Neler Yeni

Yardım Aula F75 yan taraftaki tuşlar bütün o sıraya basıyor

hamzaersoy

80+ Bronze
Enayi değil kardşeim kimse enayi dğeildir. Bu klavyeyi alan kişiler çok gereksiz övmelerde bulunuyor sanki aldığı ürün aşırı kaliteli en iyi ürünmüş gibi ota boka bu ürünü öneriyorlar sebep budur.
hocam övmelerinin sebebi klavyenin dünyanın en güzel klavyesi olduğu iddasından gelmiyor. türkiye mağazaları standartlarında böylesi bi ürün, insanların şuan aldığından 3 4 kat daha pahalı olduğu için iyi bir fırsat yakaladıklarını söylüyorlar. ben bugüne kadar aula f75 en iyi klavye diyen kimseyi görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,204
İsim
a l p e r
Kardeşim elin çinlisinin bir taraflarını kaşıya kaşıya ürettiği, ürettiği şeye dönüp nasıl oldu iyi mi oldu diye bakmadan ucuza üretip milletin yarım aklıyla oynayıp satış yaptığı bir üründen ne bekliyorsunuz? Bunu asla unutmayın kalite tesadüf değil.
Dayı saçmalama özellik o be. Bi ayar var mesela normal klavyelerde FN+f3e basınca müzik durur bunda o ayarı açınca f3e bas direkt müzik duruyor. Bilip bilmeden yorum yapma

Farex

80+ Silver
Cevap yazdığına değmez hocam. Kullandığı teknolojik aletlerin ve içindeki bileşenlerinin büyük çoğunluğunun Çin'de üretildiğini, klavyelerde Çin olanların aslında iyi olduğunu bilmeden millete "yarım akıl" vs. diyor. Onu da geçtim, farz edelim ki yorum doğru olsun. Bu şekilde insanlara hakaret ederek mi söylenir?

Orijinal fiyatında da mis gibi klavye, aldığımız fiyattan efsane.
Kardeşim bak ergenlik falan bu tür zeka seviyesini geliştiremediğin yaşlardasın fazla yüzüne vurmak istemem ama bir ürünü uyguna alıyorsan ondan devasa şeyler istemeyeceksin anladın mı fiyatına göre alınmaz bir ürün demedim böyle abartıldığı kadar kaliteli olmayan iş gören bir ürün. Bunu anlayacak yaşı geçtim akılda değilsiniz.

Fantastiktürk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
hocam övmelerinin sebebi klavyenin dünyanın en güzel klavyesi olduğu iddasından gelmiyor. türkiye mağazaları standartlarında böylesi bi ürün, insanların şuan aldığından 3 4 kat daha pahalı olduğu için iyi bir fırsat yakaladıklarını söylüyorlar. ben bugüne kadar aula f75 en iyi klavye diyen kimseyi görmedim.
Hocam az akıllı ol. Cevap yazılır mı şu trole. Raporla geç ya. Konuya katkısı 0, bir de gelmiş oksijen israfı falan yazıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,204
İsim
a l p e r
Enayi değil kardşeim kimse enayi dğeildir. Bu klavyeyi alan kişiler çok gereksiz övmelerde bulunuyor sanki aldığı ürün aşırı kaliteli en iyi ürünmüş gibi ota boka bu ürünü öneriyorlar sebep budur.
En iyi klavye değil fiyatına göre alabileceğin en iyi klavye

Farex

80+ Silver
Ürün konularını okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Dediğim gibi ürün fiyatına göre makul alınır ama büyük beklentiler içine girilmemeli

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen

hocam buradan AULA F75 Reset dosyasını bul ve indir. sonra klavyenin kablosunu takarak kablolu moda geçir ve winrarın içindeki uygulamayı çalıştır. birkaç dakikada klavyeni FN+ESC ile yaptığından daha da temel bi reset işlemine alıyor. ben böyle çözmüştüm ona benzer bi sorunu
Hemen deniyorum hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,204
İsim
a l p e r
Kardeşim bak ergenlik falan bu tür zeka seviyesini geliştiremediğin yaşlardasın fazla yüzüne vurmak istemem ama bir ürünü uyguna alıyorsan ondan devasa şeyler istemeyeceksin anladın mı fiyatına göre alınmaz bir ürün demedim böyle abartıldığı kadar kaliteli olmayan iş gören bir ürün. Bunu anlayacak yaşı geçtim akılda değilsiniz.
700 liraya şundan daha iyi klavye bul aynısından bedavaya göndercem sana

Ekler

• IMG_4815.jpeg
    IMG_4815.jpeg
    361.9 KB · Hit: 33

hamzaersoy

80+ Bronze
Hocam az akıllı ol. Cevap yazılır mı şu trole. Raporla geç ya. Konuya katkısı 0, bir de gelmiş oksijen israfı falan yazıyor.
yok hocam gerçekten merak ettiğimden soruyorum kim aula f75'e dünyanın en iyi klavyesi diyip arkadaşı sinirlendirdi de tamamen alakasız bi konuda aula f75 alanlar yarım akıllıdır, ergendir, ilerde anlarlar diyebiliyor

sako.TPZ

80+
Kardeşim elin çinlisinin bir taraflarını kaşıya kaşıya ürettiği, ürettiği şeye dönüp nasıl oldu iyi mi oldu diye bakmadan ucuza üretip milletin yarım aklıyla oynayıp satış yaptığı bir üründen ne bekliyorsunuz? Bunu asla unutmayın kalite tesadüf değil.
Kalite tesadüftür bende de var aynı model sorunsuz kullanıyorum boş yorum

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
burak
Ürün konularını okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Dediğim gibi ürün fiyatına göre makul alınır ama büyük beklentiler içine girilmemeli
benim beklentilerimin fazlasını karşıladı aldım 3k lık klavyeden 5 gömlek üstün, herhangi bir sorun da yaşamadım

RagnarLodbrok

80+ Bronze
1733489538376.png

Aynı klavyenin TR stok olmayan fiyatı, geçtiğimiz günlerde Hepsiburada üzerinde stok vardı ve 3000 üstünde bir fiyattaydı aslında onu atmak için bakmıştım ancak stoğu bitmiş.

Fantastiktürk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
700 liraya şundan daha iyi klavye bul aynısından bedavaya göndercem sana
Ya boşver 700 lirayı xd 3000'e bulsun benimkini yollayayım. Klavye vergisiz kargosuz 70 dolar=2400TL. De ki 3000. 3000 liraya bile çok F/P bir klavye. YD incelemelerin tamamı bu fiyattan yorumlanıyor ve ona rağmen çok beğenilen övülen bir klavye. Biz 15+12 dolara aldık. O yüzden bu kadar satıldı, o yüzden bu kadar sevildi. Az aklı olan şunu anlayabilir. IQ seviyesi oda sıcaklığında olmasına rağmen insanlara klavye başından ağır hakaretler yağdırıp bir de ergen diyen şu zavallıya niye cevap veriyorsunuz?

Ek: zaten akıl olsa 20K satan klavyede 100 tane sorun çıktıysa hata oranının %0.5 olduğunu anlaması lazımdı.

Meseleyi çözelim yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,538
Üyeler
163,184
Son üye
ravencrow
Top Bottom