on numara kasa, f10 dan g30 a gecmek en mantıklısı zaten tabi bütçe olduğu sürece. makyajlı almanızı tavsiye ederim denk gelirsebende babamı o yönde ikna ettim bmw ye devam g30 alıcaz insallah
peki 3008 1.2 136hp hybrid nasıl olur allure paketon numara kasa, f10 dan g30 a gecmek en mantıklısı zaten tabi bütçe olduğu sürece. makyajlı almanızı tavsiye ederim denk gelirse
At'tan inip eşeğe binmek isteme sebebiniz ne hocam tam olarak ?p
peki 3008 1.2 136hp hybrid nasıl olur allure paket
nissan qashqai skypack'ten altına binilmez bence sizin dediğiniz designpack sanırım.f10a biniyoruz 2016 model sıfır 1.3 kredi destekli olan en baz paket qashqai ile değişmek mantıklımıdır bmw100k km de temiz
dostum belliki arkadaşın babasının şuan sıfır bwm alacak parası yok, üzerinde sorumluluk varmı ev geçindiriyormusun bilmiyorum lakin araçlar belirli yaş km sonra masraf çıkarmaya başlıyor anladığım kadarıyla arkadaşın babası sıfır suv alayım 3-5-10 sene daha idare etsin masrafsız derdinde herkes ister sıfır bmw mercedes audiye binmek bütçe imkan meselesi.At'tan inip eşeğe binmek isteme sebebiniz ne hocam tam olarak ?
100K da temiz BMW nin aşırı masraf açacağını zannetmiyorum insan gibi kullanılmamıştır orası ayrı.dostum belliki arkadaşın babasının şuan sıfır bwm alacak parası yok, üzerinde sorumluluk varmı ev geçindiriyormusun bilmiyorum lakin araçlar belirli yaş km sonra masraf çıkarmaya başlıyor anladığım kadarıyla arkadaşın babası sıfır suv alayım 3-5-10 sene daha idare etsin masrafsız derdinde herkes ister sıfır bmw mercedes audiye binmek bütçe imkan meselesi.
SUV arayışınız mı var yoksa arabayı mı değismek istiyorsunuz. 3008 vs iyi hoş arabada bmw mercedesten gecilecek araba değil bu bi gercek. yolda gidiş hissiyat konfor kalite anlamında sıfır 3008 de alsan F10 etmiyor. F10 tahmini ederi 1.5-1.6m falan üstüne ne kadar ekleyebilirsiniz bilmiyorum ama 2m civarina g30 ya da g20 alınabilir. 5 kasadan 3 e düşmek belki rahat ettirmeyebilir kalabalık aileysenizp
peki 3008 1.2 136hp hybrid nasıl olur allure paket
okadar az değildir ya sahibindende bu km bu yıl 1.7 1.9 arası gidip geliyo 1.5m ye satılmazSUV arayışınız mı var yoksa arabayı mı değismek istiyorsunuz. 3008 vs iyi hoş arabada bmw mercedesten gecilecek araba değil bu bi gercek. yolda gidiş hissiyat konfor kalite anlamında sıfır 3008 de alsan F10 etmiyor. F10 tahmini ederi 1.5-1.6m falan üstüne ne kadar ekleyebilirsiniz bilmiyorum ama 2m civarina g30 ya da g20 alınabilir. 5 kasadan 3 e düşmek belki rahat ettirmeyebilir kalabalık aileyseniz