Neler Yeni

Yardım Aula F75 yan taraftaki tuşlar bütün o sıraya basıyor

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
Anladım. Videoyu çek gönder sen. Sahibinden üzerinden aldığını belirttin mi? Böyle olduğunda fatura istemezler belki. Ayrıca sıfır olarak mı satın aldın?
Sıfır kapalı kutu satın aldım sahibindenden belirttimde zaten bakalım ya bekliyorum

Valla hocam benden direkt fatura istediler Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

geniş açıya alıp çektim ekranı da görecek şekilde bakalım hocam
Hadi hayırlısı. Çözülür illaki. Yazılımsal bir problem başka açıklaması yok. 1-* arası tüm tuşları sök gerekirse switchleri de sök-tak istersen.

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
Anladım. Videoyu çek gönder sen. Sahibinden üzerinden aldığını belirttin mi? Böyle olduğunda fatura istemezler belki. Ayrıca sıfır olarak mı satın aldın?
1733491855660.png

Ne alaka. Çoğu kişi klavyeyi Temu'dan aldı. Saçmalamışlar. Nereden kontrol etmiş klavyeyi? İçini açıp bakmış mı? :) Ayrıca ürün aynı ürün. Çin'den veya Türkiye'den farketmez istediğin yerden al. İlgilenmeme olur mu hiç. Bu olay bana saçma geldi. 0212 numarayı arasana.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hakkı Demir
Kardeşim bak ergenlik falan bu tür zeka seviyesini geliştiremediğin yaşlardasın fazla yüzüne vurmak istemem ama bir ürünü uyguna alıyorsan ondan devasa şeyler istemeyeceksin anladın mı fiyatına göre alınmaz bir ürün demedim böyle abartıldığı kadar kaliteli olmayan iş gören bir ürün. Bunu anlayacak yaşı geçtim akılda değilsiniz.
ne yani senin dediğine göre herhangi bi 900-1000 tl olan klavyeyi türkiyeden alsak kalitesi aula f75 ile aynı mı olacak xd

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
Ne alaka. Çoğu kişi klavyeyi Temu'dan aldı. Saçmalamışlar. Nereden kontrol etmiş klavyeyi? İçini açıp bakmış mı? :) Ayrıca ürün aynı ürün. Çin'den veya Türkiye'den farketmez istediğin yerden al. İlgilenmeme olur mu hiç. Bu olay bana saçma geldi. 0212 numarayı arasana.
Hocam sahinindendeki arkadaşla görüştüm, aide hakkı varmış iade edicek sahibindende param güvende ile almıştım oradanda parayı alırım yapcak bişi artık başka bir sefere

Dambıldor

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Kardeşim elin çinlisinin bir taraflarını kaşıya kaşıya ürettiği, ürettiği şeye dönüp nasıl oldu iyi mi oldu diye bakmadan ucuza üretip milletin yarım aklıyla oynayıp satış yaptığı bir üründen ne bekliyorsunuz? Bunu asla unutmayın kalite tesadüf değil.
Olgun biriymiş gibi yazmış bide razer, steelseries ayni fabrikanin yan bölümünde üretiyor marka basıyor diye senin gibi takıntılı kerizlere veriyorlar ürünleri. Sende benimki razer çin mali değil kalite abi diye dolanıyorsun. Marka ürünlerin bozuk ürünleri çıkmıyor sanki belki 5000 tane satilan klavyeden 10 20 tane bozuk çıkınca yaptığın yoruma bak cahillik diz boyu.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ürün konularını okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Dediğim gibi ürün fiyatına göre makul alınır ama büyük beklentiler içine girilmemeli
Ürün konularını eksik okuduğunu belli etmiş oldun bu sayede. Açılan konuların %99'u insanların kısayolları bilmemesinden dolayı oluşan sorunlarla alakalı. Yanlışlıkla bazı kısayolları kullanıyorlar ve klavyenin modlarını/ayarlarını değiştiriyorlar. Mesele bu kadar. Firmware update, klavyeyi resetlemek, windows modunu açmak gidi çok basit şeylerle sorunlar düzeltiliyor, düzeltildi de

Hocam FN+W yap bi.

Olmazsa: https://epomaker.com/blogs/firmware...UW0yRdOajmJqP4qV41DROiE-dHFAYlLJIIbcz4J2gYuJz
Buradan firmware kur. PASS yazıp bitince klavyeyi sök, uygulamayı kapat, klavyeyi tekrar tak.
Bunu indirirken klavyenin kablosu takılı olmalı önemli detay

Kedi çok tatlıymış, Sevmesi paralı mı?
Evet ben de çok sevdim 😍 hayalimdeki Üçlü kedi+klavye+cs keyfi :) @S H I V A & Emekli Global

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
Ürün konularını eksik okuduğunu belli etmiş oldun bu sayede. Açılan konuların %99'u insanların kısayolları bilmemesinden dolayı oluşan sorunlarla alakalı. Yanlışlıkla bazı kısayolları kullanıyorlar ve klavyenin modlarını/ayarlarını değiştiriyorlar. Mesele bu kadar. Firmware update, klavyeyi resetlemek, windows modunu açmak gidi çok basit şeylerle sorunlar düzeltiliyor, düzeltildi de

Bunu indirirken klavyenin kablosu takılı olmalı önemli detay

Evet ben de çok sevdim 😍 hayalimdeki Üçlü kedi+klavye+cs keyfi :) @S H I V A & Emekli Global
bence ben yanlış bi kombinasyon yaptım ama bilmiyorum hadi hayırlısı

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Yağız Berk Özel
Kardeşim elin çinlisinin bir taraflarını kaşıya kaşıya ürettiği, ürettiği şeye dönüp nasıl oldu iyi mi oldu diye bakmadan ucuza üretip milletin yarım aklıyla oynayıp satış yaptığı bir üründen ne bekliyorsunuz? Bunu asla unutmayın kalite tesadüf değil.
Boş yapacağına 800 TL'ye 5 pin hot-swap içi dolu klavye öner de görelim. İnsanları bu kadar kıskanmayın ucuza mis gibi klavye aldılar işte.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,541
Üyeler
163,184
Son üye
RTX2060SuperEdition
Top Bottom