Belalı Civciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 520
Ikiside kafa kafaya ürünler ben nugget aldım
Var reis atsana4 tane nugget için konu açıyorsunuz ya kaç gündür. İhtiyacı olan varsa bana ulaşsın alayım cidden.
beleş yemeğin tadı ayrı oluyor4 tane nugget için konu açıyorsunuz ya kaç gündür. İhtiyacı olan varsa bana ulaşsın alayım cidden.
Her gün 40-60 liralık ürünler ücretsiz olarak veriliyor bundan neden rahatsız oluyorsunuz4 tane nugget için konu açıyorsunuz ya kaç gündür. İhtiyacı olan varsa bana ulaşsın alayım cidden.
Dm gel alsana reis4 tane nugget için konu açıyorsunuz ya kaç gündür. İhtiyacı olan varsa bana ulaşsın alayım cidden.
Her gün oynuyorum ama şu ana kadar hiçbir ödülü almadım çünkü 3 gün süresi ve oraya kadar gitmenin bir mantığı yok
Versene aslan parçası dağıt paranı hadi4 tane nugget için konu açıyorsunuz ya kaç gündür. İhtiyacı olan varsa bana ulaşsın alayım cidden.
Mcdonals çalışanı misiniz
Olur at bekliyorum4 tane nugget için konu açıyorsunuz ya kaç gündür. İhtiyacı olan varsa bana ulaşsın alayım cidden.
Oyunun altında 7 gün yazıyorduDm gel alsana reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her gün oynuyorum ama şu ana kadar hiçbir ödülü almadım çünkü 3 gün süresi ve oraya kadar gitmenin bir mantığı yok