Neler Yeni

Elden Ring mi Baldur's Gate 3 mü?

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
Bütçe
1000
Birbiri ile alakasız 2 oyun arasında kaldım Elden Ring - Baldur's Gate 3. İki türle de çok alakalı değilim diyebilirim. Baldur's Gate verdiği oynanış özgürlü, hikaye doluluğu gibi yönleri ile beni çekiyor. Diğer taraftan Elden Ring ise tamamen Elden Ring hayranlarının oyunu öve öve bitirememelerinden dolayı merak ediyorum. Wukong oynadım ama çok beceremedim, o yüzden elden ring'de zorlanırım gibi geliyor. Bu iki oyunu oynayan varsa onlara da sormak isterim hangisini önerirsiniz neden?

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Burhan Bey
Wukong sarmadıysa Elden Ring den ziyade Baldur'a şans verebilirsin gibi. Türü seven biriysen keyif alarak oynarsın, Türkçe olması da büyük bir avantaj.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Birbiri ile alakasız 2 oyun arasında kaldım Elden Ring - Baldur's Gate 3. İki türle de çok alakalı değilim diyebilirim. Baldur's Gate verdiği oynanış özgürlü, hikaye doluluğu gibi yönleri ile beni çekiyor. Diğer taraftan Elden Ring ise tamamen Elden Ring hayranlarının oyunu öve öve bitirememelerinden dolayı merak ediyorum. Wukong oynadım ama çok beceremedim, o yüzden elden ring'de zorlanırım gibi geliyor. Bu iki oyunu oynayan varsa onlara da sormak isterim hangisini önerirsiniz neden?

Elden Ring'e hiç bulaşma o zaman. Kesin zorlanırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Elden Ring için konuşacak olursak, şimdi ben size burada saatlerce anlatsam da Souls-Like türü kesinlikle kişinin kendisinin deneyimlemesi gereken bir tür. Zor değil. Yabancıların " Pattern recognition " dediği muhabbet. Taktik, hareket ezberleyeceksiniz. Tabii söylendiği kadar kolay olmuyor. Sevmeyen hiç sevmiyor ama benim gibilerde vazgeçemiyor.

Baldur's Gate 3'ü zaten anlatmamıza gerek yok.

Satriani

80+ Bronze
Souls tarafında önceden deneyimin yoksa Baldur's Gate daha akıcı gider senin için.
Çünkü Elden Ring'de anksiyete, panik atak, öfke kontrol sorunu yaşaman çok olası ve sonrasında keşke diğerini alsaydım deyip, oyundan uzaklaşabilirsin...

Gamerzone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayla Gökbakar
Elden ring çok iyi indirime girmiş uzun bir süre bundan daha iyi bir indirim göremeyebilirsin BG3 ise her indirim döneminde bu fiyatlarda ve ileride daha uyguna düşme ihtimali daha fazla ona göre karar ver

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
Açık olmak gerekirse wukongu beceremediysen elden ringe hiç bulaşma. Baldur's gate de beni çok sarmadı o türü sevmediğimden dolayı ama denenebilir. Zaten baldur' gate 3 bir zirve bu türde

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba ikisini de alma yolundayım. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl taş
Hocam kısa sürede olsa elden ringi oynadım Eğer Boss Dövüşü Keşif Zorluk sevmiyorsan kesinlikle alma zira elden ringte hikaye yok gibi araştırdığıma göre daha çok keşif ve Boss dovusu odaklı ayrıca elden ring zor bir oyun daha önce souls yada bu tür oyun deneyimlemediyseniz size zor gelir Yani elden ring souls türleri içerisindeki en kolayı siz düşünün.İndirim olarak ise şuan da elden ring daha iyi bir indirimde.Onun dışında sürekli olurum zevkim kalmaz diyorsanız sakın bulasmayin bile oyunun en kolay bosunu öldürmek bile zor Ve Oyunu Anlamasıda zor bir çok terim var bunları akılda tutmakta zor Üstelik en önemlisi baldur gatede Türkçe altyazı var elden ringte yok ve sağlam bir ingilizce ister eğer ingilizceniz iyi değilse kesinlikle size önerim baldur Gates 3 olacaktır.

Son düzenleme:

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
Hocam kısa sürede olsa elden ringi oynadım Eğer Boss Dövüşü Keşif Zorluk sevmiyorsan kesinlikle alma zira elden ringte hikaye yok gibi araştırdığıma göre daha çok keşif ve Boss dovusu odaklı ayrıca elden ring zor bir oyun daha önce souls yada bu tür oyun deneyimlemediyseniz size zor gelir Yani elden ring souls türleri içerisindeki en kolayı siz düşünün.İndirim olarak ise şuan da elden ring daha iyi bir indirimde.Onun dışında sürekli olurum zevkim kalmaz diyorsanız sakın bulasmayin bile oyunun en kolay bosunu öldürmek bile zor Ve Oyunu Anlamasıda zor bir çok terim var bunları akılda tutmakta zor Üstelik en önemlisi baldur gatede Türkçe altyazı var elden ringte yok ve sağlam bir ingilizce ister eğer ingilizceniz iyi değilse kesinlikle size önerim baldur Gates 3 olacaktır.
Aynen öyle düşünerek Baldur's Gate 3 aldım sonrasında Elden Ring bir daha böyle indirime girmeyeceğini düşünüp onu da aldım hocam teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,526
Üyeler
164,860
Son üye
Pogwue
Top Bottom