Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Beyaz Oyuncu Mouse 4956 TL

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Oğuz
şarj standları olsa :D alırım ekrana bile gerek yok üstüne koyucan şarj edicek bunca güzel ürün yapıyorlar onu düşünmüyor lamzu ile waizowl
Çok gerekli değil ki. Dongle'dan usbyi çıkar tak. Hem de sarj olurken kullanabiliyorsun. Asıl oraya koyup beklemek daha saçma geliyor. Kendi kullandığım Apex'i de sattım valla. Coating ve malzeme kalitesi çok kötü. Palm grip tutanlar için de çok konforsuz.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Baran Kut
Uzun süredir takip ediyorum gördüğü en düşük fiyat ayrıca peşin fiyata 3 taksit var. Siyah amazon stoğunda kalmadığı için indirimde değil. Amazon.com.tr
Sağolasın, bayadır bekliyordum şöyle bir indirim güzel bir mouse'a. Sayende yakalamış oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz kazma bir soru olabilir hiç kablosuz kullanmadım da bunda kablosuz şarj desteği yok değil mi şu kendi standı olanlar gibi değil sanırsam, herhalde bunu type-c ile falan şarj ediyoruz diye düşünüyorum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Oğuz
Sağolasın, bayadır bekliyordum şöyle bir indirim güzel bir mouse'a. Sayende yakalamış oldum.

Biraz kazma bir soru olabilir hiç kablosuz kullanmadım da bunda kablosuz şarj desteği yok değil mi şu kendi standı olanlar gibi değil sanırsam, herhalde bunu type-c ile falan şarj ediyoruz diye düşünüyorum.
Direkt Dongle'dan çıkarıp mouse'un önüne takıyorsun. Hem sarj oluyor hem de kullanabiliyorsun. Dolunca da direkt Dongle'a takıyorsun. Dongle Mousepad önünde olursa pratik bir şey.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Baran Kut
Direkt Dongle'dan çıkarıp mouse'un önüne takıyorsun. Hem sarj oluyor hem de kullanabiliyorsun. Dolunca da direkt Dongle'a takıyorsun. Dongle Mousepad önünde olursa pratik bir şey.
Sağolasın bilgi için.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
eyyüb
Çok gerekli değil ki. Dongle'dan usbyi çıkar tak. Hem de sarj olurken kullanabiliyorsun. Asıl oraya koyup beklemek daha saçma geliyor. Kendi kullandığım Apex'i de sattım valla. Coating ve malzeme kalitesi çok kötü. Palm grip tutanlar için de çok konforsuz.
mantığa vurdun mu doğru ama kablo ile kullanma özeliğide olması lazım ila stand olması gerekmemesi lazım :D
sağ tarafımda 5 tane typce kablo geliyor kabloları çekince geliyor ayarladım heryerimde typce şarj var :D

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
8k dongle kutu içerinden çıkıyor bu cihazda hocam. Ayrıca yazılımı içerisinde birkaç ek özellik de eklemişler bu cihaz daha yeni olduğu için.
Bu bilgi kesin mi hocam, çünkü razerın hyperpolling ayrı satmasından gına geldi. 5k yine vereceğimi sanmıyorum ama dongle bu fiyata da ayrı ise kesinlikle razerla savaşa girecem .d

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Gürkan Yıldırım
Superligt 2 mi razer viper v3 pro mu ona göre çekicem beyler bilen seri cevaplarsa kaçırmayım

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123
razer dav 3 pronun kaplama kalitesi apexden kötü tırtıklı bi malzeme kullanmışlar apexin kaplaması gayet iyi bence

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,674
İsim
Kerem Çavuş
razer dav 3 pronun kaplama kalitesi apexden kötü tırtıklı bi malzeme kullanmışlar apexin kaplaması gayet iyi bence
Kabloluyla malzeme kalitesi aynı mı bilmiyorum ama da v3 ün yanında apexin malzeme kalitesi çöp plastiği gibi aynı bidaha elime almadım masada süs olarak duruyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,049
İsim
yusuf ecer
şarj standları olsa :D alırım ekrana bile gerek yok üstüne koyucan şarj edicek bunca güzel ürün yapıyorlar onu düşünmüyor lamzu ile waizowl
şunda niyet var ama stand yok artı pahalı :)
Alıntıyı görüntüle
Her şey şarj standı değil ki.
Şuan piyasada bu bütçede kalite kontrolüne güvenilecek çok az mouse var. Gpx2, viper v3 pro veya lamzu mayax vs bu işin top seviyeleri. Dediğiniz mouselar da güzel fakat amazon üzerinden vs satılmadıkça kesinlikle alınmamalı. Attığınız fotoğrafta bile kutusu açılmış ürün iade alınmaz diyor. Apexe 850tl verdik istiyosa gıcır gıcırdasın ama 4-5k verdiğin bir mouse gıcırdar veya herhangi bir kalite kontrolle alakalı sorun çıkarsa fena rahatsız edici oluyor.

Nasıl kötü ya :D Beyazda uv kaplama, sararma vs yapmasın diye. Elde daha iyi kavranıyor hatta o yumurtamsı histen dolayı. Apex bende de var uzun süre de dav3 pro kullandım. Apex elde oyuncak gibi kalıyor dav3 pro yanında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tolga
Bu bilgi kesin mi hocam, çünkü razerın hyperpolling ayrı satmasından gına geldi. 5k yine vereceğimi sanmıyorum ama dongle bu fiyata da ayrı ise kesinlikle razerla savaşa girecem .d
Kesin hocam kutu içerisine dahil 8k dongle. Öyle olmasa almazdım ben de zaten.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yiğit Çelik
Razer Dav 3 pronun yüzeyine tırtıklı ve kötü diyen arkadaşlar apex kullanmaya devam edebilirsiniz :) Olm cahil cahil yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. Bilerek yapılmış bir kaplama o

Top Bottom