Neler Yeni

Yardım Alt Yapı Çalışması İçin Ne Yapabilirim?

Mahallemizde alt yapı olmadığı için intetnet hızım çok düşük 530TL fatura ödüyorum bu düşün internete alt yapı yapılması için ne yapmam gerek hiç anlamıyorum bu işlerden uğraştırıcı bir iş olsun uğraşırım yeterki yollarını söyleyin.

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Yunus
Binan çok eski ise kendin kablolarını değiştirebilirsin bu hızını artırabilir

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
İsmail
Ben getirtemediysem kimse getirtemez ben para bile teklif ettim.

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet
Mahallemizde alt yapı olmadığı için intetnet hızım çok düşük 530TL fatura ödüyorum bu düşün internete alt yapı yapılması için ne yapmam gerek hiç anlamıyorum bu işlerden uğraştırıcı bir iş olsun uğraşırım yeterki yollarını söyleyin.
mahallede 40 kişi fibere geçmeyi kabul ederse kabul olup altyapı çekiyolar diye biliyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben getirtemediysem kimse getirtemez ben para bile teklif ettim.
Niye getirtemeyelim hocam siz belki tek kişi istemissizdir olmamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mahallede 40 kişi fibere geçmeyi kabul ederse kabul olup altyapı çekiyolar diye biliyorum.
40 kişi fibere geçsin ben kendim yaparım çalışmayı XD o kadar kişi geçmez hocam 4 veya 5

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Dİlekçe yapıp genel müdürlüğe vereceksin veya gidip orada görüşüp alt yapı talep edeceksin ama peşinen söylemekte fayda var, boşuna uğraşmış olacaksın. Alacağın cevap planlamamıza dahil bölge şeklinde olacak.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dİlekçe yapıp genel müdürlüğe vereceksin veya gidip orada görüşüp alt yapı talep edeceksin ama peşinen söylemekte fayda var, boşuna uğraşmış olacaksın. Alacağın cevap planlamamıza dahil bölge şeklinde olacak.
Ben gene deneyinde olursa olur olmazsa olur .D

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Ben gene deneyinde olursa olur olmazsa olur .D
Ben sadece 1 adet port için 8 ay bekledim. Genel müdürlüğe bu yüzden kaç defa gittiğimi bile bilmiyorum. Hatta lütfen bana internet bağlayın çünkü size her ay fatura ödemek istiyorum, sanırım bir şirkete para ödemeye gönüllü insanlar olupta istediğini yaptıramadığı dünyadaki tek kurum sizsiniz bile dedim. Sonuç tabi ki bekledim o da port eklemediler, boşalan port sırasına girdim

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tayfun Ycl
3 yıldır bekliyorum. 3 ay önce fiber kutu takıldı binaya gpon. 3 aydır da gelip bağlanmasını bekliyorum. Evi satıp değiştirmeyi bile düşündüm bu süre içinde.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
Allah kolaylık versin hocam işiniz zor. Hız problemini bile çözemedim ben. Hızım nornalde 80 olması gerekirken şuan 16. Eskiden 80 di. Bir kere çağırdım çözmediler. 300 tl faturalandırdılar. Bende seyyar sıfır kabloyla denedim hız aynı değişmiyor diye tekrar arıza kaydı açtım tabi bu süreçte zaman geçti. Hala gelmediler bakalım ne olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 yıldır bekliyorum. 3 ay önce fiber kutu takıldı binaya gpon. 3 aydır da gelip bağlanmasını bekliyorum. Evi satıp değiştirmeyi bile düşündüm bu süre içinde.
Belki 8 aydır fiber kablo ve kutusu var bizim binada. Fiber altyapı gözükmüyor kendi sitelerinde bile. Cidden bu işi çözmek çok zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,389
Üyeler
165,524
Son üye
MaoTun4
Top Bottom