Hocam şimdi öncelikle senin bu ilk attığın aparata ihtiyaç yok bu elindeki kablonun devamını atabilir misin üç fanın birleşi mi olan bu Argb kablosunu anakartta işaretlediğim yere takıcaksınız. Sizin anakart destekliyormuş hatta iki tane yeriniz var çok güzel.Dediğin şey bu mu anlamıyom ki mala anlatir gibi görsellerle gösterir misin hicbir sey bilmiyom of ya buysa buna taksam diger ucunu nereye takcam anakartta oyle bi giris bulamadim
Alıntıyı görüntüle
Ön tarafa sığıyor olarak gözüküyor.bu kasaya sanırım 360 lık sıgmıyor sıgsa alınır
Olabilir ama üste sığmıyorÖn tarafa sığıyor olarak gözüküyor.
Üste 280 sığıyor. 360 varsa öne takılır.Olabilir ama üste sığmıyor
isaretledigin yer neresi kablonun devamı yok arka tarafa gidiyor arka tarafta çok karışık yapmış yapan kisiHocam şimdi öncelikle senin bu ilk attığın aparata ihtiyaç yok bu elindeki kablonun devamını atabilir misin üç fanın birleşi mi olan bu Argb kablosunu anakartta işaretlediğim yere takıcaksınız. Sizin anakart destekliyormuş hatta iki tane yeriniz var çok güzel.
Elinizdeki kabloyu işaretlediğim gen2.1 yazan zaten 3 pin çıkan bi yer var tam uyumlu tam orayı takın . hocam yalnız takarken şöyle pinlerin tam oturduğuna emin olun kenardaki boşluklara giriyor bazen .oraya takın.isaretledigin yer neresi kablonun devamı yok arka tarafa gidiyor arka tarafta çok karışık yapmış yapan kisi
oraya takmaya calistim ben ama isik falan yanmadı taktıgım an yanması mı lazım bi de pc kapalıyken mi takcam açıkken mi ve takildigindan nasil emin olcam iyice bastirsam bir sey olur mu o pinler kopmaz dimiElinizdeki kabloyu işaretlediğim gen2.1 yazan zaten 3 pin çıkan bi yer var tam uyumlu tam orayı takın . hocam yalnız takarken şöyle pinlerin tam oturduğuna emin olun kenardaki boşluklara giriyor bazen .oraya takın.
PC kapalı iken tak emin olamazsın çok fazla deneyerek bişi olmaz ama merak etme 2-1 şeklinde ya pinler doğru yönde taktığına emin ol sadece ondan sonra kasayı çalıştır kendiliğinden yanması gerekli .oraya takmaya calistim ben ama isik falan yanmadı taktıgım an yanması mı lazım bi de pc kapalıyken mi takcam açıkken mi ve takildigindan nasil emin olcam iyice bastirsam bir sey olur mu o pinler kopmaz dimi
tamamdir deniyorum bismillahPC kapalı iken tak emin olamazsın çok fazla deneyerek bişi olmaz ama merak etme 2-1 şeklinde ya pinler doğru yönde taktığına emin ol sadece ondan sonra kasayı çalıştır kendiliğinden yanması gerekli .
Dene hocam çalışırsa bende çok mutlu olurum vallatamamdir deniyorum bismillah