Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
cuma günü yattı 28.12 son kullanım onu bana mı soruyon ?
Agresifliğin lüzumu yok.

Kampanya bilgilerinden farklı bir tarih. Ve farklı bir SKT söylüyorsun.
Kampaya dışı uygulama da oluyor demek ki. Bunu da talebim sırasında bildireyim müşteri hizmetlerine.
Merak edip soru sorduk, Bana mı soruyon gibi çıkışlara gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de yatmadı.
Hepsipay müşteri hizmetlerine talep açtım.
Bana kampanya satırını atıyor.

kayıtlı kart/bakiye/kredi diye.....

yazdıkları cümleyi defalarca okuduk hepimiz.

bakiye yatırıp, hepsipay kartı ile ödeme yaptık. maksimum hepsipara kazancı 25TL ' miz geldi mi? Geldi. o zaman kampanyaya dahil olmuş olmadık mı? Bence olduk.

Ekler

• photo_2024-12-14_20-45-24.jpg
    photo_2024-12-14_20-45-24.jpg
    180 KB · Hit: 21

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Agresifliğin lüzumu yok.

Kampaya dışı uygulama da oluyor demek ki. Bunu da talebim sırasında bildireyim müşteri hizmetlerine.

bakiye yatırıp, hepsipay kartı ile ödeme yaptık. maksimum hepsipara kazancı 25TL ' miz geldi mi? Geldi. o zaman kampanyaya dahil olmuş olmadık mı? Bence olduk.
Bende görüştüm az önce maalesef katılım olmamış diyor, neymiş Hepsipay kart ile yapılan ödemeler geçerli değilmiş. Bu ne saçma bir iştir ya resmen kandırıyorlar adı üstünde Hepsipay kart ile ödedik. Yapacak bir şey yok diyorlar. Nasıl yapacağız bilmiyorum.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Bende görüştüm az önce maalesef katılım olmamış diyor, neymiş Hepsipay kart ile yapılan ödemeler geçerli değilmiş. Bu ne saçma bir iştir ya resmen kandırıyorlar adı üstünde Hepsipay kart ile ödedik. Yapacak bir şey yok diyorlar. Nasıl yapacağız bilmiyorum.
Ben de görüştüm, kayıt oluşturdu. Eğer yatmazsa para, THH'ye gider konu. Fakat ben hepsipay'e kayıtlı kart ile ödedim, hepsipay kart ile değil. Ama siz söyleyin THH'ye başvuracağınızı belki hallederler. Halletmezlerse, THH'ye başvurmaktan başka yapılacak bir şey yok.

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Ben de görüştüm, kayıt oluşturdu. Eğer yatmazsa para, THH'ye gider konu. Fakat ben hepsipay'e kayıtlı kart ile ödedim, hepsipay kart ile değil. Ama siz söyleyin THH'ye başvuracağınızı belki hallederler. Halletmezlerse, THH'ye başvurmaktan başka yapılacak bir şey yok.
Saçmalık ya başvurcam bende çözmezlerse.

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
SERHAT ÖZER
Agresifliğin lüzumu yok.

Şaka mısın üslubuna bakar mısın. Bana hitaben "Belirtilen tarihten önce nasıl yatırılıyor?" diyorsun. Benden hesap soruyorsun sanki usulsüz para yatırmışlar bana diye de ifşalıyorsun.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Şaka mısın üslubuna bakar mısın. Bana hitaben "Belirtilen tarihten önce nasıl yatırılıyor?" diyorsun. Benden hesap soruyorsun sanki usulsüz para yatırmışlar bana diye de ifşalıyorsun.
Sen öyle algılıyorsun.. Ben merak ettim nasıl olabilir diye soruyorum? İlk kez kampanya dışı yatırılan bir bedel okuyorum.
Abi yattı işte ben de bilmyiorum dersin atarsın ekran görüntüsü istersen, olur biter. Sorun değil ki. Bak kaç kişi şu anda müzdarip iken senin ise önceden yatmış.

Tersleyen sen oldun. Neyse uzatmayalım.

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
SERHAT ÖZER
Ankara içi alıcısı varsa kartı aldığım 17.099 TL Satıyorum toplamda 10 saat kullandım furmark yapmadım sıcaklık boşta 33 oyunda ortalama 45-62 CW Sesi sıfır tüm aparat kutu mevcut fatura mevcut CS2 elden ring oynandı.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Görüşme kaydım olacak benim harcamayı yaptıktan sonra.... O şekilde itirazlarımı yaparım. Talep açıldı bekliyorum ben de.

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
SERHAT ÖZER
Sen öyle algılıyorsun.. Ben merak ettim nasıl olabilir diye soruyorum? İlk kez kampanya dışı yatırılan bir bedel okuyorum.
Abi yattı işte ben de bilmyiorum dersin atarsın ekran görüntüsü istersen, olur biter. Sorun değil ki. Bak kaç kişi şu anda müzdarip iken senin ise önceden yatmış.

Tersleyen sen oldun. Neyse uzatmayalım.

Almadan hemen önce banka kartı ile üyelik oluşturdum zaten yatmasından da beklentim yoktu. Şaşırdım da 30 Kasım 2024, tarihinde şipariş tarihim teslim tarihi 3 aralık bu, eğer bir yoğunluk varsa bu tarih sonra alanların hesabına yatması anlamında fikir verebilir.

Son düzenleme:

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
SERHAT ÖZER
Son düzenleme:

isumdark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bahadır Tan
4 Aralık günü siparişimi geçmiştim. Hepsipaya kredi kartımı ekleyip o şekilde aldım. Şuanlık gelen giden bir para yok hepsipay hesabımda. Nerede yanlış yaptık ?

Top Bottom