Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Furkan
Aslında guncelliyor, Kabloyu bağlayıp güncellemeyi yapın, güncellemeyi yapıyor ama hala uygulamada update ünlemi çıkmaya devam ediyor, reddit üzerinde biraz bakındım durum bu şekilde
Anladım tamamdır hocam ozaman. Ses seviyesi güzelde birazcık daha fazla olsa dhaa güzel olurdu ama yeterli gibi bunun fazlası zarar zatende bi tık olabilirdi 😂

ruaF1912

80+ Bronze
Anladım tamamdır hocam ozaman. Ses seviyesi güzelde birazcık daha fazla olsa dhaa güzel olurdu ama yeterli gibi bunun fazlası zarar zatende bi tık olabilirdi 😂
Eq açmanızı tavsiye etmem, gecikmeyi yükseltiyor, eq ile baya toparlanıyor ama yalan yok, yüksek ses ileride kulak zarına büyük zararlar verir, fabrikasyon sekildede performansı güzel kesinlikle, Barracuda X 2022'den geçiş yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Erbaş
Ben de diyorum ki bizim aldığımız fiyat 3000-3500, neden aldıkları fiyata satıyorlar demek istedim.
Kendi şirketi varsa kdv sini kullanıyordur kendine fatura kestirip. Ya da vade farksız taksitle satın alıp elden nakit paraya satıp karta takla attırıyor olabilir :)

burakiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Katın
Ben Antalya tarafındayım kısmet değilmiş
Nasip İnşallah aynı fiyata düşerde alırsın sende :) Bu arada ben koltuk almak için satıyorum zaten halihazırda razer blackshark v2x var memnunum gerek kalmadı yani buna

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,174
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Cloud 2 kablolu kullanıyordum. Mediamarkt mağazasından 3500 tl ye satın aldım. Ses kalitesi olarak çok bir fark hissedemedim iki kulaklıkta aynı hissiyatı verdi bana. Ama kullanmadan kulaklığa ayar yapmak gerekiyor. 2 farklı program yükleyip yabancı forumlarda önerilen ayarları uyguladım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece cloud 2 ye göre kulağa daha az baskı uyguluyor bu yüzden de dışarıya ses verme durumu var.
Ayarları nasıl yaptın link var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Semih bülbül
IMG_3969.jpeg
ürün bu şekilde geldi hatalı mı iade isteyim mi?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,174
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sorun yok fabrika çıkışlı böyle hepimizde bu şekilde.

Top Bottom