Yardım Alt Yapı Çalışması İçin Ne Yapabilirim?

Oğuzhan kılıç

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
84
Mahallemizde alt yapı olmadığı için intetnet hızım çok düşük 530TL fatura ödüyorum bu düşün internete alt yapı yapılması için ne yapmam gerek hiç anlamıyorum bu işlerden uğraştırıcı bir iş olsun uğraşırım yeterki yollarını söyleyin.

Binan çok eski ise kendin kablolarını değiştirebilirsin bu hızını artırabilir

Mahallemizde alt yapı olmadığı için intetnet hızım çok düşük 530TL fatura ödüyorum bu düşün internete alt yapı yapılması için ne yapmam gerek hiç anlamıyorum bu işlerden uğraştırıcı bir iş olsun uğraşırım yeterki yollarını söyleyin.
mahallede 40 kişi fibere geçmeyi kabul ederse kabul olup altyapı çekiyolar diye biliyorum.

Ben getirtemediysem kimse getirtemez ben para bile teklif ettim.
Niye getirtemeyelim hocam siz belki tek kişi istemissizdir olmamıştır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mahallede 40 kişi fibere geçmeyi kabul ederse kabul olup altyapı çekiyolar diye biliyorum.
40 kişi fibere geçsin ben kendim yaparım çalışmayı XD o kadar kişi geçmez hocam 4 veya 5

Dİlekçe yapıp genel müdürlüğe vereceksin veya gidip orada görüşüp alt yapı talep edeceksin ama peşinen söylemekte fayda var, boşuna uğraşmış olacaksın. Alacağın cevap planlamamıza dahil bölge şeklinde olacak.

Dİlekçe yapıp genel müdürlüğe vereceksin veya gidip orada görüşüp alt yapı talep edeceksin ama peşinen söylemekte fayda var, boşuna uğraşmış olacaksın. Alacağın cevap planlamamıza dahil bölge şeklinde olacak.
Ben gene deneyinde olursa olur olmazsa olur .D

Ben gene deneyinde olursa olur olmazsa olur .D
Ben sadece 1 adet port için 8 ay bekledim. Genel müdürlüğe bu yüzden kaç defa gittiğimi bile bilmiyorum. Hatta lütfen bana internet bağlayın çünkü size her ay fatura ödemek istiyorum, sanırım bir şirkete para ödemeye gönüllü insanlar olupta istediğini yaptıramadığı dünyadaki tek kurum sizsiniz bile dedim. Sonuç tabi ki bekledim o da port eklemediler, boşalan port sırasına girdim

3 yıldır bekliyorum. 3 ay önce fiber kutu takıldı binaya gpon. 3 aydır da gelip bağlanmasını bekliyorum. Evi satıp değiştirmeyi bile düşündüm bu süre içinde.

Allah kolaylık versin hocam işiniz zor. Hız problemini bile çözemedim ben. Hızım nornalde 80 olması gerekirken şuan 16. Eskiden 80 di. Bir kere çağırdım çözmediler. 300 tl faturalandırdılar. Bende seyyar sıfır kabloyla denedim hız aynı değişmiyor diye tekrar arıza kaydı açtım tabi bu süreçte zaman geçti. Hala gelmediler bakalım ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 yıldır bekliyorum. 3 ay önce fiber kutu takıldı binaya gpon. 3 aydır da gelip bağlanmasını bekliyorum. Evi satıp değiştirmeyi bile düşündüm bu süre içinde.
Belki 8 aydır fiber kablo ve kutusu var bizim binada. Fiber altyapı gözükmüyor kendi sitelerinde bile. Cidden bu işi çözmek çok zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri