Neler Yeni

3080Ti vs 3090 vs 4070 super

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cahan Solmaz
2.ci el Asus Tuf 3080Ti (18500 tl)
2.ci el MSI Gaming Trio 3090 (26800 tl)
Yeni MSI 4070 Super 3x Ventus (29900 tl) ve 1 yıl garanti
Düşüncelerinizi duymak isterim. Ben Azerbaycanda yaşadığım için fiyatlar manatdan tl-ye çevrilmiştir. Fiyatlarda tuhaflık varsa bu yüzdendir. Seçim yaparken gelecekte kullanıla bilirliyini ve elektrik faturasına yansımasını ve 2K oyunlarda vereceyi performansı göz önüne almanızı istiyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Düşüncelerinizi duymak isterim. Ben Azerbaycanda yaşadığım için fiyatlar manatdan tl-ye çevrilmiştir. Fiyatlarda tuhaflık varsa bu yüzdendir. Seçim yaparken gelecekte kullanıla bilirliyini ve elektrik faturasına yansımasını ve 2K oyunlarda vereceyi performansı göz önüne almanızı istiyorum.
Orada bilgisayar parçalarının satış yerlerinden birinin linkini atar mısın ? Fiyatlara bakalım. Pahalı satan yerleri atmazsan daha iyi olur. Çünkü buraya göre fiyatlar daha pahalı sizde.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cahan Solmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orada bilgisayar parçalarının satış yerlerinden birinin linkini atar mısın ? Fiyatlara bakalım. Pahalı satan yerleri atmazsan daha iyi olur. Çünkü buraya göre fiyatlar daha pahalı sizde.
Burdakı parçaları diyilde genel olarak bilgisayar parçası satan sitenin linkinimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cahan Solmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet. Sıfır ürün satan bizde ki vatan itopya gibi siteler.
https://hypertitan.az/
Birinci link Azerbaycandakı en iyi fiyata parça satan kurumun direk site linki ama sitede tüm parçalar bulunmuyor. Siteyi birkaç ay önce açtılar yani tüm parçalar orda bulunmuyor. Tüm parçalara ve güncel fiyatlar için ikinci linke bakabilirsiniz. Sarı site gibi bir satım platformu. Kurum kurulduğundan beri ikinci linkdeki platforma satış yapıyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
https://hypertitan.az/
Birinci link Azerbaycandakı en iyi fiyata parça satan kurumun direk site linki ama sitede tüm parçalar bulunmuyor. Siteyi birkaç ay önce açtılar yani tüm parçalar orda bulunmuyor. Tüm parçalara ve güncel fiyatlar için ikinci linke bakabilirsiniz. Sarı site gibi bir satım platformu. Kurum kurulduğundan beri ikinci linkdeki platforma satış yapıyor.
İlk sitede yazdığından daha ucuza var.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Sercan GÖKALP
Bende MSI süprim x 3090 var çok güçlü bir kart ben çok memnunum. 4000 serisi kartları hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,531
İsim
Hacı
4070 super. Diğer ikisi 2. El de olsa çook pahalı.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Sercan GÖKALP
Elektrik faturana çok yük bindiriyormu? Kaç watt psu kullanıyorsun?
Ben işten sonra anca birkaç saat oynayabildiğim için çok bir şey yazacağını düşünmüyorum he bide ekran kartının nekadar yaktığını hesaplayacak kadar kafayı da yemedim çok şükür 😂 onu da hesaplamay başlarsak hayattan hiç keyif alamayız ama tek başına kendisi 410 watt civarı çekiyor. Ben 850 w PSU kullanıyorum fazlasıyla yetiyor

Top Bottom