Neler Yeni

🔥İndirim IPhone 16 52.999TL Koşun

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
abbas
enes özen'e ptt sponsor olmuştu iphonelerin reklamını yapmıştı ürünler yurt dışı arkadaşlar siz olsanız telefonları yıl başında telefon kayıt ücretine zam gelmeden elinizden çıkarmak istemez miydiniz? :d tabi ürünler sıfır orijinal mantıklıysa niye alınmasın.

bende yurtdışı 14pro kullanıyorum 26ya iphone14pro yu aldım 6bin e de işletmiştim büyük zam gelmeden hemen önce 32k ya gelmişti

ürünlerin 1 yıl garantisi gözükmesi hikaye arkadaşlar..
iphonelerin modeline göre değişen seri kodları vardır yurtdışında satışta olan ürünlerin seri numarası ülkemize gelenlerin bir kısmıyla uyuşur ürün yurt dışından da gelse gerçekten 1 sene garantisi olur örnek vereceğim benim telefonum 14pro A2890 modeli Türkiye de gerçekten 1 yıl garantisi mevcut (global mevcut seri no) ama A2892 modelide var mesela 1 yıl onunda ayarlardan garantisi gözüküyor ama yardımcı olunmuyor sahibindene dikkatli bakarsanız bazılarının seri no sunu belirtirler global garantisi olan modeller.
kısace her yurtdışı telefonun sıfır olsa bile garantisi gözüksede yoktur
Garantisi zaten yalan ama YD cihaz satışı ülkemizde yasak IMEI kaydı yapılmayan hiçbir cihaz satılamaz hele ki devlete ait e-ticaret platformunda.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
35 e16 pro 40 a 16 pm veriyorlar ama işte bu 8 ayı kısaltabilirler bu ihtimal olmasa bende yd tercih ederdim.
6 aydan 8 aya kendileri uzattılar zaten kısaltacaklarını sanmıyorum kısaltsalar bile ucuzundan bir iphone alırım icloud ile hallederim basit bence vergiye tonca para dökmem ben zaten yıl sonunda tekrar yenileniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisi zaten yalan ama YD cihaz satışı ülkemizde yasak IMEI kaydı yapılmayan hiçbir cihaz satılamaz hele ki devlete ait e-ticaret platformunda.
Dikmeden bırakmayız hesabı tabi para alamayınca yasaklar.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes Opçin
şu pttavm linklerinin başlıklarını hala şu şekilde mi açıyorsunuz gerçekten ?

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Haluk h
Maaşı 50 bin üstü olan alsın. En Azından bir maaşımı verdim diyebilir. Nedir bu ıPhone çılgınlığı hiç anlamadım.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
atif kekç
s23 ultra alınıyor bu fiyata, hangi mantıkla alıyorlar bu telefonu anlamış değilim :D

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
misfit
PTTAVM bedavaya ürün verse yine almam. Fiyat çok anormal, almanızı önermem.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Başlığı atan dedim herhalde yolda ayfon bulmuş da yardım istiyor... :p

Varya bu bizim ülkemizde bazıları marka sahiplerinden daha ileri aşamada cihazları sahipleniyolar...

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Ümit
bu paraya 4070 superli sistem toplar 10 binlik telefon kullanırım ( garibanın planları) parası olanada hayırlı olsun.

ARDELENO

80+ Bronze
35 e16 pro 40 a 16 pm veriyorlar ama işte bu 8 ayı kısaltabilirler bu ihtimal olmasa bende yd tercih ederdim.
kanka ben yd kullanıyorum. öncelikle tam yılbaşında 1 ocak olduğu gibi açılmıyor telefonlar BTK o yıl ne zaman açarsa şubatta bile açabilir. Bir diğer konu da eğer alıyorsan çift fiziksel sim al (genelde çin modelleri öyle oluyor). Her yıl e sim ve fiziksel sim arasında 2 kere değişiklik yapmamak için. Ama ben bu yılın başında 15 aldım ve 2-3 ay önce tamamen telefonum kapandı. 2 telefon ile gezmek gerçekten amelelik. Telefon açıldığında satıp yurtiçi 16 almayı düşünüyorum.

Zechion

80+ Silver
Bende 16 Pro Max var, çok güzel cihaz. Hanıma da bu 16'dan alacağım da bazı kişiler güvenilmez demiş. Bilgilendirebilir misiniz?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
kanka ben yd kullanıyorum. öncelikle tam yılbaşında 1 ocak olduğu gibi açılmıyor telefonlar BTK o yıl ne zaman açarsa şubatta bile açabilir. Bir diğer konu da eğer alıyorsan çift fiziksel sim al (genelde çin modelleri öyle oluyor). Her yıl e sim ve fiziksel sim arasında 2 kere değişiklik yapmamak için. Ama ben bu yılın başında 15 aldım ve 2-3 ay önce tamamen telefonum kapandı. 2 telefon ile gezmek gerçekten amelelik. Telefon açıldığında satıp yurtiçi 16 almayı düşünüyorum.
2 telefon parası veriyorsun zaten tek fark sadece 1 sini yanında taşıyorsun yd olunca 2 telefon taşıyorsun çünkü devlete tonca para vermek yerine para sana kalıyo ben YD tercih edeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,440
Üyeler
163,496
Son üye
Avatr
Top Bottom