Neler Yeni

🔥GIGABYTE G24F-2 4.499TL🔥

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
İsrafil can
alınmaz almayın aldırmaqyın kronikkkk

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yılmaz Anar
Eski monitör pivot zorunlu değilse 256f al ama yakininda şube varsa
vanda görev yapıyorum yakınımda yoktur :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

günceleme iptal ettim siparişi leptop yanında kulanacak usb girişleri olan monitör tavsiye edin lütfen

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
vanda görev yapıyorum yakınımda yoktur :)

günceleme iptal ettim siparişi leptop yanında kulanacak usb girişleri olan monitör tavsiye edin lütfen
Boşa etmişsin mis gibi monitör ölü pixel çıkmazsa sorun yok. Ben de alıcam 2.yi

telporat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail Güngören
Şu monitör bende yaklaşık 3 yıldır var bir tane daha alırdım ama şu an dikey olarak kullanabileceğim monitör arıyorum. Pivot var fakat aşağı yukarı
hocam aşağı indirince kaç cm oluyor en aşağısından en yukarısına kadar? yurt için alacağım da üst rafa çarpmaması lazım ve şu an 50+cm yazıyor internette siz de bi bakabilir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yılmaz Anar
Boşa etmişsin mis gibi monitör ölü pixel çıkmazsa sorun yok. Ben de alıcam 2.yi
millet kötü dedi iptal ettim bende leptop yanına bakıyorum bi monitör 2k var bende 32inç biraz büyük ve oyunlarda ilerde kasma yapar dedim

xNotter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yasin Sinan

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
millet kötü dedi iptal ettim bende leptop yanına bakıyorum bi monitör 2k var bende 32inç biraz büyük ve oyunlarda ilerde kasma yapar dedim
Doygunluk parlaklık güzel ghosting en iyisi değil ama güzel. Bi gecikmesi fazladır top modellere göre. O da rahatsız etmiyor 1ms yerine 10ms de görsem farkı anlamam. Tek sıkıntı ölü pixelli gelebiliyor bu da çoğu markada olabiliyor. Bende yoktu bakalım yenisinde de sıkıntı yok mu.
Philips Evnia modeli tükenmeseydi onu alacaktım bunu aldım 2. olarak.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
İsrafil can
Nasıl değil hocam benim masanın yarısından fazlasını kaplıyor güncel olarak kullanıyorum.

Kronik olan 1.versiyonu 2.versiyonda sorun yok.
sdfccgmövhnbj dsvgmhjcbn fdsghmfhcgmndshgmv safvhjgmsw sxcjvhgmuöfvughsdfvyughm bu yazdığına sabaha kadar gülebilirm kullandım ve sorunlu en son 1 yıl sonra iade ettik 30 40 gün monitörsüz kaldım forumlarda çok şikayet var bunun hakkında paneli kronik illhaki bi sorun çıkıyor

Top Bottom