Neler Yeni

Sene sonu indirimleri gelir mi?

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Koz Bir
Sistem almayı planlıyorum ama yılbaşı indirimleri olur mu beklemeli miyim yoksa alıp geçmeli miyim? varsa öneri sistemleriniz bu foruma yazabilirsiniz
istediğim tek kriter 240+ fps Pubg en fp sistem olsun fiyat önemli değil. tşk

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Rüveyda Akın
Yok aksine zam gelecek çünkü yeni yılda %15 ila %25 ekstra vergi geliyor bulduğun sisteme yapış. Bütçen ne?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Rüveyda Akın
max 30k bütçe
Tam 30 bine taş gibi bir sistem özelleştirmiştim ben de tam şuan. İstersen atabilirim. Rahatlıkla alabilirsin. Ekran kartı biraz düşük model kalıyor ancak diğer bütün parçaları mükemmel.

fw.png

Bu şekilde özelleştirebilirsin.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
misfit
Alacağınızı alın, yılbaşından sonra her şeye her zamanki gibi zam gelecek. Özellikle gıda sektörüne. Yarın aktif saatlerde bütçe belirtip konu aç, piyasaya hakim arkadaşlar yardımcı olurlar.

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Koz Bir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacağınızı alın, yılbaşından sonra her şeye her zamanki gibi zam gelecek. Özellikle gıda sektörüne. Yarın aktif saatlerde bütçe belirtip konu aç, piyasaya hakim arkadaşlar yardımcı olurlar.
aktif saatlerden nelerdir

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Tam 30 bine taş gibi bir sistem özelleştirmiştim ben de tam şuan. İstersen atabilirim. Rahatlıkla alabilirsin. Ekran kartı biraz düşük model kalıyor ancak diğer bütün parçaları mükemmel.

Alıntıyı görüntüle

???

Upset

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kutay özer

Alıntıyı görüntüle

kazık

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Ümit
vallahi benim gecen hafta baktıgım 40k olan sistemler 42-43 falan olmuş durum iyiye gitmiyor

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Koz Bir
Neyi kazık tam olarak? Ciddi soruyorum. Ekran kartı hariç hiçbir parçası kötü değil.

Ekran kartı hariç her parçası çok iyi dost. Onu da ileride yükseltirim diye düşünüyordum, yanlış mı düşündüm?
ben almışken uğraşmak istemiyorum o yüzden benim için önerdiğin saçma dostum sen ilerde eline para geçicekse ilerde alıcağın ekran kartına da darboğaz olmicaksa yapıştır

Upset

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kutay özer
Neyi kazık tam olarak? Ciddi soruyorum. Ekran kartı hariç hiçbir parçası kötü değil.

Ekran kartı hariç her parçası çok iyi dost. Onu da ileride yükseltirim diye düşünüyordum, yanlış mı düşündüm?
diğer bütün parçalar daha iyi olucak diye 4060 almanın nesi mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,287
Üyeler
163,635
Son üye