Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Engin GRC
Almayı planlayan arkadaşlara tekrar yazayım sonra yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor yazdıklarımız.

RX 7800XT ekran kartı düz 4070'ten %7 daha önde. 4070 Super'de RX 7800XT'den %8 daha önde.

Efsane Kasım indirimlerinde Asus Dual modelini 21 küsüre aldım ben. Aynı markanın 4070 Super ile aralarında 8bin liraya yakın fark vardı. Pek tabii ki nvidia'nın sürücü konusundaki stabilizasyonunu tartışmaya gerek bile duymuyoruz fakat arada devasa fps farkları var mı yok mu kişi kendisi karar vermeli bence.
Kardeşim driver stabilizasyon cart curt bitti artık. Ben 7800XT kullanıyorum ne watmann ne driver kaynaklı hiçbir çökme görmedim de yaşamadım da. Adam akıllı bir güç kaynağınız varsa böyle sorunlar yaşama ihtimaliniz sıfıra yakın artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Kardeşim driver stabilizasyon cart curt bitti artık. Ben 7800XT kullanıyorum ne watmann ne driver kaynaklı hiçbir çökme görmedim de yaşamadım da. Adam akıllı bir güç kaynağınız varsa böyle sorunlar yaşama ihtimaliniz sıfıra yakın artık.
Ben de aynı kartı kullanıyorum şu an zaten. Anlatmaya çalıştığım tam olarak buydu. Nvidia fanlarına derdimizi bir türlü izah edemiyoruz biz. Bir tutturmuşlar yok dlss yok fg.

Beni yanlış anladınız siz sanırım. 4060 bırakıp 7800XT'ye geçiş yaptım. Arkadaşlarım çok sorun yaşayacağımı söyledi ama tıkır tıkır şu an.

Fodbrok

80+
Ses kaydım var. Aynı bu şekilde konuşmuşuz. Bakiye yüklemişsiniz ve oradan ödeme yapmışsınız. Geçerli olacaktır. Olmazsa arayın demiş.

Talep açtık bakalım.
Olumlu sonuçlanır umarım, aldığınız cevaba göre konuyu da güncelleyebilirseniz çok iyi olur. Aynı durumdaki arkadaşlardan gelen bilgiye göre hareket etmeyi düşünüyorum.

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
SERHAT ÖZER

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Who Laughs
Arkadaşlar böyle saçma şey olur mu
bana bu cevabi verdiler

Snj Bilgisayar’da (1 Kasım-30 Kasım)2024 tarihleri arasında Hepsipay’le yapacağın 15.000 TL üzeri alışverişlerde %10 Hepsipara Hepsipara kazanma şansını kaçırma! kapsamında;

Snj.gen.tr ödeme sayfalarında “Hepsipay” seçilerek, kampanya süresince 15.000 TL üzeri yapılan alışverişlerde %10 Hepsipara kazanımı olacaktır. ‘’Hepsipay ile öde’’ seçeneği ile yapılan ödemelerde kazanılacak maksimum ödül 2500 TL Hepsipara’dır.

Hepsipay kart ile yapılan işlemler de Hepsipay kartınızın bilgilerini manuel giriş sağlayarak işlem sağladığınız için kampanya kapsamında tanımlama sağlanmadığını belirtmek isterim.

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Bana da olumsuz dönüyorlar Hepsipay kart oluşturduk o kadar garanti olsun diye kabul etmiyorlar.

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Robot gibi cevap veriyor kopyala yapıştır yapıp duruyor temsilci. Üstteki arkadaş bizim gibi ödemiş anlattığına göre ve puanlar gelmiş. Onu örnek gösterebiliriz belki.

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Who Laughs
Thh ye gider uğraşırım valla

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Baya konuştum temsilci ile olmaz da olmaz diyor. Hepsipay kart geçersizmiş hepsipay kampanyasında, tam kandırmaca.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
1734430067815.png
saçmalığa bak. yahu ses kaydını ortaya çıkarıcaz demekki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1734430067815.png
saçmalığa bak. yahu ses kaydını ortaya çıkarıcaz demekki.
ya talebe değerlendirme yaptım talep kapandı. halbuki tekrardan açacaktım.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
· D-Ödeme Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. (Hepsipay) ve Teknoraks kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

o değilde kampanya da ne satırı varmış.

Ulen enerji sitesi istanbulda teknoraks antepte mi ne.

Bakiye ile ödeme nasıl yapılacak bize gösterin diyin. kayıtlı kart/bakiye/kredi ne demek diye sorun. kayıtlı kart / kayıtlı bakiye / kayıtlı kredi gibi anlaşılıyor da kayıtlı kredi nasıl olabilir mesela diyin. bakiye diye anadığım hepsipay bakiyesini harcamak.eee enerji sitesinde hesap login mi var. hepsipay kartımı girmeden bakiyemi nasıl göreceğim. bunu gösterin diyin.

oradan girin olaya. oradan bastırın. ben çok kişinin mağdur olduğunu ilettim. nafile olabilir tabii ki.

Top Bottom