Neler Yeni

9,49 Dolara Rust Alınır mı?

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
Merhabalar sorum başlıktaki gibidir 9,49 dolara rust alınır mı? Ayrıyetden tek sarar mı? tek sarmazsa discorddan vesayre gibi yerlerden kendime ekip bulabilirmiyim falan filan sizin fazladan diyecekleriniz varsa söylemekten çekinmeyin teşekkürler.

Bünyamina

80+ Platinum
Alınabilir. Tek öğrendikten sonra saracaktır oyun ya da 3x-5x gibi sunucularda oynarsın. Yani arkadaş bulursun sağdan soldan da kaliteli insanlara denk gelmen lazım.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,217
İsim
Emre siyah
hayatını,arkadaşlarını ,çevreni özellikle aileni seviyorsan başlamanı önermem :) ama türünün tek örneği sayılabilir o paraya da alınır.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Merhabalar sorum başlıktaki gibidir 9,49 dolara rust alınır mı? Ayrıyetden tek sarar mı? tek sarmazsa discorddan vesayre gibi yerlerden kendime ekip bulabilirmiyim falan filan sizin fazladan diyecekleriniz varsa söylemekten çekinmeyin teşekkürler.
Nerede 10 dolar bu arada

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerede 10 dolar bu arada
steam de
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayatını,arkadaşlarını ,çevreni özellikle aileni seviyorsan başlamanı önermem :) ama türünün tek örneği sayılabilir o paraya da alınır.
Öneri için teşekkürler ama o kadar da olacağını sanmıyorum en azılan benim açımdan. Ben hiç bir rekabetçi oyunu cs, valo gibi oyunları rank için oynamam hatta tek bile oynamam arkadaşlarımla beraber oynarım ranked da kaybetsem bile üzülmem yani umrumda olmaz. Eğer diyorsan bu oyun eğlenceli kardeşim al diyorsan alırım.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,217
İsim
Emre siyah
steam de

Öneri için teşekkürler ama o kadar da olacağını sanmıyorum en azılan benim açımdan. Ben hiç bir rekabetçi oyunu cs, valo gibi oyunları rank için oynamam hatta tek bile oynamam arkadaşlarımla beraber oynarım ranked da kaybetsem bile üzülmem yani umrumda olmaz. Eğer diyorsan bu oyun eğlenceli kardeşim al diyorsan alırım.
eğlencesini alması zor genel kitle 1000 satin üzerinde oyuncular olduğu için yeni başlayanlara eziyet bir oyun.
Ama alışırsan arkadaşlarlarla keyifli oluyor

Buğrahan Mert

80+ Silver
steam de

Bende 20 euro nasıl oluyo o ülkeden dolayı mı acaba

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Hiç ilgimi çekmeyen bir o kadarda grafikleri berbat gelen oyun ben almanı önermem o fiyatı kesinlikle haketmez. Git son senelerde çıkmış güncel bir oyun al o paraya.

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Efe çiçek
ban yersen açmıyorlar haberin olsun arkadaşımın hesabı çalındı 3 gün sonra geri aldı resmi sunuculardan ban yedi hesabım çalındı diye iletişim kurmaya çalıştı hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz diyorlar açmıyorlar dikkat et

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kutay Orhan
hocam rust'ı zamanında bu fiyata alıp keşke almasaydım dedim , yaklaşık 2 saat oynadıktan sonra oyundan düşen bir item , oyunu aldığım fiyatından daha pahalıydı.
gold weapon barrel gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. ama oyuna o fiyat değer mi diye sorarsan diye söyleyeyim , o 2 saatten sonra bir daha oyuna geri girmedim.

Top Bottom