Arkadaşlar şu an 3 aylık bir ilişkim var. Kız benim ilk sevgilim ben kızın ikinci sevgilisiyim. Bundan önce 1 yıllık bir ilişkisi oldu ve bu ilişkide çoğu şeyi yaşamışlar bekaret ve anal hariç. Ben çok aşığım o da bana çok aşık biliyorum. Bu kız bana bekaretini verdi ama benden önce yaşadıkları huzursuz ediyor. Nasıl desem böyle benden önce biriyle cinsellik yaşamış olması içimde bir volkan oluşturuyor. Yani tamam bekaretini korumuş bana vermiş ama ne bileyim huzursuz oluyorum. Bu duygudan nasıl kurtulurum?
-daha ne istiyon Günümüzde cinsel ilişkiye girmemiş kız neredeyse yok gibi, %1’lik bir kesimdir en fazla. Maalesef durum bu.
-Ancak, her bakire olanın temiz olduğunu düşünmek doğru değil. Sana 3 ayda teslim olan biri, sence daha önce yalnızca bir kez mi böyle bir şey yapmıştır? Bu pek inandırıcı gelmiyor. (Ayrıca,"bakireyim" diye dolaşan Ama onlarca erkeğe elleten veya arkadan veren çok fazla Kız var Eee ama Hayla bakireler nasıl anlayacan belkide 10 kişiyle ilişki yaşadı ???)
-Üç ayda bekaretini veren birini şahsen sevmezdim. Bu kadar kolay teslim olan birine güven olmaz ve kendisine saygısı da yoktur.
-Kusura bakma ama sen ne kadar düzgünsün ki kızı yargılıyorsun? Üç aylık bir ilişki sonrası bekaretini aldığında, kızdan ne farkın kalıyor?
-Ayrıca, "kız" dediğine göre muhtemelen 20 yaş altısınız. Büyük ihtimalle bu ilişki diğerleri gibi geçici olacak. O zaman, başka biriyle sevgili olduğunda "Ben milli oldum, seninle olamam" mı diyeceksin? Ya da kendini temiz mi göreceksin ???