bu süreç de mağdur olmamak için kullanacağım ve sonrasında çıkan karara göre hareket edeceğim. Benim düşüncem daha önceki tecrübelerime de dayanarak %99 olumlu sonuçlanması. Bunun bana zararı da olmayacak kartı kiralamış gibi kullanıp o şekilde iade edeceğim zararına onlara olacak bu durumda. Neyse sonuç olarak bu firma ile alışveriş yaparken bunları insanlar dikkate alsınlar ve o şekilde alışveriş yapsınlar diye konuya yazdım.

bide adamlar sitesinde iade talep kısmına resim koyma ve montaj ettiniz etmediniz mi gibi seçenekler koyup insanlara tuzak kuruyorlar. Eğer orada doğruyu söyleyip hareket edersen adamlar direk iadeyi red veriyor. Girip bakarsanız sizde görürsünüz zaten. Bunlar resmen tuzak yani ellerine montajlanmış ürün açılmış diye kanıt almak için insanları tuzağa düşürdüklerini düşünüyorum. Çünkü kafanıza göre o forumu doldurmadan ürünü yollayayamıyorsunuz.

Son düzenleme:

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
SERHAT ÖZER
Kartı 3 4 gündür kullanıyorum bende bu indirim sayesinde aldım ancak şöyle bir sorun var kartta mı driverda mı bilmiyorum alan arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorsa söylesin lütfen. Oğuzhan uğur videolarında sanki video sürekli kesik kesik olur ya mili saniyelik olarak bu kartla 1080P hariç 4k videoları tam ekrana alıp izlemezsem youtubeda video takıla takıla oynatılıyor donmuyor ama sürekli takılıyor 2k ve 1440pde de mevcut bu durum ve amd yazılımını yani driverını yükledikten sonra oldu driver yüklemeden önce cillop gibi 8k videoyu bile normal şekilde oynatıyordu. İşlemcim R7 5700X Monitörüm 1080P Samsung Psu 700W kartı garantiye göndermem gereken bir durum var mı sizce?

Hocam ben doğru söylemeyi tercih ettim. Neyse olayı onu söyledim bunun bir arıza olmadığını kusur olduğunu ve iade etmek istediğimi söyledim. Yalan söyleyip ürünü almaktan vazgeçtim söyleyebilirdim. Valla ben bir şekilde iademi alacağım sonuçta cayma hakkımı kullanarak iade etme hakkım var. Eğer ürün bana gelirse tekrardan THH'ye başvurup ürünü bu süreç de mağdur olmamak için kullanacağım ve sonrasında çıkan karara göre hareket edeceğim. Benim düşüncem daha önceki tecrübelerime de dayanarak %99 olumlu sonuçlanması. Bunun bana zararı da olmayacak kartı kiralamış gibi kullanıp o şekilde iade edeceğim zararına onlara olacak bu durumda. Neyse sonuç olarak bu firma ile alışveriş yaparken bunları insanlar dikkate alsınlar ve o şekilde alışveriş yapsınlar diye konuya yazdım.

bide adamlar sitesinde iade talep kısmına resim koyma ve montaj ettiniz etmediniz mi gibi seçenekler koyup insanlara tuzak kuruyorlar. Eğer orada doğruyu söyleyip hareket edersen adamlar direk iadeyi red veriyor. Girip bakarsanız sizde görürsünüz zaten. Bunlar resmen tuzak yani ellerine montajlanmış ürün açılmış diye kanıt almak için insanları tuzağa düşürdüklerini düşünüyorum. Çünkü kafanıza göre o forumu doldurmadan ürünü yollayayamıyorsunuz.

benimki geldi az önce taktım tek sıkıntı şansıma hafif coil whine çıktı :( ama performans gayet iyi, hem arttı önceki karta göre hem de fanlar başarılı
cw sesi bendede var. Lakin ekran kartı çok yüklenmede fps sınırlandırılmayınca ortaya çıkıyor. Normal kullanımda yok. Hyper cloud lll ile hiçbir şey duymuyorum kulaklık dış ses alıyorsa dayanılmaz olabilir

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Who Laughs
Bende cw sesi yok

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Burak Kiremitçi
Korkarak sipariş vermiştim ama bir sıkıntı çıkmadı.2k ultra ayarlarda fortnite da olumsuz bir şeyle karşılaşmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Futbol, Hentbol, Basketbol, bilgisayarlı ve Genel Muhasebe, Fizik
Korkarak sipariş vermiştim ama bir sıkıntı çıkmadı.2k ultra ayarlarda fortnite da olumsuz bir şeyle karşılaşmadım.
Hocam bende 4k video izlerken google youtube da tam ekrana almayınca video ufak ufak takılarak oynatılıyor bi deneme şansınız var mı sizde böyle bir durum olacak mı diye ona göre servise göndereceğim de driver indirdikten sonra oldu

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Burak Kiremitçi
Hocam bende 4k video izlerken google youtube da tam ekrana almayınca video ufak ufak takılarak oynatılıyor bi deneme şansınız var mı sizde böyle bir durum olacak mı diye ona göre servise göndereceğim de driver indirdikten sonra oldu
Akşam bakayım hocam,dönüş yaparım.Önce DDU ile driverı sildim.Son sürümü yükledim bende.

superior7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emre
ya ben bu kartta çok saçma bir sıkıntı yaşıyorum belki bilen destek olan çıkar. birkaç oyunda yaşadım ama en sık forza horizon 5'te oluyor.

30-40 dk boyunca 4Kda cillop gibi oynuyorum 0 donma 0 fps drop. sonra birden bire oyun 5-8 fps arasına düşüyor. Çünkü gpu utilisation %30lara düşüyor. oyunlar bir şekilde kartı kullanamamaya başlıyor. işlemcimde (5700x3d) dedicated gpu yok. oyun açık aktif oynarken oluyor bu. pc kapatıp açana kadar da düzelmiyor. amd uygulaması ayarlarından baya oynadım redditten okuduklarımla ama çözemedim..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan devirleri sıcaklığa göre az görünüyor baktığım incelemelerde mesela 65 derece kart fan %25 30 larda dönüyor peki ses nasıl gürültülü mü çalışıyor ben pure modelinide alabilirim hepsiburadada 21.300₺ 6 taksit yapıyor vade farksız
hiç gerek yok, cpu fan control programıyla güzel manuel bir ayar çektim nadiren duyuyorum fan sesini. bendeki gigabyte aorus 3 fanlı karttan sonra çom uğultu yapar diyodum hiç rahatsız etmedi gayet güzel soğutuyor boşa para harcama derim bu fiyata varken
Mesaj otomatik birleştirildi:

cw sesi bendede var. Lakin ekran kartı çok yüklenmede fps sınırlandırılmayınca ortaya çıkıyor. Normal kullanımda yok. Hyper cloud lll ile hiçbir şey duymuyorum kulaklık dış ses alıyorsa dayanılmaz olabilir
bende tam watt çekerken cw 0 boştayken de 0 sadece oyunları ara sahneleri gibi durumlarda 150-180 watt aralığında güç çekerken duyulur miktarda cw oluşuyor o da çok nadir oluyor zaten ondan umursamadım genelde ya idleda ya da fullde oluyor kart. muhtemelen 0.9 volt falan çektiğinde yapıyor cw

Son düzenleme:

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Who Laughs
Şanslısın valla, bende de yapıyor cw, ama bi önceki ekran kartından da alışkınım valla yapacak bir şey yok buna, tamamen şans işi
tüm oyun testlerini yaptım muhteşem bir kart iyiki almışım %1 lowlar %0.1 lowlar hiçbiri üzmüyor çok stabil çalışıyor hotspot 72 derece temp 58 derece çok memnunum

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Aldığım fiyatttan satacağım arkadaşlar kart bana çok yüksek geldi. İşlemci, anakart, psu değiştirmem gerekiyor o yüzden vazgeçtim. İade ile de uğraşmak istemiyorum. Karta gelirsek sorun yok aşırı performanslı bir kart.

Fodbrok

80+
Arkadaşlar ürün şuanda 19000 TL olmuş, Hepsipay geri ödemesiyle 17100 TL'ye geliyor. Güncel fiyatı da halen fırsat sayılır mı, bu bütçede alınır mı yoksa şu karta yönel dediğiniz bir kart var mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,347
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom