Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

ugurtkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğur
Kartı deneyenler sıcaklık değerleri sesi ne durumda

ugurtkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğur
65 civarlarında dolaşıyor ama daha fan ayarı yapmadım default ayar bu
Fan devirleri sıcaklığa göre az görünüyor baktığım incelemelerde mesela 65 derece kart fan %25 30 larda dönüyor peki ses nasıl gürültülü mü çalışıyor ben pure modelinide alabilirim hepsiburadada 21.300₺ 6 taksit yapıyor vade farksız

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Fan devirleri sıcaklığa göre az görünüyor baktığım incelemelerde mesela 65 derece kart fan %25 30 larda dönüyor peki ses nasıl gürültülü mü çalışıyor ben pure modelinide alabilirim hepsiburadada 21.300₺ 6 taksit yapıyor vade farksız
Marka model için ekstra o kadar harcamaya gerek var mı bilemedim

ugurtkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğur
Marka model için ekstra o kadar harcamaya gerek var mı bilemedim
Yani tercih meselesi,4 lira fark var arada ama 6 taksit olayı bir de 3 fan ve görüntü olarak biraz daha iyi olması cezbetti beni biraz bakalım birini iade edecem 😀

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Yani tercih meselesi,4 lira fark var arada ama 6 taksit olayı bir de 3 fan ve görüntü olarak biraz daha iyi olması cezbetti beni biraz bakalım birini iade edecem 😀
S1nerjide de pure modeli mevcut, %10 hepsipara da var, 19bine gelir yani ama taksit seçeneklerinin faiz oranları baya yüksek

ugurtkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğur
S1nerjide de pure modeli mevcut, %10 hepsipara da var, 19bine gelir yani ama taksit seçeneklerinin faiz oranları baya yüksek
%10 hepsiparayı hepsipayla ödeyince alınıyor sanırım hepsipayde de taksit yok galiba hiç anlamıyorum bu şeylerden kafa basmıyo 😀

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
SERHAT ÖZER
Windows 11' de sürücü hatası aldım. 1603 hatası verdi. Güvenlik duvarını iptal ettim visual c ++ yükledim zorla yüklendi ama readon menü yok.

Spectre_zz

80+ Bronze
Bende r5 3600x var ddr4 sistem bi arkadas bana sistem alma kartla islemci cek devam et dedi. BÜTÇemi zorlayip bundan çekeyim mi psum 650w ama xigmatek oldugu icin fake 650w olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

17 500 su an

savas82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Savaş YAŞAR
Bu firmadan ürün alırken 100 kere düşünün derim. Bu modelden aldım ve Coilwhine çok fazla geldiği için kartın hiçbir jelatinini bile çıkarmadan sadece 2dk bilgisayara takıp test ettim. Daha sonra kartı iade etmek istedim bana gelip iade alamayacaklarını hijyen açısından montajlı ürün yapıldığı için servise göndereceklerini oradan çıkacak rapor a göre hareket edebileceklerini söylediler. Bende 14 günlük cayma hakkım var kartın hiçbir yerine fiziksel bir hasar vermediysem bunlar kontrol edildikten sonra para iademin yapılmasını talep ettim. Firma sürekli olarak bu işlemi red etti. İşlerine gelmeyince saçma sapan mazeretler uydurup ürünü iade almamak için diretiyorlar. Bu firmadan artık 1 pul dahi almam kimseye de önermiyorum. Daha önce sorunlarını duymuştum ama bu kadar problemli bir firma olduğunu düşünmemiştim. S1nerji Bilgisayarı kimseye önermiyorum ve alışveriş yaparken de bu sureci bilerek alışveriş yapın derim. Şimdi ürün onlara yollayacağım servise gidip gelecek ve olan karara göre THH ye başvurup onları rahat bırakmayacağım ve hakkımı savunacağım.

Bu arada amd kartlarda genel olarak bir CW problemi olduğunu biliyordum ama kapalı kasada bile duyulacak seviyede olunca ürünü iade etmek istedim. Hafif bir cw olsa kapalı kasada duyulmayacak derece kabuldüm zaten ürüne ama bu bir arıza olmasa da bir kusur ve bunu kullanıcının kabul etmemesi normal bir durum. O kadar para verip ürün alıyoruz arı vızıltısı gibi sürekli ses duyarak oyun oynamak istemez insan doğal olarak.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Futbol, Hentbol, Basketbol, bilgisayarlı ve Genel Muhasebe, Fizik
Kartı 3 4 gündür kullanıyorum bende bu indirim sayesinde aldım ancak şöyle bir sorun var kartta mı driverda mı bilmiyorum alan arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorsa söylesin lütfen. Oğuzhan uğur videolarında sanki video sürekli kesik kesik olur ya mili saniyelik olarak bu kartla 1080P hariç 4k videoları tam ekrana alıp izlemezsem youtubeda video takıla takıla oynatılıyor donmuyor ama sürekli takılıyor 2k ve 1440pde de mevcut bu durum ve amd yazılımını yani driverını yükledikten sonra oldu driver yüklemeden önce cillop gibi 8k videoyu bile normal şekilde oynatıyordu. İşlemcim R7 5700X Monitörüm 1080P Samsung Psu 700W kartı garantiye göndermem gereken bir durum var mı sizce?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Arda doğan
Son 1 yılın en düşük fiyatı. Resmen bedava. RTX 4070 denginde bir ekran kartı.

Kaçtı be:(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,026,347
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom