Bu 39 bin 12 taksit. Dediğin motor 100 bin lira . Ki voge sr1 yazdım 150 bin lira fix fiyat çıktı. Bu nasıl bir kiyaslama şimdi.
süreç nasıl işliyor ki manuel araba ehliyeti almayı planlıyorum ekstradan motosikleti de mi almak lazım yoksa otomatik olarak yetkisi geliyor muDireksiyon sınavına girilmesi gerekiyor. Direkt sürebilir diye bir koşul yok.
Yeni alacaksan yararlanamazsın. 2 yıllık araba ehliyetinin olması lazım. Daha sonra direksiyon dersi alıp geçersen alabiliyorsun. Bunun yerine direkt motosiklet ehliyeti almak daha mantıklı. Pek bir mantığı yok bu yasanın.süreç nasıl işliyor ki manuel araba ehliyeti almayı planlıyorum ekstradan motosikleti de mi almak lazım yoksa otomatik olarak yetkisi geliyor mu
Bilgi için çok teşekkürler. Peki bu kronik sorunları halettinizmi ? Kendiliginden gaz vermesi sorununu nasıl çözdünüz ?Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bime ilk geldiğinde satın aldım. 50bin TL peşin fiyatına 6 taksit ile aldım. Modeli :Skyjet Bellina 125.
Öncelikle bize 6 bin TL sigorta ücreti çıktı. Noter dosya masrafı felanda 1500 civarı bişey çıktı.
3 aylık deneyimimi yazıyım.
Motoru aldık 2. Günden motorun hız göstergesi çalışmamaya başladı daha 20 km'de . Kuba servisine gittim hemen kullanıcı hatası dedi, çukura felan hızlı girmişsin dedi. 250 lira km teli parası aldılar garantiye girmiyormus. Sonra motor servisten çıktı koltuğu kapanmamaya başladı neden anlamadım. Sonra motorda ara ara kendiliğinden gaz verme olayı var ama sık yapmıyor bunu. Durur vaziyette çalışırken titremesi bir tık rahatsız edici şekilde. Bu saydıklarım bu motorda kronikmiş bu arada alan herkeste aynı sorunlar var ama çözülebilir sorunlar bence.
Bu saydıklarım dışında olumlu yönlerine gelirsem
- Motor 125 CC ama çok az yakıyor. Tam ölçmedim ama fulledikten sonra ne zaman fulledigimi unutuyorum.
- Motorun ani gaz acmalarda, dur kalklarda çok iyi performansı var.Yokuslarda felan banamısın demiyor basıyor geciyor. Şehir içinde çok pratik aralardan felan geçip gidebilirsiniz. En sevdiğim yanı bu. Top speed denedim biraz rüzgarlı havada 103 gördüm.
- Benimki gibi bır renk alırsanız dikkat çekiyor çoğu kişi soruyor modelini felan çok şık bir tasarımı var(vespadan çalmışlar) güneşte felan ay gibi parlıyor mavi rengi.
- ek olarak motorun diğer 50 CC ya da bunun tipinde olan motorlara göre selesi yüksek. Boyu kısa arkadaşları bir tık zorlayabilir.
Yani kısaca beni ufak tefek sorunlar dışında üzmedi. Şu anda 40bin TL ye 12 taksit. Yeni motor alacaklara ya da hiç motoru olmayıp alıyım bı kenarda dursun ihtiyaç olur diyenlere kaçırılmayacak fırsat. Bende çin motorlarına karşıyım ama ekonomi bizi bunlara mahkum ediyor.
Ama dediğim gibi bence paranız varsa japondan şaşmayın derim.
Hocam onun için daha servise gitmedim vakit olmadı. Uzun süredirde yapmıyor. Çok az az gaz veriyordu ilk zamanlar ama motoru hareket ettirecek kadar değil yani.Bilgi için çok teşekkürler. Peki bu kronik sorunları halettinizmi ? Kendiliginden gaz vermesi sorununu nasıl çözdünüz ?
Koltugu nasil halletiniz hocam onuda cebinizdenmi verdiniz masrafını ? Bu fiyata 12 taksit yapıyor yarın sabahtan almaya gidicemdeHocam onun için daha servise gitmedim vakit olmadı. Uzun süredirde yapmıyor. Çok az az gaz veriyordu ilk zamanlar ama motoru hareket ettirecek kadar değil yani.
Hocam koltuğun mekanizmasina wd40 sıktım düzeldi oKoltugu nasil halletiniz hocam onuda cebinizdenmi verdiniz masrafını ? Bu fiyata 12 taksit yapıyor yarın sabahtan almaya gidicemde
Hocam birde enjeksiyon sorunu varmış sanırım kronik kırılıyor Muş onu nasıl çözdünüz?Hocam koltuğun mekanizmasina wd40 sıktım düzeldi o
Ben de öyle bir şey olmadı şu andaHocam birde enjeksiyon sorunu varmış sanırım kronik kırılıyor Muş onu nasıl çözdünüz?