Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İlteriş İlteriş
çok mu küçük bu mouse benim de elim büyük sanırım ? nereden anlayabilirim uyup uymadığını.
Palm ve finger grip arası kullanıyorum
Siz kendi kullandığınız mouseu ekleyip karşılaştırma yapabilirsiniz. Ben Razer Deathadder Essential kullanıyorum, Ajazz bundan daha küçük olduğu için bana uygun değil mesela.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
''Maksimum 1.050 TL (kupon öncesi satış fiyatı) ''
Böyle diyor arkadaşlar , daha önce temu'dan alışveriş hiç yapmadım ve banka kartı ile alacağım.
Sizin aldığınız indirimleri alabilir miyim ? gümrükte kalsın istemiyorum. Para kolay kazanılmıyor.
Son olarak Ajazz'ın kendi mağazası yerine bu mağazadan almak güvenilir mi ? salatalık çıkar mı ?
Şuana kadar temuda aldığım ürün dışında bir şey çıkmadı. Ürün hasarlı çıktı anında parayı iade etti. Benim şansım da olabilir bilemiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Jiyu
Siz kendi kullandığınız mouseu ekleyip karşılaştırma yapabilirsiniz. Ben Razer Deathadder Essential kullanıyorum, Ajazz bundan daha küçük olduğu için bana uygun değil mesela.
Şu an kinemax gm-101 kullanıyorum ve o sitede çıkmıyor. Temu'daki mouse bundan çok daha mı küçük
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuana kadar temuda aldığım ürün dışında bir şey çıkmadı. Ürün hasarlı çıktı anında parayı iade etti. Benim şansım da olabilir bilemiyorum.
Peki temu'dan bağımsız o satıcıdan alınır mı ? 1050 tl geçmemeli diyor kupon harici ama benim kuponum yok ki.
Vergiler dahil 1050'yi geçmez mi? Aula f75 gibi klavyeler çok hype oldu burada ama güvenemediğim için almadım.
Bizimkiler yurt dışından bir şey almaya çok karşı. Hesap kartından alacam kredi kartı değil , yine de geri ödeme olur mu ya da kupon ?
İlk defa sipariş edenlere indirim olur mu ?

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
Ücretsiz sipariş için öde diyor kredi iadesi gelmedi bana ne yapmalıyım?

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Varol Can
Sanırım vergiyi indirimsiz tutardan hesaplıyor.Bendede 605 TL ye düştü 70 TL bir şey ekledim 675 TL oldu ama 504 TL vergi ekliyor😅😅😅

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Jiyu
Ücretsiz sipariş için öde diyor kredi iadesi gelmedi bana ne yapmalıyım?
Hesap kartında da iade oluyor mu ?

Sanırım vergiyi indirimsiz tutardan hesaplıyor.Bendede 605 TL ye düştü 70 TL bir şey ekledim 675 TL oldu ama 504 TL vergi ekliyor😅😅😅
756+504 = 1260 yapmaz mı ? geçmiyor mu 1050'yi ?
O kadar zorlamak yerine furylevel z1 gibi bir şey alsam 1400 liraya daha iyi olur mu?

yurt dışından almama bizimkiler karşı çünkü , ben de tereddüt ediyorum

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Varol Can
Hesap kartında da iade oluyor mu ?

756+504 = 1260 yapmaz mı ? geçmiyor mu 1050'yi ?
O kadar zorlamak yerine furylevel z1 gibi bir şey alsam 1400 liraya daha iyi olur mu?

yurt dışından almama bizimkiler karşı çünkü , ben de tereddüt ediyorum
1178 TL tutuyor 675 TL vergisiyle beraber.Boyle olunca çok mantıklı gelmiyor .Trendyol vb.. satan yerler var 3 taksit ve 1 sene garantiyle 1800-2000 TL arasına geliyor.Kararsiz kaldım vergi bozuyor herşeyi

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Jiyu
Sizin mouseun ölçüleri çıkmadığı için net bir şey söyleyemem maalesef.
internetten kinamax gm-101'e bakıp göz kararı karar verebilir misiniz ?

1178 TL tutuyor 675 TL vergisiyle beraber.Boyle olunca çok mantıklı gelmiyor .Trendyol vb.. satan yerler var 3 taksit ve 1 sene garantiyle 1800-2000 TL arasına geliyor.Kararsiz kaldım vergi bozuyor herşeyi
trendyol da var mı aynı mouse ? ben bulamadım

en ucuz 3k diğer sitelerde. o da apex model

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
Şu an kinemax gm-101 kullanıyorum ve o sitede çıkmıyor. Temu'daki mouse bundan çok daha mı küçük

Peki temu'dan bağımsız o satıcıdan alınır mı ? 1050 tl geçmemeli diyor kupon harici ama benim kuponum yok ki.
Vergiler dahil 1050'yi geçmez mi? Aula f75 gibi klavyeler çok hype oldu burada ama güvenemediğim için almadım.
Bizimkiler yurt dışından bir şey almaya çok karşı. Hesap kartından alacam kredi kartı değil , yine de geri ödeme olur mu ya da kupon ?
İlk defa sipariş edenlere indirim olur mu ?
Sanal kart kullanmak lazım ben olsam hesap kartıyla alışveriş yapmazdım. Temu bunu göze alarak ürünlere engel katmiyor. Bakalım gelince öğreneceğim gümrükte kalsa temu aldirmazdi diye düşünüyorum.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Jiyu
Sanal kart kullanmak lazım ben olsam hesap kartıyla alışveriş yapmazdım. Temu bunu göze alarak ürünlere engel katmiyor. Bakalım gelince öğreneceğim gümrükte kalsa temu aldirmazdi diye düşünüyorum.
Sanal kartım yok. Sanal kartlar güvenilir mi ? alışveriş yapmak için güvenilir olsa da sonuçta o kartlara da kendi hesabımızdan para yüklemiyor muyuz sorun çıkmaz mı ? Sanal kartımın olduğu senaryoda sizin yaptığınız gibi kredi iadesi alabilr miyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İlteriş İlteriş
internetten kinamax gm-101'e bakıp göz kararı karar verebilir misiniz ?
Kullandığınız mouse bir tık daha büyük sanki. Ajazz'ı kullanan büyük elli birini bulmak daha faydalı olabilir. Tutuş pozisyonuna göre de fark eder çünkü.

• Beğen
Top Bottom