Neler Yeni

🔥İndirim TCL 50P635 Televizyon 13.869TL🔥🔥

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Bunun 65C655 modelini aldık. 32K'ya mediamarkt üzerinden 65 inç bir televizyona göre çok ucuz çok fazla özelliği var ve ekran ve panel kalitesi çok iyi. Bilkom garantili. Servis kurduktan sonra bir askı aparatı ile duvara monteledik şuan evde sinema sistemimiz var gibi.

Son düzenleme:

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun 65CV655 modelini aldık. 32K'ya mediamarkt üzerinden 65 inç bir televizyona göre çok ucuz çok fazla özelliği var ve ekran ve panel kalitesi çok iyi. Bilkom garantili. Servis kurduktan sonra bir askı aparatı ile duvara monteledik şuan evde sinema sistemimiz var gibi.
bende pc de hikaye oyunları oynarken kullanmak için araştırıyorum marka konusunda kararsızdım teşekkürler

umtb

80+
Bunun 65CV655 modelini aldık. 32K'ya mediamarkt üzerinden 65 inç bir televizyona göre çok ucuz çok fazla özelliği var ve ekran ve panel kalitesi çok iyi. Bilkom garantili. Servis kurduktan sonra bir askı aparatı ile duvara monteledik şuan evde sinema sistemimiz var gibi.
ıps panel mi hocam kaç kof var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünün panel üreticisi ve cof sayısı güzel ama va panel alacaklar öyle alsınlar 8+2 10 bit

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
ıps panel mi hocam kaç kof var

Ürünün panel üreticisi ve cof sayısı güzel ama va panel alacaklar öyle alsınlar 8+2 10 bit
O kadar derinlemesine bilmiyorum ama alıp film falan izlicekseniz çok ama çok yeterli oluyor.

bende pc de hikaye oyunları oynarken kullanmak için araştırıyorum marka konusunda kararsızdım teşekkürler
Gayet yeterli olur hocam biz de bir PC bağlayacağız birkaç güne kol almayı planlıyoruz :D

A_TURAN_A

80+ Bronze
televizyonu servisin mi kurması gerekiyor yoksa biz kurabiliyor muyuz bilgisi olan var mı

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
Aldım arkadaşlar 1 ay önce ve gayet iyi, güzel. Servis hemen geldi kurdu ama kutuyu siz değil onlar açacak, olurda bir hata, defo çıkarsa tutanak tutmaları için bırakın onlar açsın.

Top Bottom