Neler Yeni

İlk olmak ve ilişkimde ki bir sorun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Rulep

80+ Gold
3 ayda sana vermiş ama 1 yıllığa gelince olmaz mı demiş

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
empati yap biraz....

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uluç
3 aylıkken veren 1 yıllığa harbi harbi verir gibi duruyor sadece matematik
Kardeşim hani ilk olunca anlaşılıyor ya? Ben ondan mı bahsediyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar hani ilk ilişkisi olduğu kızların belli oluyor ya soruyu nereden okuyorsunuz? Ben bu kızın ilki miyim diye mi sordum? Zaten kız bekaretini bana verdi ben onu sormuyorum.

Sanki kendin temiz birisin de kizin onceki hayatini sorguluyorsun
Kardeşim şu yazıyı doğru düzgün okuyun. Ben bu kızdan önce bir şey yaşamadım hiç ondan dolayı huzursuz hissediyordum. Kızı bırakacak değilim sadece benim gibi olanlar varsa fikrini beyan etsin diye.

Son düzenleme:

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Sevdiğim kıza bakmaya kıyamıyorum seni görünce midem bulandı kardeşim Allah islah etsin

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Oğuzhan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar şu an 3 aylık bir ilişkim var. Kız benim ilk sevgilim ben kızın ikinci sevgilisiyim. Bundan önce 1 yıllık bir ilişkisi oldu ve bu ilişkide çoğu şeyi yaşamışlar bekaret ve anal hariç. Ben çok aşığım o da bana çok aşık biliyorum. Bu kız bana bekaretini verdi ama benden önce yaşadıkları huzursuz ediyor. Nasıl desem böyle benden önce biriyle cinsellik yaşamış olması içimde bir volkan oluşturuyor. Yani tamam bekaretini korumuş bana vermiş ama ne bileyim huzursuz oluyorum. Bu duygudan nasıl kurtulurum?
Banane sevgilinin bekaretinden a*k oğlu

Banane sevgilinin bekaretinden a*k oğlu
Sevgilisi oldu patlak 🎈📌

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar şu an 3 aylık bir ilişkim var. Kız benim ilk sevgilim ben kızın ikinci sevgilisiyim. Bundan önce 1 yıllık bir ilişkisi oldu ve bu ilişkide çoğu şeyi yaşamışlar bekaret ve anal hariç. Ben çok aşığım o da bana çok aşık biliyorum. Bu kız bana bekaretini verdi ama benden önce yaşadıkları huzursuz ediyor. Nasıl desem böyle benden önce biriyle cinsellik yaşamış olması içimde bir volkan oluşturuyor. Yani tamam bekaretini korumuş bana vermiş ama ne bileyim huzursuz oluyorum. Bu duygudan nasıl kurtulurum?
-daha ne istiyon Günümüzde cinsel ilişkiye girmemiş kız neredeyse yok gibi, %1’lik bir kesimdir en fazla. Maalesef durum bu.

-Ancak, her bakire olanın temiz olduğunu düşünmek doğru değil. Sana 3 ayda teslim olan biri, sence daha önce yalnızca bir kez mi böyle bir şey yapmıştır? Bu pek inandırıcı gelmiyor. (Ayrıca,"bakireyim" diye dolaşan Ama onlarca erkeğe elleten veya arkadan veren çok fazla Kız var Eee ama Hayla bakireler nasıl anlayacan belkide 10 kişiyle ilişki yaşadı ???)

-Üç ayda bekaretini veren birini şahsen sevmezdim. Bu kadar kolay teslim olan birine güven olmaz ve kendisine saygısı da yoktur.

-Kusura bakma ama sen ne kadar düzgünsün ki kızı yargılıyorsun? Üç aylık bir ilişki sonrası bekaretini aldığında, kızdan ne farkın kalıyor?

-Ayrıca, "kız" dediğine göre muhtemelen 20 yaş altısınız. Büyük ihtimalle bu ilişki diğerleri gibi geçici olacak. O zaman, başka biriyle sevgili olduğunda "Ben milli oldum, seninle olamam" mı diyeceksin? Ya da kendini temiz mi göreceksin ???

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,576
Üyeler
163,194