monacodoom
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 91
- İsim
- abbas
Garantisi zaten yalan ama YD cihaz satışı ülkemizde yasak IMEI kaydı yapılmayan hiçbir cihaz satılamaz hele ki devlete ait e-ticaret platformunda.enes özen'e ptt sponsor olmuştu iphonelerin reklamını yapmıştı ürünler yurt dışı arkadaşlar siz olsanız telefonları yıl başında telefon kayıt ücretine zam gelmeden elinizden çıkarmak istemez miydiniz? :d tabi ürünler sıfır orijinal mantıklıysa niye alınmasın.
bende yurtdışı 14pro kullanıyorum 26ya iphone14pro yu aldım 6bin e de işletmiştim büyük zam gelmeden hemen önce 32k ya gelmişti
ürünlerin 1 yıl garantisi gözükmesi hikaye arkadaşlar..
iphonelerin modeline göre değişen seri kodları vardır yurtdışında satışta olan ürünlerin seri numarası ülkemize gelenlerin bir kısmıyla uyuşur ürün yurt dışından da gelse gerçekten 1 sene garantisi olur örnek vereceğim benim telefonum 14pro A2890 modeli Türkiye de gerçekten 1 yıl garantisi mevcut (global mevcut seri no) ama A2892 modelide var mesela 1 yıl onunda ayarlardan garantisi gözüküyor ama yardımcı olunmuyor sahibindene dikkatli bakarsanız bazılarının seri no sunu belirtirler global garantisi olan modeller.
kısace her yurtdışı telefonun sıfır olsa bile garantisi gözüksede yoktur