Ne oluyor bu iptalmi edeyimYıl olmuş 2025 6bit + frc monitör satılıyor
Eski monitör pivot zorunlu değilse 256f al ama yakininda şube varsaNe oluyor bu iptalmi edeyim
vanda görev yapıyorum yakınımda yokturEski monitör pivot zorunlu değilse 256f al ama yakininda şube varsa
Boşa etmişsin mis gibi monitör ölü pixel çıkmazsa sorun yok. Ben de alıcam 2.yivanda görev yapıyorum yakınımda yoktur
Mesaj otomatik birleştirildi:
günceleme iptal ettim siparişi leptop yanında kulanacak usb girişleri olan monitör tavsiye edin lütfen
hocam aşağı indirince kaç cm oluyor en aşağısından en yukarısına kadar? yurt için alacağım da üst rafa çarpmaması lazım ve şu an 50+cm yazıyor internette siz de bi bakabilir misinizŞu monitör bende yaklaşık 3 yıldır var bir tane daha alırdım ama şu an dikey olarak kullanabileceğim monitör arıyorum. Pivot var fakat aşağı yukarı
Nasıl değil hocam benim masanın yarısından fazlasını kaplıyor güncel olarak kullanıyorum.Ayağı büyük değil kullandım.
Kronik olan 1.versiyonu 2.versiyonda sorun yok.alınmaz almayın aldırmaqyın kronikkkk
millet kötü dedi iptal ettim bende leptop yanına bakıyorum bi monitör 2k var bende 32inç biraz büyük ve oyunlarda ilerde kasma yapar dedimBoşa etmişsin mis gibi monitör ölü pixel çıkmazsa sorun yok. Ben de alıcam 2.yi
en dip 40 max 53, ben 47-49 arası kullanıyorum göze daha denk geliyorhocam aşağı indirince kaç cm oluyor en aşağısından en yukarısına kadar? yurt için alacağım da üst rafa çarpmaması lazım ve şu an 50+cm yazıyor internette siz de bi bakabilir misiniz
ben itopyadan az önce bunu aldım ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming MonitörGIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Doygunluk parlaklık güzel ghosting en iyisi değil ama güzel. Bi gecikmesi fazladır top modellere göre. O da rahatsız etmiyor 1ms yerine 10ms de görsem farkı anlamam. Tek sıkıntı ölü pixelli gelebiliyor bu da çoğu markada olabiliyor. Bende yoktu bakalım yenisinde de sıkıntı yok mu.millet kötü dedi iptal ettim bende leptop yanına bakıyorum bi monitör 2k var bende 32inç biraz büyük ve oyunlarda ilerde kasma yapar dedim
sdfccgmövhnbj dsvgmhjcbn fdsghmfhcgmndshgmv safvhjgmsw sxcjvhgmuöfvughsdfvyughm bu yazdığına sabaha kadar gülebilirm kullandım ve sorunlu en son 1 yıl sonra iade ettik 30 40 gün monitörsüz kaldım forumlarda çok şikayet var bunun hakkında paneli kronik illhaki bi sorun çıkıyorNasıl değil hocam benim masanın yarısından fazlasını kaplıyor güncel olarak kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kronik olan 1.versiyonu 2.versiyonda sorun yok.