Neler Yeni

İzmir'de Ölen Yaşlı Amca

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,380
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sokak köpeği olsa anında barınağa alır yardım ederlerdi konu insana hizmet olunca suspuslar yazık

IMG_20241214_233803.jpg

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Selim
Sokak köpeği olsa anında barınağa alır yardım ederlerdi konu insana hizmet olunca suspuslar yazık

Alıntıyı görüntüle
Yandaşlar adamı suçlu buluyor bile 🗿 yardım ettim yardım malzemelerini sattım algısı yaratıp gündemden düşüreceklerini sanıyorlar Tekirdağ'da bile çorba çeşmeleri var evsizler yararlanıyor bunlarda köpek maması ile kafayı bozmuş

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Baran Çelik
Ama ABDde de sokakta yaşayanlar çok var burda olunca mi batıyor(!) :kekw:

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Mehmetcan İvrendi

Alıntıyı görüntüle
Muhtmelen 2010'dan önce falan olsa insanlar yardım ederdi Her geçen gün İnsanımız İnsanlığını yitiriyor Modern hayat Modern yaşam Diyerek Kendilerini iyice batılaştırmış durumdalar

Şimdi ne alakası var diyecekler için söylüyorum gidin bir Avrupa ülkesine veya Amerika'ya insanlar ne kadar yardımcı oluyor sokakta kalana sokak'ta kalp krizi geçirene vs. Bile yardım etmiyorlar robot gibi yaşı yaşıyorlar he hepsi böyle değil ama %80-90'lık kısmı böyle Ama mesela eski Türkiye'de olsaydık insanlar ellerinden geldiğince yardım ederdi şuan sadece Türkiye'nin doğu kısmında biraz insanlık var Hayla O'da oralar'da Hayla kültürlerine vs. Bağlı insanlar olduğu için vs. vs.

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Fatih Öztütk
Top Bottom