montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
işlemciyi 9700x yapıp önerdiğin thermalright aqua elite soğutucu kullansak olur mu?
işlemciyi 9700x yapıp önerdiğin thermalright aqua elite soğutucu kullansak olur mu?
bence 9700xe çok gerek yo bu ekran kartı için aşağı yukarı aynı fpsleri alırsınız.
işlemci odaklı yapmam gereken şeylerde oluyor 7800x3d fiyatından dolayı tercih edemiyorum bari bunu alayım dedim.bence 9700xe çok gerek yo bu ekran kartı için aşağı yukarı aynı fpsleri alırsınız.
o zaman 9700x iyi olur. ben ekran akartı modelini hiç beğenmiyorum zaten sıcaklıklar yüksek videoda. asus dual olsa kesin alnıırdı normal fiyat aşırı fp değil 35kya çıktığı olmuştu bu sistemlerinişlemci odaklı yapmam gereken şeylerde oluyor 7800x3d fiyatından dolayı tercih edemiyorum bari bunu alayım dedim.
tektek toplayınca 54k ediyor 5000 tl fark için değermi acaba başka biri sistem çıkartırmı vs![]()
haklısın ama almadıkça pişman olduk yılbaşından sonrasını herkes biliyor zateno zaman 9700x iyi olur. ben ekran akartı modelini hiç beğenmiyorum zaten sıcaklıklar yüksek videoda. asus dual olsa kesin alnıırdı normal fiyat aşırı fp değil 35kya çıktığı olmuştu bu sistemlerin
bence bu zamanda pc alınmaz yeni ekran kartı serileri çıksın bi görelim fiyatlar ve performansları nasıl ona göre alırsınızsipariş verdim ama hiç özelleştirme yapmadım özelleştirme önerileriniz neler tekrar sipariş verebilirsem 1.yi iptal ederim?
9700x yaptım bir sorun olur mu?Üst seviye işlemciler için anakart yetersiz kalabilir. Özelleştirme yaparken gözönünde bulundurun.
yok hocam 10 fazlı mosfet soğutuculu anakart 9950x takmadığın sürece bişey olmaz.9700x yaptım bir sorun olur mu?
aynen ama avantajsız da değil dediğim gibi normal fiyatında alınabilir.Pek bir avantaj yok, çoook daha iyilerini gördük