red1x
80+
Fiyatına göre iyi mouse, iş yapar.Bu mouse iş yapar mı ?
Alıntıyı görüntüle
Fiyatına göre iyi mouse, iş yapar.Bu mouse iş yapar mı ?
Alıntıyı görüntüle
Solasın sana güvenip sipariş verdim. Arçelik ve Beko'nun sitesinde bir uygulama yükleyerek 945TLye düşüyor. İhtiyacı olan değerlendirsin. (ihtiyacı olan)Fiyatına göre iyi mouse, iş yapar.
İndirimleri görünce benim de aklıma o geldi ya özel kampanya ya da gidecek 2 gündür yeni kampanya yok gibi amaRazer tr den çıkacak galiba...
Senin soğutucuyu gönderdiler mi ?Bana satmayan almıştır kesinsağolsun farklı biri yardımcı oldu
geldi evet AM5 uyumlu olsaydı kullanacaktım kutu da am5 ibaresi yok am4 lga1700 varAlıntıyı görüntüle![]()
Razer Rc21-01880400-r3m1 Arctech Iphone 13 Pro Max Telefon Kılıfı
Herkese hitap eden telefon aksesuar ürünleri ve Razer Rc21-01880400-r3m1 Arctech Iphone 13 Pro Max Telefon Kılıfı ürünü Nethouse aracılığı ile sizlerle! Hemen tıklayın.www.nethouse.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin soğutucuyu gönderdiler mi ?
Mağazalar dışarıya kargo yapmıyor. Sana göndermişler hayret.geldi evet AM5 uyumlu olsaydı kullanacaktım kutu da am5 ibaresi yok am4 lga1700 var
Yapıyorlar iki gün önce mouse da kargoya verildi benim gibi kargoya verilenler varMağazalar dışarıya kargo yapmıyor. Sana göndermişler hayret.
Tamam sizin ki kapalı kutuysa ondan göndermişlerdir. Bana da mouse lazımdı. Sitede son 1 mağazada stok gözüküyordu aradığımda paketi açık kargo yapmıyoruz dedi. İstanbul'daki arkadaşa aldırana kadar birisi aldıYapıyorlar iki gün önce mouse da kargoya verildi benim gibi kargoya verilenler var
0850'li satış hattı 2'yi tuşla son 6 haneli ürün numarasını söyle telesatış stoğu kaldıysa net satıyorlar Teşhir ise satmıyorlar
Ek olarak satış uzmanı da çok önemli kimisi geçiştiriyor
Bu mu daha iyi yoksa Xbox kolu mu?RAZER WOLVERINE V2 OYUN KOLU - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER WOLVERINE V2 OYUN KOLU - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alıntıyı görüntüle