Neler Yeni

❌İndirim Bitti! BELLINA 125 CC MOTOSİKLET 39900 TL 🔥🔥🔥

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
Hocam aralarından hangisini almak en mantıklısı pek anlamıyorum ben motorlardan almayı düşünüyoruz ama

MetalWave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Serdar Günaydın
Bu 39 bin 12 taksit. Dediğin motor 100 bin lira . Ki voge sr1 yazdım 150 bin lira fix fiyat çıktı. Bu nasıl bir kiyaslama şimdi.

şuan 99.450 tl.
39 luk için çok bir şey diyemem ama şu adv olanı almak yerine üstüne koyup voge almak daha mantıklı.
şuda var motoru çok kullanıyorsanız uzun süreçte çok sorunlar çıkarır bu cihazlar, bayiler kesinlikle ilgilenmiyor. parça bulmak çok zor. kenara koyup yazlıkta bakkala giderim, ayda 3 5 kez kullanırım denirse bi nebze seçilebilir 39 42 lik versiyon.

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    152.9 KB · Hit: 141

eneskaya6

80+ Silver
fiyatı güzel fakat ehliyeti olmayanlar bulaşmasın derim onun yerine 50cc alıp 100cc yapın hem ehliyet istemiyor hem sigorta. yeni yıl zammıyla sigorta 7k falan cıkar bunun için ehliyet almayada değmez masraf olarak onun dışında güzel fiyat. kısa kullanım için düşünenler varsa şuan alıp yarın satarken fiyatı buz gibi eriyor bilginiz olsun şuan 40k ya alıp başka zaman satmak isterseniz 30k anca eder bundan model yükseltmek isteyen varsa hiç almasın birikim yapsın

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Kadir Diri

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
süreç nasıl işliyor ki manuel araba ehliyeti almayı planlıyorum ekstradan motosikleti de mi almak lazım yoksa otomatik olarak yetkisi geliyor mu
Yeni alacaksan yararlanamazsın. 2 yıllık araba ehliyetinin olması lazım. Daha sonra direksiyon dersi alıp geçersen alabiliyorsun. Bunun yerine direkt motosiklet ehliyeti almak daha mantıklı. Pek bir mantığı yok bu yasanın.

seeznus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Serkan
IMG_20241126_134247.jpg

Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bime ilk geldiğinde satın aldım. 50bin TL peşin fiyatına 6 taksit ile aldım. Modeli :Skyjet Bellina 125.

Öncelikle bize 6 bin TL sigorta ücreti çıktı. Noter dosya masrafı felanda 1500 civarı bişey çıktı.

3 aylık deneyimimi yazıyım.
Motoru aldık 2. Günden motorun hız göstergesi çalışmamaya başladı daha 20 km'de . Kuba servisine gittim hemen kullanıcı hatası dedi, çukura felan hızlı girmişsin dedi. 250 lira km teli parası aldılar garantiye girmiyormus. Sonra motor servisten çıktı koltuğu kapanmamaya başladı neden anlamadım. Sonra motorda ara ara kendiliğinden gaz verme olayı var ama sık yapmıyor bunu. Durur vaziyette çalışırken titremesi bir tık rahatsız edici şekilde. Bu saydıklarım bu motorda kronikmiş bu arada alan herkeste aynı sorunlar var ama çözülebilir sorunlar bence.

Bu saydıklarım dışında olumlu yönlerine gelirsem

- Motor 125 CC ama çok az yakıyor. Tam ölçmedim ama fulledikten sonra ne zaman fulledigimi unutuyorum.
- Motorun ani gaz acmalarda, dur kalklarda çok iyi performansı var.Yokuslarda felan banamısın demiyor basıyor geciyor. Şehir içinde çok pratik aralardan felan geçip gidebilirsiniz. En sevdiğim yanı bu. Top speed denedim biraz rüzgarlı havada 103 gördüm.
- Benimki gibi bır renk alırsanız dikkat çekiyor çoğu kişi soruyor modelini felan çok şık bir tasarımı var(vespadan çalmışlar) güneşte felan ay gibi parlıyor mavi rengi.
- ek olarak motorun diğer 50 CC ya da bunun tipinde olan motorlara göre selesi yüksek. Boyu kısa arkadaşları bir tık zorlayabilir.

Yani kısaca beni ufak tefek sorunlar dışında üzmedi. Şu anda 40bin TL ye 12 taksit. Yeni motor alacaklara ya da hiç motoru olmayıp alıyım bı kenarda dursun ihtiyaç olur diyenlere kaçırılmayacak fırsat. Bende çin motorlarına karşıyım ama ekonomi bizi bunlara mahkum ediyor.

Ama dediğim gibi bence paranız varsa japondan şaşmayın derim.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ertan
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bime ilk geldiğinde satın aldım. 50bin TL peşin fiyatına 6 taksit ile aldım. Modeli :Skyjet Bellina 125.

Öncelikle bize 6 bin TL sigorta ücreti çıktı. Noter dosya masrafı felanda 1500 civarı bişey çıktı.

3 aylık deneyimimi yazıyım.
Motoru aldık 2. Günden motorun hız göstergesi çalışmamaya başladı daha 20 km'de . Kuba servisine gittim hemen kullanıcı hatası dedi, çukura felan hızlı girmişsin dedi. 250 lira km teli parası aldılar garantiye girmiyormus. Sonra motor servisten çıktı koltuğu kapanmamaya başladı neden anlamadım. Sonra motorda ara ara kendiliğinden gaz verme olayı var ama sık yapmıyor bunu. Durur vaziyette çalışırken titremesi bir tık rahatsız edici şekilde. Bu saydıklarım bu motorda kronikmiş bu arada alan herkeste aynı sorunlar var ama çözülebilir sorunlar bence.

Bu saydıklarım dışında olumlu yönlerine gelirsem

- Motor 125 CC ama çok az yakıyor. Tam ölçmedim ama fulledikten sonra ne zaman fulledigimi unutuyorum.
- Motorun ani gaz acmalarda, dur kalklarda çok iyi performansı var.Yokuslarda felan banamısın demiyor basıyor geciyor. Şehir içinde çok pratik aralardan felan geçip gidebilirsiniz. En sevdiğim yanı bu. Top speed denedim biraz rüzgarlı havada 103 gördüm.
- Benimki gibi bır renk alırsanız dikkat çekiyor çoğu kişi soruyor modelini felan çok şık bir tasarımı var(vespadan çalmışlar) güneşte felan ay gibi parlıyor mavi rengi.
- ek olarak motorun diğer 50 CC ya da bunun tipinde olan motorlara göre selesi yüksek. Boyu kısa arkadaşları bir tık zorlayabilir.

Yani kısaca beni ufak tefek sorunlar dışında üzmedi. Şu anda 40bin TL ye 12 taksit. Yeni motor alacaklara ya da hiç motoru olmayıp alıyım bı kenarda dursun ihtiyaç olur diyenlere kaçırılmayacak fırsat. Bende çin motorlarına karşıyım ama ekonomi bizi bunlara mahkum ediyor.

Ama dediğim gibi bence paranız varsa japondan şaşmayın derim.
Bilgi için çok teşekkürler. Peki bu kronik sorunları halettinizmi ? Kendiliginden gaz vermesi sorununu nasıl çözdünüz ?

seeznus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Serkan
Bilgi için çok teşekkürler. Peki bu kronik sorunları halettinizmi ? Kendiliginden gaz vermesi sorununu nasıl çözdünüz ?
Hocam onun için daha servise gitmedim vakit olmadı. Uzun süredirde yapmıyor. Çok az az gaz veriyordu ilk zamanlar ama motoru hareket ettirecek kadar değil yani.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ertan
Hocam onun için daha servise gitmedim vakit olmadı. Uzun süredirde yapmıyor. Çok az az gaz veriyordu ilk zamanlar ama motoru hareket ettirecek kadar değil yani.
Koltugu nasil halletiniz hocam onuda cebinizdenmi verdiniz masrafını ? Bu fiyata 12 taksit yapıyor yarın sabahtan almaya gidicemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,807
Üyeler
164,564
Son üye
Key56
Top Bottom