65 civarlarında dolaşıyor ama daha fan ayarı yapmadım default ayar buKartı deneyenler sıcaklık değerleri sesi ne durumda
Fan devirleri sıcaklığa göre az görünüyor baktığım incelemelerde mesela 65 derece kart fan %25 30 larda dönüyor peki ses nasıl gürültülü mü çalışıyor ben pure modelinide alabilirim hepsiburadada 21.300₺ 6 taksit yapıyor vade farksız65 civarlarında dolaşıyor ama daha fan ayarı yapmadım default ayar bu
Marka model için ekstra o kadar harcamaya gerek var mı bilemedimFan devirleri sıcaklığa göre az görünüyor baktığım incelemelerde mesela 65 derece kart fan %25 30 larda dönüyor peki ses nasıl gürültülü mü çalışıyor ben pure modelinide alabilirim hepsiburadada 21.300₺ 6 taksit yapıyor vade farksız
Yani tercih meselesi,4 lira fark var arada ama 6 taksit olayı bir de 3 fan ve görüntü olarak biraz daha iyi olması cezbetti beni biraz bakalım birini iade edecemMarka model için ekstra o kadar harcamaya gerek var mı bilemedim
S1nerjide de pure modeli mevcut, %10 hepsipara da var, 19bine gelir yani ama taksit seçeneklerinin faiz oranları baya yüksekYani tercih meselesi,4 lira fark var arada ama 6 taksit olayı bir de 3 fan ve görüntü olarak biraz daha iyi olması cezbetti beni biraz bakalım birini iade edecem
%10 hepsiparayı hepsipayla ödeyince alınıyor sanırım hepsipayde de taksit yok galiba hiç anlamıyorum bu şeylerden kafa basmıyoS1nerjide de pure modeli mevcut, %10 hepsipara da var, 19bine gelir yani ama taksit seçeneklerinin faiz oranları baya yüksek
Windows 11' de sürücü hatası aldım. 1603 hatası verdi. Güvenlik duvarını iptal ettim visual c ++ yükledim zorla yüklendi ama readon menü yok.
Kaçtı beSon 1 yılın en düşük fiyatı. Resmen bedava. RTX 4070 denginde bir ekran kartı.
Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 18.991,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com