20 saat batarya süresi olan bir kulaklığı hayatta almam şahsen bende cloud 3 wireles var benim gözümde yanına yaklaşmaz en önemli detay şarj süresi ve mikrofonBeyler çektim bir taneç Cloud 3 wireless bir ara 3000 tl seviyesinden satıldı. Ona göre bu fiyat bandında Corsair mi tercih edilmeli. Yoksa 3000 tl seviyesinde Hyperx Cloud 3 wireless mi daha mantıklı.
değercorsair void kullanıyorum fakat 3 sene oldu değişmeye değer mi sizce
gerek yok kalsın bozulana kadar kullancorsair void kullanıyorum fakat 3 sene oldu değişmeye değer mi sizce
hs80 mikrofonunun harika olduğu yorumlarını birçok kez farklı kaynaklardan okumuştum.20 saat batarya süresi olan bir kulaklığı hayatta almam şahsen bende cloud 3 wireles var benim gözümde yanına yaklaşmaz en önemli detay şarj süresi ve mikrofon
Neyse ne bana göre 20 saat saat süresi berbar ötesi bir hs80max olsa 1 sn düşünmem 6k civarınahs80 mikrofonunun harika olduğu yorumlarını birçok kez farklı kaynaklardan okumuştum.
aldığın fiyata satarsan şükür dersin çok büyük bir şey yok bundaal-sata gidermi
cloud3 ün kaç saat gidiyor usta bende arıyorum da20 saat batarya süresi olan bir kulaklığı hayatta almam şahsen bende cloud 3 wireles var benim gözümde yanına yaklaşmaz en önemli detay şarj süresi ve mikrofon
Valla 120 saat deniyor ben mikrofonunu takmıyorum en son ne zaman taktım hatırlamıyorum günde en kötü 4-5 saat oturuyorumcloud3 ün kaç saat gidiyor usta bende arıyorum da
cloud3 ün kaç saat gidiyor usta bende arıyorum da