Neler Yeni

SAHTE ÜRÜN | AJAZZ aj159PRO

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mustafa
Şuana kadar herhangi bir problem yaşadınız mı hocam sorunsuz çalışıyorsa ne güzel.
Sorunsuz ama ben vergi dahil 950 ye falan almıştım şuan 1600 gibi bir fiyat çıkıyor tavsiye etmem trde arada indirimde 1700e rampage zenith geliyor VT9Pro 4k cashbackle 1500 civarı falan artık ajazzlarin olayı kalmadı

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Konuyu doğrulama amacıyla ilgili departmana ilettik diye bir cevap geldi, sizde de böyle miydi?
Evet o tarz bir şey yazmışlardı.
Hiç bir sorun olmayacak üründen para iade aldınız tebrik ederim
Cahilin biri şarz standını 2.4ghz olduğunu bilmiyor gelip yorum atmış temuya adam 2.4ghz HİÇ BAĞLANMIYOR YAZMİŞ BAĞLADIM 8KHZ YOK YAZMAMIŞ daha gidip kabloyla bağlamamıştır dongle ile , ürün 3395 sensörü ve her fotoğrafda pro olduğunu yazmış satıcı bu arada güvenilir resmi satıcı değil diyen kim buna bu resmi satıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üründe sizde kalcak bu arada milletin para verdiği ürünü beleşe aldınız çok büyük kul hakkı gece rahat uyursunuz bide siz utanmadan dicek laf yok.

Dostum bu zaten orjinal güvenilir satıcı?
Ürün bende kalamaz çünkü ürün bana gelmedi bu 1, 2. si ürünü beleşe getirme gibi bir derdim yoktu olsaydı ürünün gelmesini beklerdim ürün havaalanından geri çekildi gönderilmeyecek. 3. Olarak ürün 1600 küsür liraya geliyordu eğer farklı ürün gelecekse hiç gelmesin ki zaman kaybı olmasın hem benim hem temu için.

Ben bundan aldım aynı satıcıdan pro ve pro geliyor forumda hatta baya kişi aldı ilk pro satan satıcı bu türkiyeye
İlk zamanlar satan satıcı da direkt AJAZZ dı bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
Sorunsuz ama ben vergi dahil 950 ye falan almıştım şuan 1600 gibi bir fiyat çıkıyor tavsiye etmem trde arada indirimde 1700e rampage zenith geliyor VT9Pro 4k cashbackle 1500 civarı falan artık ajazzlarin olayı kalmadı
Hocam şu Onaylı satıcı olmayandan bende aldımda gerçek olduğu kesinmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Alıntıyı görüntüle

Diğer iki satıcıda mavi ile işaretlediğim şekilde ajazz onayı var ancak bahsi geçen satıcının ürününde ajazz onayı yok. Bunu kastediyorum. Desteğe de bunu sordum.

Sen niye bir destek talebi için bu kadar yandın ki? Kimseye zorla iade yaptırmıyoruz. Onaylı ve orijinal olup olmadığını sordum, gerek gorurlerse iade yaparlar görmezlerse yapmazlar. Sıkıntı nedir? Sizin para ödemeniz içinize oturdu sanırım.
Bende az önce yanlış satıcıdan sipariş verdim fakat sol üstte mavi tikli ajazz var. Temudan tam anlamıyorum sorun olur mu? Geldikten sonra sahte olup olmadığını anlayabilir miyim?

Son mesajlar bunlar

Ekler

• Screenshot_2024-12-16-21-55-28-191_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-12-16-21-55-28-191_com.einnovation.temu.jpg
    655.4 KB · Hit: 27
  • Screenshot_2024-12-16-22-14-24-402_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-12-16-22-14-24-402_com.einnovation.temu.jpg
    425.8 KB · Hit: 24
  • Screenshot_2024-12-16-22-14-12-672_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-12-16-22-14-12-672_com.einnovation.temu.jpg
    428.6 KB · Hit: 25
Son düzenleme:

Thwror

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Doğan
Bende az önce yanlış satıcıdan sipariş verdim fakat sol üstte mavi tikli ajazz var. Temudan tam anlamıyorum sorun olur mu? Geldikten sonra sahte olup olmadığını anlayabilir miyim?

Son mesajlar bunlar
Hocam merhabalar sırf bu yorumu yapabilmek için hesap oluşturdum. Ürün bugün elime geçti orijinal kutu içerikleri ve her şeyi tam bende sizin aldığınız satıcıdan aldım elime sorunsuz ve gerçekten kısa sürede ulaştı şimdi ise driverini kurup kullanmaya başlıyıcam pcye bağlarken hiçbir sorun yaşamadım ürünü şarj aleti aracılığıyla bilgisayarınıza bağlayabiliyorsunuz veya kablo ve bt de kullanabilirsiniz. Kabloluda denedim onda da sorunsuz bilgisayarıma bağlandı mouse şuanlık iyi görünüyor ürünün orjinal olduğundan yana hiçbir şüpheniz veya tereddütünüz olmasın. iyi forumlar.

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Cengiz Karaköseoğlu
Öyle bir şey yok, büyük ihtimal kendi beceriksizliği.
Hocam mesela aula f75 inde bile dolandırıcılar var . Talep çok olunca bunlar bu ürünü her türlü alırlar diye ilana koyuyorlar. Aliexpres de bu tür şeyler ile uğraşmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Hocam merhabalar sırf bu yorumu yapabilmek için hesap oluşturdum. Ürün bugün elime geçti orijinal kutu içerikleri ve her şeyi tam bende sizin aldığınız satıcıdan aldım elime sorunsuz ve gerçekten kısa sürede ulaştı şimdi ise driverini kurup kullanmaya başlıyıcam pcye bağlarken hiçbir sorun yaşamadım ürünü şarj aleti aracılığıyla bilgisayarınıza bağlayabiliyorsunuz veya kablo ve bt de kullanabilirsiniz. Kabloluda denedim onda da sorunsuz bilgisayarıma bağlandı mouse şuanlık iyi görünüyor ürünün orjinal olduğundan yana hiçbir şüpheniz veya tereddütünüz olmasın. iyi forumlar.
Mesajınız için çok teşekkür ederim. İçime bir rahatlama geldi. Driverı yükledikten sonra standı kablo ile bilgisayara bağladıktan sonra mouseyi 2.4ghz moduna alıp standa tak çıkar yaptıktan sonra 8k hz modunu açabiliyor musunuz kontrol edebilir misin?

Thwror

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Doğan
Mesajınız için çok teşekkür ederim. İçime bir rahatlama geldi. Driverı yükledikten sonra standı kablo ile bilgisayara bağladıktan sonra mouseyi 2.4ghz moduna alıp standa tak çıkar yaptıktan sonra 8k hz modunu açabiliyor musunuz kontrol edebilir misin?
Hocam zaten şuan kablosuz kullanıyorum standla birlikte kullanıyorum uygulamaya girdiğimde 8k muhabbeti zaten gözüküyor ama açtığımda 8 k vermiyor onu test ettim 4k da kullanıyorum şuan 3k hz veriyor o da. ama size şöyle bir şey söyleyeyim fortnite oynuyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum mousede gayet akıcı ve hoş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Bugün aj159pro ismiyle yeni bir ürün daha satışa konmuş şuan geri tereddüt etmeye başladım😁

Hocam zaten şuan kablosuz kullanıyorum standla birlikte kullanıyorum uygulamaya girdiğimde 8k muhabbeti zaten gözüküyor ama açtığımda 8 k vermiyor onu test ettim 4k da kullanıyorum şuan 3k hz veriyor o da. ama size şöyle bir şey söyleyeyim fortnite oynuyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum mousede gayet akıcı ve hoş.
Kaç hz aldığınızı tam olarak nasıl kontrol ediyorsunuz

Thwror

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Doğan
Bugün aj159pro ismiyle yeni bir ürün daha satışa konmuş şuan geri tereddüt etmeye başladım😁

Kaç hz aldığınızı tam olarak nasıl kontrol ediyorsunuz
Belirli web siteleri var hocam. Bir de tereddüt etmenize gerek yok ben sizinle aynı satıcıdan aldım ve çok kısa bir sürede geldi. :D

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Erdem çay
Üründe sıkıntı yok. Yapmayın böyle artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Şuan 2 ilan olunca korktum

Ekler

• Screenshot_2024-12-18-14-06-54-572_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-12-18-14-06-54-572_com.einnovation.temu.jpg
    629.9 KB · Hit: 10
Top Bottom