Neler Yeni

🔥İndirim BELLINA 125 CC MOTOSİKLET 39900 TL 🔥🔥🔥

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kadir Diri
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Hüseyin Kurt
Tek limit Axess de var onada taksit yapıyorlarmış. Şansım tutmuyor bir türlü 😄

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kadir Diri
Mağazadan satın alırsak adrese teslim vs var mı ? Yoksa mağazadan kendimiz mi götürmek zorundayız
Mağazadan teslim ediyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20241212_120808.jpg

Belina Beyaz renk hariç stoklar mevcut.

17339946710846811076413027450400.jpg

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ertan
Yanıt için teşekkürler. Ötv ücretini biz mi ödüyor orasını tam anlamadım, yoksa sigorta yapmamız yeterli mi ?
Ben dün bayi bayi gezerek en sonunda satın aldım. Bellina modeli kronik km teli kopma sorunu ve en önemlisi enjeksiyon başlığı sürekli kırma sorunu. Km teli değişiyor sorun çözülüyor da. Enjeksiyon aparatı tekrar tekrar kırılıyor. Çözümü oraya çarpan gövdeyi hafif kesiyorlar.

O yüzden ben gittim daha sorunsuz Euro 5 modeli olan üç bin lira daha fazla çantalı Bayberry 125 CC olan modeli dün satın aldım. ÖTV sordum onu biz ödüyoruz dediler. Sadece sigorta noter plaka ücreti alıcıya aittir.

Mağazadan satın alırsak adrese teslim vs var mı ? Yoksa mağazadan kendimiz mi götürmek zorundayız
Mağazadan kendin teslim alıyorsun. Eve teslim yoktur.

rivero mu bellina mı kararsız kaldım
En fiyat performans ürünü Bayberry 125 CC modeli olan. 12 taksitle aldım ayda 3.500 TL gibi bir rakama scooter almış oluyorsun.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,942
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ben dün bayi bayi gezerek en sonunda satın aldım. Bellina modeli kronik km teli kopma sorunu ve en önemlisi enjeksiyon başlığı sürekli kırma sorunu. Km teli değişiyor sorun çözülüyor da. Enjeksiyon aparatı tekrar tekrar kırılıyor. Çözümü oraya çarpan gövdeyi hafif kesiyorlar.

O yüzden ben gittim daha sorunsuz Euro 5 modeli olan üç bin lira daha fazla çantalı Bayberry 125 CC olan modeli dün satın aldım. ÖTV sordum onu biz ödüyoruz dediler. Sadece sigorta noter plaka ücreti alıcıya aittir.

En fiyat performans ürünü Bayberry 125 CC modeli olan. 12 taksitle aldım ayda 3.500 TL gibi bir rakama scooter almış oluyorsun.
Koyacak yer olsa alırdım he

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,942
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ayda 3.500 TL 125 CC scooter için hiç bir şey değil. Öyle bir tatlı fiyat ki , aklında hiç motor alma niyeti olmayan arkadaşlarım bile gitti satın aldı.
Bende düşünüyorum da koymak için apartmanda yer yok

Fraortis

80+

Ben en iyisi araba kovalayama devam edeyim, motordan hiç anlamam ağrızası vs beni epey uğraştırır. Yanıt için teşekkürler

Mitnick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert B
Arkadaşlar bilen var mı acil motora ihtiyacım var. Bu motoru bayiden gidip hızlı bi şekilde kendim alma imkanım yok mu 12 taksitle? 1 hafta bimi beklemek istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,376
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom