Mağazadan teslim ediyoruz.Mağazadan satın alırsak adrese teslim vs var mı ? Yoksa mağazadan kendimiz mi götürmek zorundayız
Yanıt için teşekkürler. Ötv ücretini biz mi ödüyor orasını tam anlamadım, yoksa sigorta yapmamız yeterli mi ?Mağazadan teslim ediyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Belina Beyaz renk hariç stoklar mevcut.
Alıntıyı görüntüle
Ben dün bayi bayi gezerek en sonunda satın aldım. Bellina modeli kronik km teli kopma sorunu ve en önemlisi enjeksiyon başlığı sürekli kırma sorunu. Km teli değişiyor sorun çözülüyor da. Enjeksiyon aparatı tekrar tekrar kırılıyor. Çözümü oraya çarpan gövdeyi hafif kesiyorlar.Yanıt için teşekkürler. Ötv ücretini biz mi ödüyor orasını tam anlamadım, yoksa sigorta yapmamız yeterli mi ?
Mağazadan kendin teslim alıyorsun. Eve teslim yoktur.Mağazadan satın alırsak adrese teslim vs var mı ? Yoksa mağazadan kendimiz mi götürmek zorundayız
En fiyat performans ürünü Bayberry 125 CC modeli olan. 12 taksitle aldım ayda 3.500 TL gibi bir rakama scooter almış oluyorsun.rivero mu bellina mı kararsız kaldım
Koyacak yer olsa alırdım heBen dün bayi bayi gezerek en sonunda satın aldım. Bellina modeli kronik km teli kopma sorunu ve en önemlisi enjeksiyon başlığı sürekli kırma sorunu. Km teli değişiyor sorun çözülüyor da. Enjeksiyon aparatı tekrar tekrar kırılıyor. Çözümü oraya çarpan gövdeyi hafif kesiyorlar.
O yüzden ben gittim daha sorunsuz Euro 5 modeli olan üç bin lira daha fazla çantalı Bayberry 125 CC olan modeli dün satın aldım. ÖTV sordum onu biz ödüyoruz dediler. Sadece sigorta noter plaka ücreti alıcıya aittir.
Mağazadan kendin teslim alıyorsun. Eve teslim yoktur.
En fiyat performans ürünü Bayberry 125 CC modeli olan. 12 taksitle aldım ayda 3.500 TL gibi bir rakama scooter almış oluyorsun.
Ayda 3.500 TL 125 CC scooter için hiç bir şey değil. Öyle bir tatlı fiyat ki , aklında hiç motor alma niyeti olmayan arkadaşlarım bile gitti satın aldı.Koyacak yer olsa alırdım he
Bende düşünüyorum da koymak için apartmanda yer yokAyda 3.500 TL 125 CC scooter için hiç bir şey değil. Öyle bir tatlı fiyat ki , aklında hiç motor alma niyeti olmayan arkadaşlarım bile gitti satın aldı.
Ben en iyisi araba kovalayama devam edeyim, motordan hiç anlamam ağrızası vs beni epey uğraştırır. Yanıt için teşekkürlerBen dün bayi bayi gezerek en sonunda satın aldım. Bellina modeli kronik km teli kopma sorunu ve en önemlisi enjeksiyon başlığı sürekli kırma sorunu. Km teli değişiyor sorun çözülüyor da. Enjeksiyon aparatı tekrar tekrar kırılıyor. Çözümü oraya çarpan gövdeyi hafif kesiyorlar.
O yüzden ben gittim daha sorunsuz Euro 5 modeli olan üç bin lira daha fazla çantalı Bayberry 125 CC olan modeli dün satın aldım. ÖTV sordum onu biz ödüyoruz dediler. Sadece sigorta noter plaka ücreti alıcıya aittir.
Mağazadan kendin teslim alıyorsun. Eve teslim yoktur.
En fiyat performans ürünü Bayberry 125 CC modeli olan. 12 taksitle aldım ayda 3.500 TL gibi bir rakama scooter almış oluyorsun.