Hocam Msi 750w ve FSP 850w power ile denedim hepsinide CW vardı. Kendim bilgisayarcıyım yani denemeden kimseye suç atmıyoruz. Powerdan da CW olabiliyor. Kartta CW varsa istediğin power ile dene gene olur.750 waat nzxt psu güncellenmesi sonrasında cw sesi kaybolmuştur.(eskisi zalman 600waat megamaxx) Her suçu da malda aramayın
Şanslısın valla, bende de yapıyor cw, ama bi önceki ekran kartından da alışkınım valla yapacak bir şey yok buna, tamamen şans işi
Benim mal imana geldi o zaman cw kart kullandım sesini de biliyorum 6700xt sağ olsun. Ben paraya kıydım 600 den 750 ye çıktım 3 saattir aynı oyunları oynuyorum hatta grafiği de arttırdım ses olmayınca şimdi kasa kafayı bulmuş gibi sessiz yaptığım güç kablolarını değiştirmek oldu. Arkadaşlar nasiplensin çözüm ise eğer değilse 15 db sesi özleyeceğim.Hocam Msi 750w ve FSP 850w power ile denedim hepsinide CW vardı. Kendim bilgisayarcıyım yani denemeden kimseye suç atmıyoruz. Powerdan da CW olabiliyor. Kartta CW varsa istediğin power ile dene gene olur.
Power da etkiliyor şiddetini tabii ki . Sizin demek ki kartta çok az vardır varsa da ama powerdan dolayı daha fazla duyuluyordur. Şimdi çözülmesi güzel hocam sizin adınıza sevindim. Bende mesela 7900XT Pulse aldım Sapphire onda çok az var aynı powerlarla test ettim. Kapalı kasada duyulmuyor. Çok uçuk fps lere çıkmadıkça. Onu da zaten monitorunuz tazeleme oranı ile aynı fps limitleyince o sorunu çözüyorsun. Sevindim adınıza herkes bu kadar şanslı olmuyor maalesefBenim mal imana geldi o zaman cw kart kullandım sesini de biliyorum 6700xt sağ olsun. Ben paraya kıydım 600 den 750 ye çıktım 3 saattir aynı oyunları oynuyorum hatta grafiği de arttırdım ses olmayınca şimdi kasa kafayı bulmuş gibi sessiz yaptığım güç kablolarını değiştirmek oldu. Arkadaşlar nasiplensin çözüm ise eğer değilse 15 db sesi özleyeceğim.
teşekkürler ben psu cw için değiştirmedim sisteme zarar verir diye(rx7800xt) değiştirmekti maksatım bi,r taşla iki kuş misali şu an kulaklıksız oyun oynayabiliyorum sesi az değildi hyper cloud lll ile flim izlerken sesi geliyorduPower da etkiliyor şiddetini tabii ki . Sizin demek ki kartta çok az vardır varsa da ama powerdan dolayı daha fazla duyuluyordur. Şimdi çözülmesi güzel hocam sizin adınıza sevindim. Bende mesela 7900XT Pulse aldım Sapphire onda çok az var aynı powerlarla test ettim. Kapalı kasada duyulmuyor. Çok uçuk fps lere çıkmadıkça. Onu da zaten monitorunuz tazeleme oranı ile aynı fps limitleyince o sorunu çözüyorsun. Sevindim adınıza herkes bu kadar şanslı olmuyor maalesef