Neler Yeni

Yardım Aula F75 yan taraftaki tuşlar bütün o sıraya basıyor

hamzaersoy

80+ Bronze
Ürün konularını okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Dediğim gibi ürün fiyatına göre makul alınır ama büyük beklentiler içine girilmemeli
hocam emin olun yarısından fazlasını okumuşumdur. tek merak ettiğim şey yurt içinde satışı olsa fiyatı 3-4k olacak klavyeyi bir çoğumuz 700-900 aralığında aldı ve kimse de en iyisi olduğunu idda ederek değil, olması gerektiğinden çok daha ucuza aldığı için övüyor. burada size değen şey ne tam olarak da, üreticileri bile bir yerlerini kaşıya kaşıya üretmiş, bunu alanlar yarım akıllıdır diyeibliyorsunuz?

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen

hocam buradan AULA F75 Reset dosyasını bul ve indir. sonra klavyenin kablosunu takarak kablolu moda geçir ve winrarın içindeki uygulamayı çalıştır. birkaç dakikada klavyeni FN+ESC ile yaptığından daha da temel bi reset işlemine alıyor. ben böyle çözmüştüm ona benzer bi sorunu
Kral işe yaramadı ya

RagnarLodbrok

80+ Bronze
hocam emin olun yarısından fazlasını okumuşumdur. tek merak ettiğim şey yurt içinde satışı olsa fiyatı 3-4k olacak klavyeyi bir çoğumuz 700-900 aralığında aldı ve kimse de en iyisi olduğunu idda ederek değil, olması gerektiğinden çok daha ucuza aldığı için övüyor. burada size değen şey ne tam olarak da, üreticileri bile bir yerlerini kaşıya kaşıya üretmiş, bunu alanlar yarım akıllıdır diyeibliyorsunuz?
Yurt içi satışı da vardı hocam. Birkaç gün önce Hepsiburada üzerinde 3000 TL'nin üzerinde bir fiyattaydı ancak stok bitmiş. Önceki mesajlarımda da stokta olmayanın fiyatını paylaştım.

Fantastiktürk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
çok garip. ben tekerleği döndürünce parlaklık değişiyordu ve düzeltme kombinasyonunu yapmama rağmen düzelmiyordu. bu uygulamayı indirip resetlediğimde düzelmişti. kılavuzda bir şey yok mu ona dair
Klavuzu çok inceledim ama karşılaşmadım kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam FN+W yap bi.

Olmazsa: https://epomaker.com/blogs/firmware...UW0yRdOajmJqP4qV41DROiE-dHFAYlLJIIbcz4J2gYuJz
Buradan firmware kur. PASS yazıp bitince klavyeyi sök, uygulamayı kapat, klavyeyi tekrar tak.
Şimdi denedim lakin hala sorun devam etmekte kral

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bi de @freygasm summonlayalım bakalım. O biliyordur belki.

Kral işe yaramadı ya
Hocam şöyle bir şey deneyebilirsiniz. Aula Türkiye müşteri hizmetleri ile iletişime geçmende fayda var. Whatsapp üzerinden farklı bir konu için görüşmüştüm. Bazı konularda üreticiye ulaşıp en kısa zamanda sana dönüş sağlıyorlar. Sorununu çözeceklerdir inanıyorum. Ayrıca 1 aydır nokta hatasız kullanıyorum. Yazılımını kurdum ayarlarını yaptım ve kaldırdım. Daha da yazılımla işim olmadı.

hamzaersoy

80+ Bronze
Klavuzu çok inceledim ama karşılaşmadım kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi denedim lakin hala sorun devam etmekte kral
dediğim reseti tekrar yapıp, kablosunu çıkarıp bilgisayarı yeniden başlatabilir misin? sanki reset sonrası yeniden başlatınca düzelmişti bende

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam şöyle bir şey deneyebilirsiniz. Aula Türkiye müşteri hizmetleri ile iletişime geçmende fayda var. Whatsapp üzerinden farklı bir konu için görüşmüştüm. Bazı konularda üreticiye ulaşıp en kısa zamanda sana dönüş sağlıyorlar. Sorununu çözeceklerdir inanıyorum. Ayrıca 1 aydır nokta hatasız kullanıyorum. Yazılımını kurdum ayarlarını yaptım ve kaldırdım. Daha da yazılımla işim olmadı.
Aula Türkiye müşteri hizmetleri mi varmış? Vay be. Resmi satışı yok ithalatçı garantili var sanıyordum ben.

Aula Türkiye müşteri hizmetleri mi varmış? Vay be.
Var hocam. Whatsapp üzerinden Türk temsilci ilgilenmişti benimle. Üreticiye mail yoluyla ulaştılar. 1 gün sonra tekrar Whatsapp üzerinden tüm detayları iletmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,541
Üyeler
163,185
Son üye
eymenasdd
Top Bottom