Dawn pro daha iyidir de onun yerine tempotec sonata bhd pro ya da düz bhd de bakabilirsiniz. Ölçümedi ama düz BHD ile BHD pro ses kalitesi yönünden muhtemelen aynı.Moondrop Dawn Pro DAC/AMP mu yoksa Creative Soundblaster G3 mü önerirsiniz?
Hocam ses gurmesi değilim Kiwi Ears Cadenza ve Blackshark V2X için yeterli 1500-1600TL bütçede DAC/AMP arıyorum.Dawn pro daha iyidir de onun yerine tempotec sonata bhd pro ya da düz bhd de bakabilirsiniz. Ölçümedi ama düz BHD ile BHD pro ses kalitesi yönünden muhtemelen aynı.
Bahsettiğiniz model de gayet iyi, muhtemelen çok yakın değerlere sahipler, ucuza Dawn Pro alabiliyor iseniz onu tercih edin.Hocam ses gurmesi değilim Kiwi Ears Cadenza ve Blackshark V2X için yeterli 1500-1600TL bütçede DAC/AMP arıyorum.
Hayır gerçek. Siteye güvenebilirsiniz, bende bugün sipariş vereceğim.Çok iyiymiş legal değil ama şirketin böyle ilgilenmesi iyi bir şey. Tabi gerçekse çünkü baya amatörce yazılmış gibi duruyor dalga geçmek için editlemiş olabilirler mi fotoyu?
Hocam eğer telefonunuzda 3,5 mm jack girişi varsa deneyin ses nasıl geliyor bakın. Sonra pcde deneyin eğer kötü geliyorsa pc için bakabilirsiniz. Anakart ses yongası burada kendini gösteriyor mu bilmiyorum ama hemen denemeden boşuna paranızı harcamayın.Hocam ses gurmesi değilim Kiwi Ears Cadenza ve Blackshark V2X için yeterli 1500-1600TL bütçede DAC/AMP arıyorum.