Neler Yeni

🔥İndirim BELLINA 125 CC MOTOSİKLET 39900 TL 🔥🔥🔥

eneskaya6

80+ Silver
Ya arkadaşlar iyi hoş konuşuyorsunuz da işin sonunda bu motor alınmaz almayın çin malı demeyi ne çok biliyorsunuz.

40bin tl bi motordan kalite konfor vs bekleyen mi var? telefon parasına ayağını yerden kesip istediğin yere şehirici rahatlıkla gitme imkanını sunan bir motor 40bin tl. Bahsettiğiniz kalitede motorlar en ucuz 90-100bin tl hadi 80bin olsun 2 katı fiyat farkı var.

BEDAVADAN ALMAYIN DEMEYİN BOŞUNA sanki başka seceneği varda konusuyonuz komedisiniz yeminle bunu alma japon al eee 2 kat para ver allah allah bu akıl bi sende var alacak kisi zaten 100-200k ayırdıda can sıkıntısından bu modeli alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler arac ehliyetim var 50lik bakıyordum extra bişey istenmiyor diye ama bunların fiyatı uygun görünüyor , bir belge almak gerekiyormuş arastırdıgım kadarıyla şehir icinde kısa mesafede spora gitmek icin hangi model hangi ürün mantıklı olur?
50lik motorlar var 2.elde 20k civarı 20bin civarında alırken neye bakılmalı bunlarda ?
B sınıf ehliyetle 125cc motor kullanman için ehliyet kursuna yazılıp A1 (7-8bin₺) direksiyon sınavına girmen lazım. B sınıfın avantajı şu yazılı sınava girmiyorsun ve A1 ehliyet alırken 2500₺ kadar harc ücreti var onu ödemeyebilirsin ödemeden de ehliyeti alırsın ama ticari(kurye vs) olamazsın

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kadir Diri
Hocam 2 gündür tüm bim mağazalarını geziyorum. Bayberry 125 cc 43 bin lira olan motoru stok bulamadim. Bütün mağazalar stok kalmadı dediler. İşin ilginç yanı bazı binlerde yeni afiş asmışlar 13 Aralık cuma diyor bu motorlar için. BİM'in sitesinde aynı şekil 13 Aralık cuma yazmışlar mağazaya soruyorsun gelicekmi diye stok bitti gelmicek diyor. Yani ben hiç bir şey anlamadim o zaman niye yeni afişlere koymuşlar madem.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Normalde 13 Aralık afişinde olan bir ürün evet. Sonradan 1-31 Aralıktan itibaren yaptılar. Dostum hangi şehirdesin yardımcı olmaya çalışayım.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ertan
Normalde 13 Aralık afişinde olan bir ürün evet. Sonradan 1-31 Aralıktan itibaren yaptılar. Dostum hangi şehirdesin yardımcı olmaya çalışayım.
Valla çok sevinirim hocam İstanbul kartal bölgesindeyim ben

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kadir Diri
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
tomi makinen
Hero dash 110 CC yada tvs Jüpiter 110 CC öneririm. Fiyat performans motoru olur. En kötü ihtimal cub motor alın parçası bol,hepsi birbirine uyumlu.sigorta 5-6 arası çıkar. Dün arkadaşım yeni motor aldı 5700 çıktı.

Euro5+ muhabbetine bayiler yılbaşına kadar eldeki motorları satmak zorunda o yüzden kampanya üstüne kampanya yapılıyor.

Alacaksanız yılbaşı öncesi alın. 2025 te hem yeni modellerin gelmesi,hem bayilerin bu senenin acısını çıkarması,hemde ufukta görülen faiz indirimi ile dövizin uçuşa geçme ihtimalini sayarsak seneye motor fiyatları uçar.

Yatırım tavsiyesi değildir. İhtiyacınız varsa alın.

predator

80+ Silver
Yarın mağazaya geçtiğimde stoklara bakıp DM den mesaj atarım sana dostum
Hocam selamlar bende eşime almayı istiyorum istanbul avrupa çevresinde stok var mıdır bakabilir misin?

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kadir Diri
Hocam selamlar bende eşime almayı istiyorum istanbul avrupa çevresinde stok var mıdır bakabilir misin?
Yarın DM den mesaj atarım. Hangi modeli istediğinizi yazarmısınız

predator

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Arslan
Az daha koyup japon alın abi pişman olmayın sonra. Hondada felan var bazı kampanyalar peşin fiyatına 12 taksit diye.

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Semih Gedik
Ya arkadaşlar iyi hoş konuşuyorsunuz da işin sonunda bu motor alınmaz almayın çin malı demeyi ne çok biliyorsunuz.

40bin tl bi motordan kalite konfor vs bekleyen mi var? telefon parasına ayağını yerden kesip istediğin yere şehirici rahatlıkla gitme imkanını sunan bir motor 40bin tl. Bahsettiğiniz kalitede motorlar en ucuz 90-100bin tl hadi 80bin olsun 2 katı fiyat farkı var.

BEDAVADAN ALMAYIN DEMEYİN BOŞUNA sanki başka seceneği varda konusuyonuz komedisiniz yeminle bunu alma japon al eee 2 kat para ver allah allah bu akıl bi sende var alacak kisi zaten 100-200k ayırdıda can sıkıntısından bu modeli alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yazımın başında dediğim gibi benimki görüş ve öneri olarak tecrübelerimi paylaştım ters yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.
Ekonominin kötü olduğunun bende farkındayım, malum şartlarda evet insanlar artık kaliteden ödün vererek daha ekonomik kısımlara yönelmekteler.
Benim burada hiç kimseye bir dayatmam olmadı olamazda. Bu şekilde bir terbiyesizlik yapmaya zaten hakkımda yok.
Biz tecrübelerimizi paylaşalım bilgi birikimi yada fikri olmayan arkadaşların fikirleri olsun belki vazgeçip 1 sene biraz daha üzerine para koyarak farklı bir seçenek düşünebilirler. Yada önemsemeyen bizim gençliğimizde yaptığımız gibi bana bir şey olmaz diyerek alırlar. (Yazımda da belirttim bizde bana bir şey olmaz diyerek girdik bu yola)
Her ne olursa olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin tekerine taş değirmesin demek düşler bizlere.
Sizinle görüş ayrılığımız olabilir fakat birbirimizin görüşlerine saygı duymamız en güzel erdemdir.

Bu arada tekrar belirteyim doğru söylüyorsunuz görüşlerinize sonsuz saygım var.

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kadir Diri
20241207_172254.jpg
20241207_172246.jpg

Sadece Belinanın beyaz renginin stokları bitmiş. Diğer ürünler stokta mevcut.

Top Bottom