Neler Yeni

🔥İndirim Next Start 4K Android TV Box 1.399 TL

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Dax Saz

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Aynı ürünü kullanan biri olarak hiçbir sorunu yok kasma takılma yok fiyatı da gayet uygun kesinlikle alınır sırf yeni nesili satılsın diye eski nesil cihazını yazılım ile yavaşlatan xiaomi alacağınıza bunu alın

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Ali Mert Okuducu
Bu cihazı kullanıyorum gayet hızlı. Sıkıntısız kullanıyorum 1 senedir

BARIS31

80+
Bunu bilmiyorum da xiaomi kesinlikle değil. İnanılmaz yavaş bir alet. Xiaomi mi box'ı kesinlikle önermiyorum.
Bu fiyat bandında sadece Xiaomi Mi TV Stick o da yavaş bir Android TV Stick. Bu yüzden Next Start 4K.
xiaomi tv box 2nd gen'i kullandin mi?
bu nextin işlemcisi mi stick 4k ile birebir aynı yani ondan yukarı bir bir performans beklemeyin.
Bu arada tv box s gen 2 kullandım muazzam hızlı güzel bir cihaz sonradan apk vs de kolayca yükleniyor ayrıca storedan indireceğin bir browser ile bilgisayar gibi kullanabiliyorsun. Bağladığın flash belleği depolama alanı olarak da kullanabilirsin. Tavsiyemdir.

Silverdin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Altunbaş
Bu fiyata düşünmeden alın bence 1-2 ay'dan fazladır kullanıyorum film youtube vs on numara cihaz kasma donma sıfır
Merhaba bende bu cihazi kullaniyorum.
Kumanda ayarini yaptim ancak sag en ustteki tus sizde calisiyor mu.?
Simgesinden anladigim tv ile cihaz arasinda swap yapmaya yariyor diye yorumladim.
Suan power tusuna basmadan tv den cihaza yada cihazdan tv ye gecis yapamiyorum sizde durum nedir. Yanlis mi dusunuyorum normali zaten dedigim sekilde mi.?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Herkesin bilmediği farklı bir şey söyleyeyim.

Mix box ile next arasındaki en belirgin özellik her ikisini de kullananların next'in görüntü kalitesinin xioami ye oranla daha kötü olduğu yönünde.

Ben yinede next aldım. Çünkü bu fiyata stick olanlar var. Box sticke oranla daha az ısınıyor. Ayrıca hafıza olarak 16 gb

Bu arada İdefix den hala iade paramı alamadım. Tr nin en rezil sistemine sahip site. Kreş gibi sanırım içerisi.

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Gokhan kılıc
buna uydu kablosu takılmıyor değil mi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
2 gün önce xiaomi mi stick aldım amazondan iade edip bunu almalı mıyım mi stick arada donma yapıyor ama rahatsız edecek kadar değil arada performans farkı var mı baya bir de ben kumandanın poşetini attım amazon iade alır mı acaba
Cevap verebilir misiniz ona göre alacağım

Frisky07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Erdi
Xiaomi 1.nesil kullandim acayip hantal ve kötü bir cihazdi sattiktan sonra chromecast aldim aşırı memnunum önerilir kesinlikle.

mustafa08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mustafa
Alacak olanların haberi olsun Amazon'un sattıklarında Dsmart üyeliği yok.
Benim ilk aldığımda vardı dsmart. Ancak daha sonra bir tane de arkadaş için aldım onda çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba bende bu cihazi kullaniyorum.
Kumanda ayarini yaptim ancak sag en ustteki tus sizde calisiyor mu.?
Simgesinden anladigim tv ile cihaz arasinda swap yapmaya yariyor diye yorumladim.
Suan power tusuna basmadan tv den cihaza yada cihazdan tv ye gecis yapamiyorum sizde durum nedir. Yanlis mi dusunuyorum normali zaten dedigim sekilde mi.?
Onu bende ayarlayamadım. Tv Toshiba. Ses tuşları ve açma kapama kumanda ediyor ama geçiş tuşu kumanda etmiyor.

Aykut D.

80+ Gold
bu nextin işlemcisi mi stick 4k ile birebir aynı yani ondan yukarı bir bir performans beklemeyin.
Bu arada tv box s gen 2 kullandım muazzam hızlı güzel bir cihaz sonradan apk vs de kolayca yükleniyor ayrıca storedan indireceğin bir browser ile bilgisayar gibi kullanabiliyorsun. Bağladığın flash belleği depolama alanı olarak da kullanabilirsin. Tavsiyemdir.
mi box 4'tede vamı o özellik ?

Top Bottom