Neler Yeni

🔥İndirim MODART 4070 SÜPER sistem 41999TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ahmet Okatalı

bu sisteme alternatif olarak 4070 yeterli diyenler buna da bakabilir. parça kalitesi nispeten daha iyi. bu sistemi ramler 32 gb yapınca 38,5 civarı oluyor yani bu sistemden 3,5 bin tl daha ucuz. zaten 4070 ve 4070 super arasındaki fiyat farkı da bu civarda.

goku010203

80+ Bronze
bana fiyatı avantajlı geldi değerlendirilebilir
Normal fiyat ama alınmaz.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ümit
fiyat cok iyi dolu dolu sistem, çok yazanlar 30 bin liraya 4070 s sistem topluyorda bizim mi haberimiz yok?
tek sorun şu sistemde markalı bir bileşen yok. anakart biostar, ramler twin, ekran kartı palit marka takıntısı olmayana gider.
simdi kimse markacı demesin bana, bir tane üst seviye marka yok. bari ram falan kingston corsair olsaydı hic olmadı anakart msi asus olaydı.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
burak karadağ
Normal fiyat ama alınmaz.
fiyat cok iyi dolu dolu sistem, çok yazanlar 30 bin liraya 4070 s sistem topluyorda bizim mi haberimiz yok?
tek sorun şu sistemde markalı bir bileşen yok. anakart biostar, ramler twin, ekran kartı palit marka takıntısı olmayana gider.
simdi kimse markacı demesin bana, bir tane üst seviye marka yok. bari ram falan kingston corsair olsaydı hic olmadı anakart msi asus olaydı.
ürün elime ulaşsa bile açmadığım sürece 14 gün iade hakkım var mı? daha iyi sistem gelirse onu alırım gelmez ise bunu kurar oynarım.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ümit
ürün elime ulaşsa bile açmadığım sürece 14 gün iade hakkım var mı? daha iyi sistem gelirse onu alırım gelmez ise bunu kurar oynarım.
bak bu paraya bundan iyisini bulamazsın, dediğim gibi bir tane markalı ürün yok ama onuda sıkıntı etmez herhalde kullanan adam.
45 bin verip bu kadar dolduramazsın bu sistemi normalde alıp, bu ürün kampanyalı cıkmıs ve alan kişiler iyi alısveris yaptı bence.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
50k'ya 7900xt sistemi kendin toplarsın. Bu fiyat pek mantıklı gelmedi.

Fodbrok

80+
hazır sistemlerde bu konu biraz sıkıntılı galiba, ürünler açılıp montaj yapıldığı için kişiye özel ürün gibi sayıyordu galiba bazı siteler. montajsız alırsan dediğin geçerli olur herhalde.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
burak karadağ
bak bu paraya bundan iyisini bulamazsın, dediğim gibi bir tane markalı ürün yok ama onuda sıkıntı etmez herhalde kullanan adam.
45 bin verip bu kadar dolduramazsın bu sistemi normalde alıp, bu ürün kampanyalı cıkmıs ve alan kişiler iyi alısveris yaptı bence.
markaya pek takıntım yok fiyat iyiyse.ama palit ekran kartına kafam takıldı 2 fanlı modeli birde
yukarda özelleştirme yaptım işlemci 9700x vs bakabililirsin

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Emirhan Özkan
markaya pek takıntım yok fiyat iyiyse.ama palit ekran kartına kafam takıldı 2 fanlı modeli birde
haklısınız hocam ama en fazla ne kadar kötü olabilir diye düşünün çok fazla sıkıntı çıkarmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat güzel değil bence zaten parçaları biraz değiştirince fiyat hemen 50-55K arasına çıkıyor
hangi özelleştirme ile 50 55kya çıktı hocam

Top Bottom